In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

Lucia - Bringer of thy light?

[ 13 december 2020 ]

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Ja, nu börjar alltså summeringen av året som gick och vi börjar väl från början, alltså för ganska exakt ett år sedan. Eumh, förresten, vi skippar det där helt, ingående summeringar får media göra och vi kan istället säga att det varit ett ganska bra år på många sätt och vis. Mina förhoppningar är dock nu främst inställda på den tid som ligger framför oss och att vara lite retro känns föga inspirerande. Jag som vanligtvis är nostalgikernas nostalgiker väljer alltså att se framåt, hujedamig, men ämnet är intressant så det finns säkerligen skäl att återkomma till det vid ett senare tillfälle!

:: Att Ozzy skulle ställa in eller flytta fram ytterligare en gång var föga oväntat, det är mer eller mindre standard och ingår i biljettpriset, kan tyckas. Konserten som först skulle vara i september har flyttats åtskilliga gånger, den senaste  gången lyckades han köra omkull/krocka med en motorcykel. Att han inte tar det lungt som en annan äldre man, speciellt när han snart ska ut på turné dessutom. Nåväl, huvudsaken är ju i slutänden att han lever och kommer nångång iallafall.

:: Just nu snurrar orden "Vi får se vad som händer" konstant i sinnet, vad kommer hända och isåfall när, var, hur? Inte för att det knappast är någon brådska men vore kul att veta hur det blir iallafall. För en gångs skull..

:: Idag är det lucia och klart man var vaken för att kolla in firandet på teve imorse. Inte för att jag vaknade bara pga. av det dock. Och som även sades där så är det ju nästan bara namnet "lucia" som stämmer överrens med sanningen om det italienska helgonet. Men firandet i sin nuvarande form är ju trevligare än verkligheten så varför inte? För ett antal år sedan hade teve sänningar hela nätterna när det var lucia med en massa bra musik, konserter och dyl., varför slutade de med det?

:: Just nu gluggas den fullmatade Doro dubbel-dvd:n, Für Immer, väldigt mycket att titta på bland konserter, videos, dokumentärer, bootleg-videos och annat. Trevligt från hårdrockens krönta drottning, rekommenderas och en allsång på "All we are" är aldrig fel..

:: Will she bring thy light to my mourning heart? She comes through the dusk of eternal darkness. Light. Now, let me embrace thy..

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Dagens play [film]

See no Evil

- Regi: Richard Fleischer

Mia Farrow i stor rollprestation som ung blind kvinna. Många minnesvärda scener i denna superba "det är någon i huset"-film..

:: Dagens play [musik]

Twentyfour hour Hell - Punkrock lovesongs

En hel skiva denna gång i "Dagens play", detta pga. att gruppen hade sin releasefest lördagen den 13 dec. i Fagersta. Bra skiva som bör kollas upp av alla rockintresserade!