In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

Lill-Emma och det nya året..

[ 11 januari 2004 ]

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Så var det då ett nytt år, en ny början och.. blaha blaha.. Nyårsfirandet på Högberget i Ludvika var dock riktigt kul. Kom på under kvällen att jag har en fobi involverande fallande raketpinnar efter att dom, långt där uppe, faller ned igen med spetsen före. En rädsla mer än en fobi kanske, vad vet jag, att få huvudet spetsat av ett vasst föremål. Husomhelst så har jag också börjat tänka på en annan rädsla, att råka svälja sin egen tunga, det är nog fan lättare än man kan tro men det ska vi nog inte gå in på just nu, tål att tänkas på dock. Nytt år är det iallafall så god fortsättning!

:: Nu har det inte blivit så många krönikor på länge, detta pga. att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, om du ser föregående så är det ju en nästan kolsvart krönika där dagarna efter juldagen inte var speciellt roliga. Innan den veckan så såg faktiskt framtiden rätt ljus ut, det gör den inte nu, inte på samma sätt iallafall. Man får dock göra det bästa av situationen, eller nej, det får fan gå som det går tammefan. Det mesta är ändå försent eller naggat i kanten på ett eller annat sätt, synd nog så tror jag inte något kommer lösa sig till det positiva nu..

:: Ny mobiltelefon är på ingående, Qtek 8080, men jag återkommer med utlåtande om denna "super mobil". Ingrid Thulin gick förresten bort här i veckan, Ingrid som främst är känd för sina fina prestationer i Ingmar Bergmans filmer gjorde också en karriär i Italien med bl.a. giallon "Short nights of the glass dolls", rest in peace, we will remember thy..

:: Joakim och Jessicas riktigt söta barn heter Emma (alltså, helt utan vidare, omdöpt till: Lill-Emma). Har varit ned till dom med present som jag tror var till idel belåtenhet, ska bli intressant att se Lill-Emma ligga, eller gå, i sin gråa kreation sen. Att också, förhoppningsvis, få vara med när denna lilla människa växer upp till en kvinna ska också bli helt sjukt intressant. Den som lever får se..

:: Att Ozzy ställde in sina konserter behöver vi inte gå in närmare på men vad var det jag sa? Aja, han lever iallafall så krya på dig. Europe kommer förresten till årets Sweden Rock Festival, ska bli kul att se sina gamla idoler..

:: Dagens play [film]

Death smiles at Murder

- Regi: Joe D'amato

En annan helt sjukt söt svenska är Ewa Aulin som gjorde en kort filmkarriär i Italien, hon lade nämligen av med skådespeleriet endast 23 år gammal. Bra giallo iallafall med fint soundtrack..

:: Dagens play [musik]

Misdemeanor - Let me know

Texten säger det mesta om hur livet ter sig för mig för tillfället..