Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Hej då vintern!

31 april

Sista dagen på vintern. Officiellt sett i alla fall. Snögubben brann traditionsenligt nere vid Saxens strand och på natten begavs det ut på spökexpedition. Farväl vintern, du var fin och mysig men nu vill jag bara ha värme och sol tack! Fast i måttliga mängder förstås..

 Death of an ant

25 april

Den här myran har hittat en större kompis och släpar nu glatt iväg med denne med ett stadigt grepp om ena benet. Nackdelen är bara att den jäkeln är död. Vad ska han göra med den? Nåt snuskigt eller elakt? Finns det nåt mellanting i djurens värld? Naturen är bra grym den..

 Knoppar brister

24 april

"Det gör ont när knoppar brister" tänker Olof för sig själv när han med långsamma steg vandrar i sin lilla trädgård som sakta men säkert börjat grönska vackert i den varma vårsolen. Temperaturerna är höga, fåglarna leka och sjunga. Fru vår har kommit på besök. Big time!

 She's coming to get you barbara

23 april

Här tror man att det strax ska kika upp nån död asiat med långt, svart hår och vara sådär ond och elak. En brunn mitt i skogen har sedan "Ringu" inte riktigt varit detsamma..

 Snart på en vägg nära dig

22 april

Det är en som vill ha ett av mina fotografier som en stor tavla! Vilken ära och det blir i så fall min allra första fotobeställning. Och ja, det är bilden ovan som det är frågan om..

 Burn

21 april

Och hon brände alla hans sockersöta kärleksbrev som han jobbat så mycket och hårt på att skriva. Hans innersta tankar och djupaste känslor nedskrivna på enkla bitar av papper. Hon skrattade sedan och dansade vilt bland de yrande små lapparna som sakta steg mot skyn brända till sot och fullkomligt oläsbara. Hon kände sig fri och lycklig. En känsla som bara en person i hela världen satt sina vackra musikaliska toner till. Hon log lätt när hon tänkte namnet Marcoolio.. 

 Shadows

20 april

Jag hittade de här pennorna nere på jobbet. De låg likt minnesstenar där de en gång i ilska och sorg kastats. Söndertrasade av uppgivenhet, vemod och utan framtid. Shadows of my past. Om man bara kunde gå tillbaka, klappa sig själv lätt på axeln och berättat att allt skulle ordna sig till det helt perfekt underbara det är idag!

 Kiss

19 april

ELVA MÅNADER! Helt otroligt underbart, min ängel, min vackra bästa ängel!

 Jöklar

18 april

Idag släpptes äntligen "Happy feet" på DVD! Det är lugnt den bästa dataanimerade filmen som gjorts och det är min och Malins film. Våran alldeles egna. Och se den på engelska för böveln!

 Shadow

17 april

Kasta skugga. Nyheter på denna sida är de lite mer konstiga inslagen som kommer dyka upp med jämna mellanrum. Detta kan vara små historier, oneliners eller liknande som får fylla upp dagar då det inte finns andra inlägg. Så jag börjar att lägga in lite retroaktivt här nedan..

 Nykterism

16 april

De olika föreningarna i Saxdalen skickade idag ut en lapp i brevlådorna om det kommande valborgsmässofirandet i byn och de vill tydligen en gång för alla få bukt med det ökande ungdomsfylleriet. Vilket är bara bra. Visst ska man dricka men man behöver liksom inte sitta och supa på traktorvagnarna eller vara sådär fjortisfull mittibland familjer och dylikt. Undra om det kommer fungera..

 HD

15 april

En gång en rebell, en rosalackad fucking rebell! En byns fara och innersta värsting. Typ. Numera lutad mot väggen, blekt av solen och rostbiten..

 Skrothink

13 april

"Det finns massor med gömda skatter i skogen!" utbrister Karin och plockar upp en gammal trasig hink och ruskar den lätt framför Pärs tindrande, vattniga ögon. "Jaa, jag vet, och vi ska hitta dem ALLA, precis som i Pokémon!"

 Gassande groda

11 april

Ibland får jag besök av en groda. Den hälsar glatt men tystlåtet på mig och njuter gott och väl i den gassande vårsolen och det ljumma gräset. Och vem gör inte det? Let's enjoy..

 Nyanländ spis

10 april

Jag har förresten nu fått min nya spis. En efterlängtad sådan och den är så tjusig så..

 The Malin photosession

08 april

Idag åkte tyvärr Malin tillbaka hem till Göteborg igen. Jag älskar verkligen min vackra ängel mer än jag någonsin själv kan förstå. Saknar henne och längtar massor till nästa gång!

 Påsken 2007

07 april

EN RIKTIGT GLAD PÅSK ÖNSKAS! Detta har lugnt varit den absolut bästa påsken ever!

 Bakom planket

06 april

De tre pojkarna smög sig likt rädda katter bakom bollplanket på skolgården. De skakade alla av skräck medan den storväxte Janne plockade upp ett nyligen knyckt paket Blend ur innefickan. Det är vår i luften och de inandades alla den friska luften, en efter en..

 Bzzzzzzz

05 april

Efter många om och men så fann Anders ett vägguttag på utsidan av huset och i sin iver och sanna sprittande glädje stoppade han in två nålar i uttaget..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier