In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

Life goes on.. typ..

[ 14 februari 2004 ]

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Fredagen den 13:e blev, som många andra dagar och föga överraskande, inte mer olycklig än alla de andra dagarna på året. Fan vad länge livet varit inne i denna negativa spiral nu, undra när förrändringens vind kommer blåsa. Hoppades på att C. skulle förrändra allt, hoppades innerligt, nu ser jag istället henne försvinna sin väg tillsammans med någon helt annan än mig. Det är verkligen inte kul för en sekund att se den som, under de senaste månaderna, kommit att betyda så pass mycket och som man nu lär glömma förrän allt ens påbörjats. Jag fick inte känslor för henne över en natt heller, så det är nog mer än de tre månader som jag tidigare nämnt, tyvärr. Men vad gör tid när man nu sitter med facit i hand, den spelar ingen roll alls, det är inte den som bestämmer utgången. Vet fortfarande inte vad jag ska göra dock, liksom, allt falerade, allt suger och ingenting är längre speciellt inspirerande att se fram emot, det går nog åt helvete ändå. Slutet för min del i denna historia blev som jag i mina värsta tankar föreställt mig, föga överraskande. Detta var det sista jag ville med C. men tyvärr har jag inget val och det känns förjävligt!

:: Ja, som du kanske märkt så är de krönikor (eller dagböcker, whatever) som skrivs nu inte allt för positiva, hoppas ni har överseende med detta och att ni, trots allt, fortsätter läsa dessa med öppet sinne, annars är det väl bara att klaga. Om det nu ska vara nödvändigt, att sparka på den som redan ligger alltså..

:: Aha, idag är det ju "Alla fjollors dag" (eller vad den heter), en dag som enligt många är otroligt viktig för de som är i en relation. Yeah right! För att upplysa alla som anser detta så är alla dagar i en relation viktig även om du lagt ner energi på att köpa en blomma eller en ask praliner (eh?) för att "överraska" din partner. Som om de blir överraskade för det första, trodde dom inte att du kunde gå in i en affär och handla någonting eller hade dom helt enkelt glömt vad det var för dag, för det andra så har det blivit så dumt när personerna i ett förhållande förväntar sig att det ska vara så här också. Förtillfället kanske inte jag ska uttala mig inom detta område men som om jag skulle bry mig en enda jäkla sekund. Nej, till alla fjolls and trolls, glad jävla helvetes alla hjärtans fucking jäkla dag..

:: Nu har Qtek 8080 släppts på den svenska marknaden iallafall, äntligen! Nu inväntas den med stora förväntningar. Äeah, det var ju det jag inte skulle ha, förväntningar, men när det gäller materiella ting så är det väl okej..

Dagens film

The Wicker Man

:: Regi: Robin Hardy

Suverän och otroligt snygg film med bla. Ingrid Pitt, Christopher Lee och Britt Ekland. Klassiker!

Dagens musik

Tristania - Midwintertears

Kunde egentligen nämnt alla låtar på "Widow's weeds" men titeln passade, typ..