Sidan är snart tillbaka i etern

Den här sidan blev lite stillastående och har inte uppdaterats på hela det nya året. Men jag ska ta tag i det. Nättidningsidén kom av sig lite pga det rådande läget i världen. Alla evenemang har ju blivit inställda och det händer inte speciellt mycket om man inte letar på nyheterna själv. Så nättidningen är framflyttad tillsvidare. Dock ska jag göra så att hemsidan blir lättuppdaterad så att jag på ett smidigt sätt kan lägga in grejer. Däremot är det stor aktivitet på Facebook och långt ifrån lugn och ro. Se till att följa Södra Dalarne TV på Facebook för mycket spännande saker!

Södra Dalarne TV startar nättidning

I början på nästa år kommer förändringens vindar att blåsa ännu mer här på vitafrun.se. Då startar nämligen Södra Dalarne TV även som nättidning! Detta innebär att hemsidan kommer att bli det naturliga målet för de som vill läsa och se allt som vi gör. Vårt tidigare "hem" har varit Facebook och så kommer det även vara i fortsättningen, men visst finns det de som inte har Facebook och som därmed går miste om mycket intressant. Och en riktig hemsida är något man inte ska underskatta även i dessa sociala medier-tider.

Men det blir naturligtvis betydligt mer än så när skiftet till nättidning genomförs. Reportagen som visar vår nutid kommer bli betydligt fler och om allt som händer runtom i bygden. Detta är något som "fallit bort" under senare tid till förmån till kulturhistoria och dylikt men som nu gör storstilad comeback. Man kan förstås ha bådeoch. Det blir även mycket om kommande evenemang och såklart möjlighet att annonsera och göra reklam på hemsidan. Ambitionen är att det ska bli en nytänkande nättidning med mycket värme och hjärta.

Filmvisning i Grängesberg

Stort tack till alla som kom och tittade på filmen "Den sista julottefärden" vid Grängesbergs bibliotek den 29 november i samband med "Julmys i Grängesberg"! Det hela blev en väldigt uppskattad filmvisning. Speciellt tack till biblioteket för att ni ville anordna denna afton!

Filmvisning i Kopparberg

Den 24 november var det filmvisning i Kopparberg. Det kom ett 30-tal besökare och det hela blev väldigt uppskattat. Det bjöds dessutom på mat. Stort tack till alla som kom på filmvisningen och ett speciellt tack till Finska Bergslagen som anordnade!

Kommande fillmvisningar 2020
Med anledning av det rådande läget i världen så är de offentliga filmvisningarna lagda på is tillsvidare. 

Stöd oss
Gillar du vad vi gör och vill se mer? Stöd gärna vårt forsatta arbete! Detta hjälper oss att göra fler filmer och reportage.
- Swish: 123 625 86 02
- Paypal: [email protected]

Boka filmvisningar
Om ni vill att jag kommer och visar film så är det bara att höra av sig! Det kan både vara längre dokumentärer eller ett program med ett flertal småfilmer, det bestämmer ni helt själva. Filmprojektor och ljudanläggning har jag så att jag kan ta med mig om det inte redan finns på plats. Skicka ett mail med ditt förslag så kommer vi överrens om det hela: [email protected]

Annonsera
Denna hemsida kommer att under senare delen av 2020 att startas som nättidning och i samband med det tillkommer möjligheten för företag och föreningar att annonsera på hemsidan. Just nu har vi ett prisvänligt öppningserbjudande! Kontakta oss för mer info: [email protected]

Södra Dalarne TV till eder tjänst

Du kan anlita oss till en lång rad av olika ändamål inom filmning! Allt från reklam/presentationsfilmer till ditt företag eller förening, till sportevenemang, teaterföreställningar, konserter samt dop och födelsedagar! Du kan också anlta oss till att göra musikvideos, spelfilmer och dokumentärer. Vi kan även redigera ditt redan filmade material till riktiga filmer. Vi förevigar helt enkelt DINA viktigaste stunder i livet, så missa inte att anlita oss så slipper du ångra dig bittert sen! Uppdragen sker via företaget så F-skatt finns och möjlighet att betala via faktura. Hör av dig och få snabbt en offert: [email protected]

Köp filmer på DVD

I vår butik kommer du kunna köpa några av de filmer som finns utgivna på DVD! Det är främst längre dokumentärer som hamnar på DVD men tanken är att utveckla med diverse samlings-DVD:er och annat. DVD är fortfarande ett alldeles utmärkt sätt att se och uppleva en film på - och film ska förstås ses på tv:n! Tills dess att butiken öppnar kan du skicka ett mail om du vill köpa filmer

Södra Dalarne TV drivs av filmaren Johannes Graaf (vinnare av Björkmanska Kulturpriset 2018 och Paljakapriset 2014). Hemsidan www.vitafrun.se har funnits sedan 2003 och är numera hemadress för både Södra Dalarne TV, Fotograafen och White Sorrow Productions.