In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

20. Skönheten och odjuren

[ 20 mars 2004 ]

Jag kan inte påstå att "avlutet" med C. varken är roligt eller lätt på något vis. Känns riktigt tungt faktiskt att ha förlorat THE qvinna och som under denna tid (främst från november) kommit att betyda så jävla mycket. Jag måste dock "hålla tillbaka", det är ju trotsallt ingen idé att tro att man kan sno tillbaka henne. Jag tror det inte går för det första och för det andra så VET jag att det är omöjligt. Fuck it, the lady has done her choice, but C., change your mind, NOW!

Som i tidigare nämna krönika (nr. 19) så har den nya dokusåpan Skönheten och odjuren nu börjat på kanal fem. En drös grabbar, som många klassar som töntar (och en del gjorde ju knappast nån bedrift att komma ifrån klassificeringen heller), ska slåss om skönhetens gunst och hjärta, vilken skönhet sedan, holy shite! Nåväl, när det är dags att träffa grabbarna så kommer det först en limo, ut stiger en tjusig kille i knullruffsigt hår, kvinnan skiner upp och för en sekund tror man att hennes käkar ska gå ur led pga. hon flinar så mycket. Han säger dock att han inte är en av de tävlande, hon blir besviken (can't ya stay?) och så blir också tittarna, vafan gjorde han där, varför skulle han lura henne bara för att han var (enligt några kanske) snygg, fucking retard, in med dig i limon igen för fan! Så kommer då de tävlande, i en stor färdtjänstbuss med tonade rutor och kliver av en i taget. Kvinnan försöker hålla skenet uppe i att hon är glad att se dem, yeah right vad mycket insidan hos en person betydde nu då, beyatch. Hon säger sen att 95% av dem skulle hon inte ens prata med eller ge en chans om de kommit fram till henne på krogen, men det var väl knappast nåt överraskande? I slutänden är det iallafall en intressant skara personer som alla jobbar med tråkiga jobb och är sådär tråkigt vanliga, ni vet. Appropå inget så ser det ut som om nästan alla får kyssa och hångla med kvinnan, än en gång, holy shite! Självklart ska det vara en stor uppumpad machokille (ni vet en sån som ser ut som alla de massproducerade dörrvakter till krogar och dyl.) med som redan första kvällen börjar bråka med den lilla grabben, han hade nämligen stört sig på honom och då tyckt sig ha tillträde till att förnedra och göra honom till åtlöje, alltså en sak som PRECIS så jävla många andra machokillar (vilket jävla ord egentligen) som tror att dom är tuffa och snygga gör mot de som är lite svagare och de som inte tillhör samma kategori (vem vill det förresten, bloody losers). Jag hatar sådana personer så otroligt jävla mycket, jag saknar ord till de som håller på så - och i slutänden så får de ändå flickvänner på löpande band, vad fan är fel på denna värld egentligen? En sak kanske denna såpa för med sig dock, att visa att den vanliga killen med vanligt utseende, men med stort hjärta, KAN få tjejen..

Dagens regissör

Russ Meyer; Mannen bakom Beyond the valley of the dolls, faster pussycat, Vixen-filmerna och en drös andra klassiker! Njut..

Dagens upprepning

Hörru, Gud, you big fucking bastard, vad har jag otalt med dig egentligen?!