In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

Mer Trance Dance åt folket!

[ 14 mars 2004 ]

:: Det är söndag idag och jag brukar, av någon jäkla anledning, börja spela en massa obskyra låtar en sådan dag. Jag kollar förtillfället igenom några gamla kassettband och finner det faktiskt superba Trance Dance! En av mina första favoritgrupper och de två brudar som så skönsjungande är med var också mina första "kärlekar", de och Samantha Fox. Jag skrev t.o.m ett brev till dessa tvillingar, Yvonne och Susanne, när Trance Dance en gång runt 1987 eller 1988 besökte Grängesbergs folketspark, jag vet inte hur jag tänkte att jag skulle ge det till dom då jag inte, av någon anledning, inte kunde gå. Jag tror det var höjd åldergräns den kvällen men min kusin, Marie-Louise, kunde gå, lyckans ost! Vad gör dom nuförtiden förresten? Skivan, eller som här kassetten, Dancing in the Shadows var naturligtvis flitigt spelad, Ben Marlene (yep, han heter faktiskt så, hehe) sjöng, Pelle Pop (som jag dessutom kallade mig själv för när jag var mindre, men det behöver vi inte gå in på nu) spelade gitarr och det gavs också ut ett remix-album på denna skiva, Off the Record, med remixar namngivna al'a 80-tal såsom; Hip hop blaster mix, Completely static mix, Penthouse fever mix, '88 brutal garage groove, Lust in the dust mix, Hallucinate groove mix och Red hot terror mix. Hårt värre. Mer Trance Dance åt folket!

:: Big Brother på femman går på lågvarv och, även om jag inte sett det så mycket tidigare, så är det väldigt ointressant. Detta måste nästan vara sista säsongen som detta sänds, eller finns det de som fortfarande vill satsa pengar på att göra detta program och spendera dygnet-runt genom att vrida på alla kameror? Visst, det var en intressant idé i början men nu är det nästan förlegat och om det ska fortsätta så måste det ske förrändringar, stora förrändringar. Personerna där inne är heller inge roliga att följa genom vardagen, de pratar om ingenting och så är den där Olivier med och då lär alla snacka svengelska hela tiden, drygt. Han säger "Whats thä mätterrr?" hela tiden och fattar inte att Lina verkligen menar allvar när hon säger att hon älskar honom, han bryr sig mindre och sjunger vidare på sin Tomas Ledin-låt som tyckts fastnat i hans bandana prydda huvud. Hon blir naturligtvis hjärtekrossad gång på gång på kuppen, bastard!

:: Min forna klasskamrat Marie, som numera bor i Stockholm, har de senaste åren blivit en fotomodell och är nu på väg att bli en erkänd sådan. De bilder jag sett på henne nu känner jag dock knappt igen henne på men visst är det hon alltid. Jag kunde iochförsig redan i klass fyra säga att hon kunde bli fotomodell, men hursomhelst så önskas det lycka till i fortsättningen och i framtiden!

Dagens film

Battle Royale II

:: Regi: Kinji Fukasaku

Nu är det riktigt krig som gäller! Terrorister och bättre än ettan..

Dagens musik

Trance Dance

:: Dancing in the Shadow

Säg vad du vill men albumet är faktiskt fortfarande riktigt bra, t.ex. Jungleland!