In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

De unga föräldrarna .. syns!

[ 09 december 2020 ]

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Läste att SF nu köpt upp AMC biografen som ligger i Kungens kurva i Stockholm. SF,  tillsammans med Sandrew Metronome, har, mer eller mindre, total makt över biograf-Sverige. Konkurrensen är minimal och när nu den amerikanska kedjan säljer till SF, SF som förövrigt vägrat leverera filmer till AMC och där de då gått miste om "stora" filmer som t.ex. "Sagan om Ringen", så blir Kungens kurva ytterligare en i mängden där man kan se samma filmer som på alla andra biografer runt om i landet, samma utbud och där AMC istället kunde breddat utbudet, konkurera om besökarna i frågan om biljettpris och filmer. Nej, grattis SF, ni lyckades denna gång också, now, fuck off..

:: Det finns vissa personer som man redan i högstadieålder (främst då) kan räkna ut att de skall bli både föräldrar i ung ålder samt hamna tillsammans med en partner som är mycket äldre än de själva, hur kan det vara så? Det stämmer faktiskt riktigt bra nu när man tittar tillbaka på sin egen högstadieålder och de människor man såg knallandes i korridoren om dagarna. Om vi inriktar oss på tjejerna så är det en viss typ, som vi inte närmare skall gå in på här, som det syns på att de kommer, inom en snar framtid, både ha en pojkvän som är typ tio år äldre samt göra dem med barn. Och eftersom mannen då har mogen ålder (nåja) i motsatt mot kvinnan så är det klart grabben vill ha ett barn. Men att skaffa barn när man själv är barn är en annan sak. Barn skall skaffas då man i ett föhållande vill skänka världen en ny invånare, uppfostra den i trygga händer, i ett moget parförhållande och där båda är med på det. Visst, det finns vissa undantag och visst, finns det vissa "överraskningar" i hur livet ter sig för en del, men se dig omkring, dom finns där - Och dom syns!

:: Det var julmarknad i Nora helgen som gick, mycket folk i rörelse och i de ordinarie butikerna var det närmast omöjligt att vistas pga. trängsel. Traditionsenlig marknad var det iallafall på bakgårdarna runt om i staden och en massa tingel-tangel såldes lite här och var. Hursomhelst var det kul att vara i Sveriges trevligaste och mysigaste stad igen även om det var riktigt kallt denna gång. Att nästan hela Nora kretsar kring författaren Maria Lang märks rätt väl, eller är det bara jag som letar mig till saker som har med henne att göra?

:: Nu närmar sig julen markant, tiden går för fort många gånger, men håll i er för i nästa krönika påbörjas summeringen av året 2003!

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Dagens play [film]

Mountain of the cannibal God

- Regi: Sergio Martino

Mer en äventyrsrulle än renodlad kannibalfilm. Här har dock infödingarna fräna masker på sig. Plus för den riktigt onda dvärgen och Ursula Andrews men minus för alla djurscener som oftast bara känns malplacerade..

:: Dagens play [musik]

Astral Doors - Cloudbreaker

Har bara hört denna låt med denna grupp men ibland räcker det ju gott och väl. Sångaren låter mycket som Ronnie James Dio och det är ju bara bra..