Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

52

Jävla framtidsfiskhelvete

 Nästa krönika

 Ruska, ruska

Att förutspå min framtid och något jag undviker panikartat. Vanligtvis. Man skulle dock ha en sådan där "magic 8 ball" och ruska på mest hela dagarna. Det skulle man nog ha användning för vissa gånger och på nåt sätt få vägledning även om det inte är på riktigt och fullständigt korrekt..

Hursomhelst, så hade en kompis fått med en besynnerlig sak när han beställde filmer från nåt obskyrt ställe för en tid sedan. En "Fortune teller - miracle fish". Och precis som namnet antyder så är det någon sorts fisk i något sorts material som när man lägger den i handen gör olika saker som betyder olika ting. Detta kan man senare tolka på produktens baksida. Scary indeed. Om den rör på huvudet så betyder det "avundsjuka", om den rör på både stjärt och huvud så betyder det "kärlek", om den rullar runt så betyder betyder det "falsk" och om den ligger still så betyder det tydligen att man är död. För att bara nämna några punkter. Nåväl, kompisen testade först och fisken gjorde lugnt sina konster med lugna rörelser för att tyda hans framtid. Snäll fisk och rörelserna kunde sedan tydas bland de olika punkterna. Att de kanske inte stämde så värst bra är i detta sammanhang kanske mindre viktigt. Men så var det dags för min tur. Jag tog försiktigt tag i fisken och lade den fint i handflatan. Fint var det dock bara i någon sekund. Fiskhelvetet blev ju fan tokig och gick nästan bärsärkagång där i handen! Den gjorde verkligen bokens alla konster framför våra ögon innan den ramlade ur handen och ner på golvet! Shiiiiit, det är just precis därför jag håller mig ifrån dessa framtidsprylar, de gör verkligen så att man blir ÄNNU mer orolig för vad framtiden kommer att erbjuda. Okej, det kanske var en engångsföreteelse tänkte jag naivt så jag testade lite senare igen, igen, igen och igen. Tio jävla gånger testade jag att lägga fisken i handen och se vad framtiden hade för mig att erbjuda och tro ni inte på fan att den gjorde SAMMA SAK nio gånger av tio!

 En fiskjävel

Den blev helt tokig och sen ramlade den ner på golvet. Tänk dig, 99%. Vad det kan betyda vettefan och jag vill säkerligen inte veta det heller. Jösses, rädd kan man verkligen bli för mindre, jävla framtidsfiskjävel..

Oavsett hur lång, jobbig, helvetisk och mörk natten än är så kommer såsmåningom gryningen någon gång. Saker har verkligen varit mörka ett bra tag men gryningen är äntligen på väg nu tror jag. Saker och ting ser plötsligt ljusare ut och jag kan verkligen inte stå och stampa på ett och samma ställe längre. Jag har försökt men misslyckas konstant, varför då hänga kvar i det gamla, den tid som redan passerat och det tåg som redan gått? Det är ju bara jag som vet om det och mår dåligt av det ändå. Varför stanna? Varför försöka hänga sig kvar i de sista spillrorna av det förflutna? Varför det blev såhär vet jag inte och jag kommer heller aldrig att förstå men sagan har sällan ett fint slut. Inte för mig i alla fall. Hade saker och ting varit annorlunda så hade jag aldrig lämnat henne MEN det är ju inte det..

Vem lurar jag om inte mig själv hela jäkla tiden? Jag måste se hur nutiden ser ut utan att försöka titta bakåt som jag annars typ är världsmästare på. Det får blir såhär..

 A new dawn must come

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 02 oktober 2005

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Nuförtiden har jag en "magic 8 ball", bra att ha ju! Och japp, en ny gryning kom till slut. Den vackraste solen någonsin löste upp alla mörka jäkla moln och förändrade hela mitt liv. Framtiden är ljus!

(22 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer