In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

Viktig information om vitafrun.se

Eftersom jag ska byta dator och fortsätta producera vitafrun på denna så kommer dessa sidor att ändra skepnad inom sinom tid. Detta gäller främst utseende- och designmässigt, det blir större upplösning samt så lär sidorna arbetas om något. Hur detta kommer bli vet jag förtillfället inte men fortsätt besöka vitafrun så kommer du nog underfund om detta snart. Det var tänkt att "version tre" skulle släppas hösten 2004 men som det ser ut nu så blir det först en "två punkt tre-version" före (ja, eh, fråga inte varför). Men som sagt, hur och när dessa sidor kommer upp vet jag inte just nu, men, håll utkik!

Dina önskemål och synpunkter till nästa version av vitafrun tas emot med öppna armar genom mail och gästbok. Var med och bestäm du också, tack!

Under tiden ni väntar på "version 2.3" så kan ni spendera lite tid åt att rösta, läsa krönikor, titta på lite bilder samt läsa en drös recensioner. Med andra ord, surfa omkring på vitafrun ett tag! Jag vet att nuvarande version inte passar alla format och alla datorer (gäller främst upplösningen, som ju är 800*600 nu, samt att tabellerna är justerbara och inte fasta/låsta som på så vis bla. flyttar bilden till vänster) men ha lite överseende och tack för ditt besök iallafall..

Johannes Graaf | Webmaster på vitafrun.se | Saxdalen | 01 maj 2004

Mer att läsa

:: Information om vitafrun

:: Tyck till om vitafrun