In the shadows of thy night, she's dressed in white

P o r t a l

..

Bröllopstankar

[ 20 februari 2004 ]

vf_secound_linje_sized_framed.gif (99 bytes)

:: Den fjortonde februari släpptes så den andra versionen av Vitafrun, dvs. den nuvarande och den som du besöker just nu. Hoppas den är till belåtenhet..

:: Okej, nu lär det fan bli nån förrändring och jag lär ta mig själv i kragen. Livet går trotsallt vidare och jag skulle kunna citera en massa låtar och filmer som av någon outgrundlig anledning tar upp detta ämne just nu, men det räcker nog med den förövrigt suveräna Russ Meyer filmen Beyond the valley of the Dolls: "The lady has done her choice, man!".. Now, it's the end of thy line.. Shite!

:: Hasse Ekman gick förresten bort häromdagen. En av svensk film främsta regissör och skådespelare, mest känd för sina något lättsamma komedier och musikaler. Flicka med Hyacinter är en fin film av honom och i Ingmar Bergmans Fängelse och Gycklarnas afton sågs han även. Rest in peace..

:: Ett ämne som vi inte tagit upp ännu är giftemål. Och då snackar vi den äkta varan och inte nån fjortis-förlovning som är så ytlig och som inte leder till "the real thing" i slutänden ändå. En sådan förlovning är bara för syns skull för att på något mysko sätt visa att man ska vara trogen varandra. Fel sätt, my friend, fel sätt. Nu är det kanske de som i en ung ålder förlovar sig för att de naivt och blåögt tror att förhållandet ska vara evigt, må så vara, de ser tids nog snart sanningen i vitögat och inser fakta. Om ni vill att er partner ska vara trogen så är det inte rätt sätt att sätta en ring på dennes finger. Och förresten, negativaklubben talar, om er partner vill vara otrogen så kan ni inte göra ett smack ändå, det är dennes val och inget man isåfall kan stoppa. Händer det så händer det. Underskatta inte förlovningen, se det för vad det är, en för-lovning till vad som komma skall, dvs. bröllop. De som trotsallt genomför ett bröllop med stort pompa och ståt i en ålder av, låt säga, tjugo år, vad får dom ut av det? Nu skulle jag kunna dra upp det där med att grabben i sådant förhållande antagligen är tio år äldre än kvinnan och då uppnått en mogen ålder för att "knyta sig", och det gör jag också, se på fan, det är troligtvis exakt så! Liksom, ingen vill lova någon evig kärlek när man är tjugo år och på fullt allvar också tro att det ska hålla livet ut. Ytliga förlovningar, som vissa håller på med, i all ära i en ung ålder men bröllop och eviga löften till varandra? Yeah right..

:: I TV4:s nya program Singeljakten gör de folklig underhållning av att personer blir bortvalda. Trevlig underhållning? ..Nope!

Dagens film

Virgin Suicides

:: Regi: Sofia Coppola

Sofia brås på sin farsa. Bra film om 5 vackra systrar som tar självmord..

Dagens musik

Alice Cooper

:: Poison

Klassiker som numera spelas flitigt på jobbet via en kasettbandspelare..