Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Det som en gång var 2 - der teaser

26 augusti

[Kommentera]

Den första teaser-trailern till den andra delen av "Det som en gång var" (som kommer i sin helhet inom en inte alltför avlägsen framtid) finns nu att beskåda här!

 Lenore

25 augusti

[Kommentera]

Yaay! Kändes det inte som om allt plötsligt föll på plats? Det är inte helt omöjligt att det är så, hoppas det i alla fall!

 Vara med i film?

24 augusti

[Kommentera]

Den slutliga och kompletterande filmningen till den andra delen av "Det som en gång var" påbörjas snart! Om du vill vara med på ett hörn så är det bara att höra av sig omgående! Exempelvis personen med Taxi Räfvåla som jag vet är en besökare av denna sida. Det vore skoj att ha några bilder på denna tjusiga bil rullandes på någon enslig grusväg eller liknande. Hör av er till [email protected]

 Ofta anklagade Dario Argento

23 augusti

[Kommentera]

Jag börjar förstå hur det känns för en filmregissör, författare eller dylikt att bli anklagad för att både vara psykopat, sadist och innerst inne mördare bara för att man gör ett verk av fiktion. Jag trodde vi hade kommit längre i denna värld..

 Saxdalens dag

22 augusti

[Kommentera]

Saxdalens dag firades som vanligt denna helg och vid Runnbergsgården var det mycket folk som samlades i sommarsolen. Här bjöds det både på tilltugg och musikunderhållning. Och på kvällen var det Saxen stranden och självaste Elvis som gällde. Trevligt var det!

 Samsung S8000 Jet

21 augusti

[Kommentera]

Japp, Samsung S8000 Jet var det ja. Kommentarer är egentligen överflödiga, det är en sjukt frän, syndigt snygg och bra telefon helt enkelt!

 Filmkväll med Jennie

20 augusti

[Kommentera]

Idag fick Jennie uppleva en av mina absoluta favoritfilmer inom komedigenren, nämligen "Napoleon dynamite" och hon gillade den! En annan sak, det ser förresten ut som om jag klarade mig från att få borelia i alla fall och det tackar vi ju otroligt mycket för! Jag blev alltså fästingbiten förra veckan. Väldigt otrevliga och äckliga odjur det där! Idag har startsidebilden på Pixbox varit uppe i 10 dagar, det är ovanligt länge, den brukar bytas efter högst en vecka. Inte mig emot såklart!

19 augusti

[Kommentera]

Jaja, det var dumt att skriva som jag gjorde i ett numera borttaget blogginlägg för någon dag sedan! Alla har ju tyvärr inte så stor koll på min morbida och makabra humor. Men det var just det, ett skämt! Men när min egen mor trodde det var allvar så borde man kanske inte ha det upplagt då det kan väcka anstöt i moralpanikens högborg. Det var dock så överdrivet att jag tänkte att det inte behövdes nämnas att jag faktiskt inte menade allvar, men jag borde ha vetat bättre, barn får man bara skriva söta snälla saker om och man skämtar helt enkelt inte om att slå barn, att bryta av deras lemmar och sedan tvinga dem att äta upp sitt eget ansikte. Tänk vilken tur att jag inte skrev något värre! Hehe. Hursomhelst, om någon tog illa vid sig så ber jag om ursäkt. Förlåt..

 Styggforsen

18 augusti

[Kommentera]

Bild ur "Jungfrukällan" inspelat vid Styggforsen. Där de går över finns idag en bro. Vattenfallets sluttning och klippavsatsen syns i bakgrunden! Då helt utan staket, huvva!

 Taiwan

17 augusti

[Kommentera]

Taiwan i all ära men vem hade kunnat gissat på att det kunde komma riktigt bra black metal därifrån? Sjukt bra ju!

 Fyfan!

16 augusti

[Kommentera]

Nämenfyfan!! Älgflugor är typ det vidrigaste som finns men det finns en sak som är ännu värre! Det här är inte bra, det här är inte bra alls..

 En sådan där.. makanick!

15 augusti

[Kommentera]

Första bilden tagen med min nya mobiltelefon! Mer information och omdöme kommer inom kort. Om den här saken går sönder någongång nere på jobbet så vill jag lyssna på telefonsamtalet när de ska beställa en ny. Jag fantiserar att det låter något såhär: "Jo, jag skulle vilja beställa en sådan där mekanick"..

 The moon

13 augusti

[Kommentera]

Okej, 1959 sände ryssarna upp den första sonden som kraschade på månen. 1966 skedde den första mjuklandningen. 1969 klev den första människan på månens yta och inom loppet av bara några fåtal år så satte ytterligare elva personer sin fot där. Många raketer, man åkte månbil och grejer. Men sedan 1972 har ingen människa varit dit eller ens varit i närheten. Nu var dock en bemannad månfärd planerad igen, man bygger just nu raketen Ares V och beräknas vara klara år 2020! What? Men den beräknas ändå inte vara klar förrän 2028 och tillråga på allt så går Barack Obama nu och stryper NASA:s budget så om raketen är klar 2028 så finns det ändå ingen månlandare! Något är fel här. Jag säger inget om någon konspiration, jag tror att människor varit på månen fastän det är mycket, väldigt mycket som inte stämmer. Vad jag också tror på är att de på 70-talet insåg att det var något som inte stod rätt till och att de inte längre var välkomna. Det FINNS bevisligen byggnader och torn på månen hur osannolikt det än må låta och på Mars finns det tydliga tecken på civilisation! Om de sedan länge är övergivna eller inte är dock en annan fråga men ni som fortfarande tror att planeterna i vårt solsystem är livlösa bör tänka om och om ni ändå, föga förvånande, fnyser åt tanken så kan ni väl åtminstone klicka runt lite på länken nedan. Titta på bilderna, ni behöver inte läsa ett endaste ord. Frågan som dock bör ställas är hur mycket NASA försöker dölja, till vilket pris, på vilket sätt och framförallt varför i hela friden då för? Jag har förresten skrivit om det här förut när jag tipsade om en bra dokumentärfilm i samma ämne. En intressant sida finns här

 Ny mobiltelefon

12 augusti

[Kommentera]

Och så blev det en ny mobiltelefon! I'm in love fastän jag inte ens fått den ännu, Samsung S8000 Jet!

 Steve Jablonski

11 augusti

[Kommentera]

Det är nästan lite så att jag skäms att säga det men soundtracket till "Transformers 2" är ett av de bästa jag har hört! Storslaget värre kan det hela sammanfattas! Men så är det ju också Steve Jablonski som står bakom det och han är en riktigt duktig kompositör. Filmerna han gör musiken åt är däremot långt ifrån bra, bara en massa Hollywoodtrams, men ge fan i att se filmerna och bara lyssna på bara musiken istället, you'll like it!

 Pixbox startsidebild igen

10 augusti

[Kommentera]

Oj, när en av mina bilder hamnade som startsidebild på Pixbox för en månad sedan så trodde jag att det var "once in a lifetime" men tro det eller ej, nu är det dags igen! Jag är inne i ett stim. Denna gång är det Skattungbyns kyrka som är på första sidan och det måste väl också vara första gången en bild från en kyrkogård hamnat där. Mycket trevligt och det är bara att tacka och ta emot! Jag vet ju vad det här innebär både i besökare och i kommentarer så det är idel roligt!

 Browsers

09 augusti

[Kommentera]

Jag förstår verkligen inte hur folk fortfarande kan sitta och surfa med fruktansvärda Internet Explorer. Herrejösses, det är ju hur kasst och segt som helst! Ett riktigt skitprogram rent utsagt. Bäst är förstås Firefox, det råder det ju ingen tvekan om! Snabbt, snyggt och stabilt! Jag har även börjat använda Opera ibland och jag gillar det! Förut var min favorit Netscape men aldrig någonsin har det varit Explorer i alla fall..

 IFA pastiller

08 augusti

[Kommentera]

Mmmmmm..

 Michael Jackson cover

07 augusti

[Kommentera]

Jag har inte nämnt något om Michael Jacksons död här på vitafrun vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag inte var något fan men som ändå måste ses något av en dödssynd. Karln gjorde ju trotsallt en hel del bra musik och att han var en av de största artisterna genom tiderna råder det väl ingen tvekan om. Som liten gosse lyssnade jag mycket på skivan "Bad" (på kassettband) och jag minns att "Dangerous" nog var den absolut första cd-skivan jag och min syster köpte. Året var 1991. Hursomhelst så måste vi ju hylla honom på något vis och en låt passar ju bra. En riktigt schysst cover på "Beat it" med Jameson! Lyssna här

 Terry Gilliams nya

06 augusti

[Kommentera]

En film jag verkligen ser fram emot är Terry Gilliams nya "The imaginarium of doctor Parnassus"! Trailern är hur bra som helst! Fler filmer jag vill se NU utan att behöva vänta är Peter Jacksons "The lovely bones" (jag hatar "Sagan om ringen-filmerna" men gillar hans andra filmer), "Cirque du freak", "Zombieland", "Where the wild things are" och såklart James Camerons efterlängtade "Avatar" som t.o.m. kommer få en speciell dag den 21 augusti. James Cameron gillar vi! En film som jag däremot inte har några större förhoppningar om är faktiskt Tim Burtons "Alice in wonderland". Hör och häpna! Men vafan, jag blir bara trött och jag är också sjukt trött på den där "Burton-Depp-Bonham Carter" grejen de kör med. Tim Burton borde verkligen fokusera på lite andra skådespelare. Johnny Depp kan väl för fan inte vara med i VARJE film?! Visst han är bra för det mesta men han spelar ju exakt samma roll i varenda Tim Burton-film och det börjar som sagt bli väldigt tröttsamt nu. Tyvärr..

 Camilla Belle

05 augusti

[Kommentera]

Camilla Belle är nog den enda skådespelerska som jag sett alla filmer med bara för att just hon är med i dem. Även om kanske filmerna inte alla gånger är speciellt bra så är åtminstone hon alltid bra! Bäst är såklart filmen "The chumscrubber" (eller "Painkiller" som den är mer känd som) som är en ruggigt jäkla bra film! Det var även i den jag först fick upp ögonen för henne. Det ska bli ett sant nöje att följa denna unga aktris fortsatta karriär!

 Telezoom

04 augusti

[Kommentera]

Jag gillar skarpt effekten man får när man zoomar in helt med telezoomen, gärna genom nå grässtrån och sedan fokuserar på något speciellt. Det blir tjusigt tycker jag!

 Jungfrukällan

03 augusti

[Kommentera]

Denna sluttande åker ser idag ut som vilken åker som helst och för den som inte vet bättre så förblir den även det när man åkt förbi den med sin bil. Men nä, ty detta är en historisk plats! 1959 skrevs på denna plats filmhistoria när Ingmar Bergman spelade in "Jungfrukällan" här! Det var nämligen här som kulisserna till husen stod. Något jag tidigare trott varit riktiga hus. Inne på det intill liggande cafét finns ett foto från inspelningen och huset hyrdes också under inspelningen av Bergman. Det var kul att se! Man kan fundera lite på hur filmhistorien egentligen skulle ha sett ut utan "Jungfrukällan". Tänk vad många filmer som inspirerades av den, inte minst alla de stentuffa filmer från Italien som hade "Jungfrukällan" som förebild! Så nä, utan den hade filmhistorien helt klart varit något tristare..

 Semetertripp

02 augusti

[Kommentera]

Jag nämnde Skattungbyns kyka för någon dag sedan och här är den i all sin prakt! Vi in the family var på en liten semestertur i det natursköna Dalarna idag. Nice..

 Augusti så..

01 augusti

[Kommentera]

Well, juli blev en riktigt dålig månad här på vitafrun. Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar och bloggen (ja, jag kallar ju den det nuförtiden, kanske främst för att det är en) har minst sagt varit haltande och med några inlägg. Fast visst har uppdateringarna varit desto bättre förvisso med massor av nya bilder och filmer! Så juli var en bra månad ändå och att det står lite still här på sidorna emellanåt beror ju naturligtvis på att det är sommar och semestertider. Men nu är vi inne i augusti och hösten närmar sig. Inte mig emot faktiskt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

 Fotografier

 Changing life

Creeper