Johannes Graaf's vitafrun.se

 Information om vitafrun.se

 Webmaster

Namn

Johannes

Bor

Saxdalen

Ålder

27

Jobb

Jo..

Status

Ofrivilligt singel

Kontakt

[email protected]

Kortfattat

Filmer, musik, dator, sova, filma, fotografera, dricker kopiösa mängder kaffe, rita, morbid, vänsteranhängare, samlar filmer och diverse obskyra prylar, hatar rasism och orättvisor, dricker öl, whiskey och energidryck..

Musiksmak

Gothic, black, death, folk, heavy, symphonic metal, filmmusik, opera m.m.

 Första versionen

 Andra versionen

 Tredje versionen

Vitafrun såg sitt första ljus sommaren 2003 och var då tänkta som en portal över de andra sidorna som jag då hade hand om. Dessa var vid denna tidpunkt "Horror Lagoon" och "Saxdalssidorna", några halvkända sidor som hängt med ända sedan 1997. Efter ett tag så lades dessa sidor på is och vitafrun växte istället som en egen sida. Numera finns ingen av de där anrika "1997-årssidorna" kvar och tur är väl det, för nu kan jag istället bara ägna mig åt vitafrun. Sidan, som förresten är döpt efter Arne Mattssons klassiska film (fast då stavat "Vita frun"), har funnits i olika versioner och vi är nu inne på den fjärde i ordningen..

Nothing and everything

Den såkallade bloggen uppdateras så gott som dagligen och om det missas eller lämnas någon dag så fyller jag numera på dessa dagar om jag kommer på någonting annat lite senare. Så med andra ord, titta inte bara högst upp efter nya inlägg utan på hela sidan..

Röstning

Nya omröstningar kommer lite då och då, inget bestämt utan bestäms främst när tid, intresse och en bra fråga dyker upp. Du kan självklart tipsa om en bra omröstning samt mer än gärna utveckla ditt svar genom att skriva i gästboken eller ett mail. Inskickade utvecklingar läggs upp på sidan om tillåtelse finnes. Just nu finns det två stycken aktuella omröstningar på sidan, rösta!

Nyheter

Aktuella nyheter som JAG tycker är viktiga och trevliga. Handlar främst om film och musik. Du kan, som på alla sidor här på vitafrun, såklart tipsa mig om nyheter som du tycker skulle passa på sidan..

Filmklipp

De filmer som du kan titta på här på vitafrun har jag gjort och om du har problem att se dessa av någon anledning, kontakta mig så löser vi det på något annat sätt!

Listen up

Jukeboxen innehåller hela låtar som du lätt och effektivt kan lyssna på. Och pga. att det bara går att lyssna och inte ladda hem så klassas det inte som fildelning om ni nu trodde det. Synpunkter är alltid välkomna. Flash behövs för att du ska kunna lyssna, installera det enkelt här

Järnkorset

Jag använder absolut INTE järnkorset i något som helst rasistiskt eller illasinnat syfte! Ni som tror det borde läsa på er historia lite bättre och ni borde veta vad jag tycker om rasism, hat och orättvisor vid det här laget..

Första sidan

Om vill du gå tillbaka till första sidan från undersidorna så klickar du på vitafrun-loggan högst upp på sidan. I undersidor så finns det oftast en logga för t.ex. bildsidorna, om du klickar på denna så kommer du tillbaka till första bildsidan osv..

Specifikationer

Sidorna skall ses i upplösning 1024*768 och i senare versioner av webbläsare. Helst Explorer. Fotografier, teckningar, idéer, text samt design tillhör vitafrun.se och har du funderingar om detta eller om du hittar fel eller liknande, kontakta mig. Ros, ris, tips om förbättringar och om nyheter kan antingen skickas via mail eller gästboken. Tack för att just DU besöker vitafrun!

 Mjaooouh

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

David Röhr, Jessica Graaf, Marie Graaf, Lars-Olov Frisk, Alexander Fridlund, Micke Persson, Twentyfour hour hell, Joakim Schött, Tomas Håkansson, Stardust, Nic.se, Youtube, Diino, Veoh, Pixbox, Webvoter, Esstvätt mfl..

 Veoh

 Youtube

 Dailymotion

Om du undrar över något, kontakta mig

 Fotografier

 Vitafruns blogg

 Fotogeniskt