Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Skuggspel

31 augusti

Sista dagen på de tre sommarmånaderna är här och jag kommer naturligtvis att sakna dessa när vi nu övergår till ett mycket kallare och mörkare halvår men det ska nog gå bra ändå..

 Vandaler

30 augusti

Vandalism! Jag såg detta när jag gick en sväng idag och om ni, Saxdalsbor, undrar vart en parkbänk och diverse skyltar till exempelvis Saxbergs- och Saxenleden är så kan jag förtälja detta med denna bild..

 Frostens dotter

29 augusti

Ah, jag hann knappt tacka, bocka och säga adjö av sommaren innan det både var frost och 1 grad ute när jag gick till jobbet imorse. Oavsett vad jag sa igår så känns det ändå lite för tidigt med sådana kyla ännu..

 Autumn rain

28 augusti

Jag tycker fan det inte var länge sedan vi tog adjö av vintern i och med sista april, men nu är den snart här igen. Jag sitter just nu och fryser i en långärmad tröja men jag tycker ändå att det är rätt skönt. Visst, sommaren är hur härlig och bra som helst men det är bannemig FÖR varmt! Man blir bara helt slut och har ingen lust med någonting typ. Bäst är våren och hösten i min mening och nu känns det som om hösten börjat slagit till på allvar. Tack sommaren, du är välkommen tillbaka om några månader igen, låt oss nu få känna av lite kyla och svalka ett tag..

 Nytt skåp!

25 augusti

Jag fick mitt nya kylskåp levererat imorse efter det att mitt gamla gått sönder för en tid sedan. Det nya är fräscht och fint samt så har det en lampa som börjar lysa när man öppnar dörren. Det är något jag saknat ungefär lika länge som jag bott i denna lägenhet..

 Bright darkness design

24 augusti

Köp och beställ väldigt fina smycken! Besök Brightdarkness och lägg just Din beställning nu!

 Gamla teckningar

22 augusti

Jag kommer inom en snar framtid att lägga upp lite teckningar som jag ritade när jag var liten. Jag fick nämligen några stycken sådana av min moster för något år sedan (från när jag var dagbarn hos henne) så vi kan börja med dem, sen kan vi gå vidare till den otroliga mängd teckningar som finns och som ritats genom åren. Barnteckningar alltså, vadan detta? Nåja, jag hoppas att det ska vara ett lite annorlunda inslag samt nåt att skratta åt i alla fall, se bara på min signatur från den tiden, haha..

 Lenore

21 augusti

Jag gillar mina nya Lenore-figurer!

 Akuten del två

20 augusti

Det blev en tur in till akuten ikväll igen, detta är helt sjukt! Just när problemen i hals och i öra gått över så övergår vi raskt till nästa problem, varför vänta liksom? Denna gång är det frätskador på fingrarna efter tvättmedel som blivit infekterat. Så nu är det antibiotika och kortisonkrämer som gäller. Att det aldrig ska få vara riktigt bra någon gång, det är tammefan helt otroligt. Bilden är censurerad för er skull..

 Johannes + Malin = sant!

19 augusti

Min och Malins alldeles speciella dag. Ett år och tre månader tillsammans, älskar dig massor!

 Mörkret faller

16 augusti

Det är en mörk dag för tvätten. Olycksmolnen hänger tunga och tyvärr blev en person uppsagd idag pga. den nuvarande förlustsituationen..

 Om hösten död

15 augusti

Hösten börjar göra sig påmind mer och mer och vi går nu mot en mörk, kall och regnig period..

 Groda

14 augusti

"Eeh, vad gör jag här, vart ska jag och varför ska allt vara så hopplöst?"

 Öron, näsa, hals

12 augusti

Uäh, jag lärde åka in till akuten i fredags pga. mina långvariga förkylningsbesvär. Som "tur" var så visade det inga större problem förutom lite inflammation i både hals och på trumhinnan i högerörat. Några saker som dock är fruktansvärt jobbiga, i alla fall det sistnämnda som resulterat i ett lock i örat i över en och en halv vecka! Tänk dig själv att ha lock så länge, det är ingen succé om vi säger så. Hoppas att det går över snart i alla fall. Personerna på bilden har inget med händelsen att göra..

 Gammal gumma

11 augusti

I det gamla nedgångna finntorpet satt det en gammal gumma i ett mörkt hörn invirad i ett illaluktande och nedlusat skynke. Där hade hon setat i vad som tycktes vara urminnestider och när hon väl öppnade munnen för att tala så var det några välvalda och uttänkta fraser. Som den där gången då hon med darrande händer och vattnande ögon höjde rösten för att utbrista i falsett: "Länge leve heavy metal!"

 Var är vargen?

10 augusti

"Vargen kommer!" skrek det lilla menlösa rödfräkniga barnet som kom springande över den blomstrande sommarängen. Svalorna flög högt den dagen, solen värmde och livet lekte för samtliga av det lilla samhällets invånare. Det var synd, så otroligt synd och skamligt att det skulle sluta i sådan otäck tragedi..

 Nytt inslag: veckotema

09 augusti

Okej, jag hade under en kort tid börjat ta ut min ilska för världens korrupthet över politik. Ett ämne som jag ju hatar! Sorry för det, vitafrun ska inte vara någon nyhetstablå för tråkiga nyheter som man bara blir att må dåligt över. Här ska trevligheter och nöje spira! Så politiksnacket får lämna plats åt något annat och ett steg åt den riktningen är det som har premiär nästa vecka, nämligen "veckotema" och först ut är det, med tanke på Indiens 60-åriga självständighetsfirande, såklart Indien som står i fokus. SVT visar en handfull Bollywoodfilmer den aktuella veckan, de får du absolut INTE missa!

 Samma sak igen..

08 augusti

Som jag berättade för ett tag sedan så har det nu flyttat in några i lägenheten ovanför igen. Och jag sa att jag hoppades att det inte skulle bli som förra gången någon bodde där och jag vet inte om det faktiskt är värre nu. På ett sätt är det i alla fall det. Jag vet inte hur och varför men det dräller av ungar här nu, då menar jag inte deras ungar utan hela kvarterets! Varför känner de så jävla många ungar och som nu förvandlar det annars så lugna, sköna huset till en enda stort lekstuga där spring i trapporna och skrik nu följer vardagen. WTF?! Kan jag för engångsskull få en normal tyst granne som tar det lugnt och sköter sitt bakom stängda dörrar? Ja, då menar jag i lägenheten ovanför, de andra i huset sköter sig fint såklart! Jag hatar barn och jag vet att det är löjligt men mitt begär att spela skithög metal har ökat drastiskt numera och på det sättet ge igen för deras oväsen. Helst så sent som möjligt. In your face!

 In focus

03 augusti

Månadens fokus byts ut mot In focus, en sida som tar upp det där lilla extra..

 Trollsommar

02 augusti

Denna film spelades in i Västansjö någon mil från Saxdalen. Troll, tomtar, näcken, skogsrå, älvor och Sif Ruud i en härlig kompott. DVD-utgåvan av "Trollsommar" kan du få för så lite som 50 spänn, skynda fynda!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier