In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

22. Vårkänslor

[ 01 april 2021 ]

Nyss såg jag den första motorcykeln rulla iväg för året på de nu bara vägkanterna, det är vår i luften! Nu bryr jag mig mindre om motorcykeln men jag läste i tidningen att några tycker att det är ett vårtecken när dessa börjar rulla utmed vägarna. Själv håller jag på att blommor intill en solig ladusida är det riktiga vårtecknet men det är självfallet en personlig ensak. Det är en månad till sista april idag, alltså en månad till vintern är över för denna gång och den traditionsenliga snögubbebränningen i Saxdalen genomförs. Hursomhelst så är det på väg att bli vår och såsmåningom sommar. Många kanske lider av både  vårkänslor och vårförälskelser, må så vara, what tha' fuck ever, nu väntar iallafall ljusare tider (om så bara ute)..

Idag är det en annan "speciell" dag, första april. Har inte varit med om några roliga skämt dagen till ära dock, varesig i verkliga livet eller i nåt media. Spelar ingen roll egentligen men det kanske skulle varit roligt..

Planeringen för den kommande tredje versionen av Vitafrun har börjat lite smått. Den kommer troligtvis upp i slutet av sommaren dock då det varesig är bråttom eller aktuellt att byta just nu. Det kommer iallafall bli den ultimata versionen av Vitafrun och förhoppningsvis så som den var meningen att se ut från allra första början. En nyhet som redan nu kan "avslöjas" är att den tredje versionen kommer vara i upplösningen 1024-osv., troligtvis något som står på mångas önskelista redan nu. Väntan äro dock lång ännu.. They all come in three..

Förhoppningsvis är det snart dags för en flytt för min del. Det är faktiskt många saker som skall ändras framöver, det har gått på tomgång en längre tid nu men nu är det dags att ta tag i saker och ting. Den här "onda spiralen" (som jag valt att kalla de senaste åren) måste klaras upp och bli annorlunda. Kanske om jag börjar ändra i rutinerna och vardagen så löser sig allt det andra allt eftersom. As if. Jag ska iallafall försöka och första målet är flyttning till ett nytt boende!

Snart är det påsk - whatever! Synd att det mesta känns väldigt oinspirerande numera, men det vet jag iochförsig varför det gör också. Ledtråd: C.

Dagens lill-Emma

Hälsade på denna lilla krabat i veckan, nu har hon vuixt lite, numera 6,5 kilo kjolstyg..

Dagens cover

After Forevers version på Iron Maidens The evil that men do..