Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Goth nytt år

31 december

Goth nytt år!

 The svamp

29 december

Vi var en sväng till Örebro idag för att handla lite. Hittade lite bra saker..

 Regn och åter regn

27 december

Nu regnar det bara och snön är ett minne blott. Trist. Idag har jag i alla fall namnsdag men ingen säger grattis. Jag firade det istället själv med att beställa en ny scanner så snart kan jag ta upp den sovande sektionen serier och teckningar igen, samt en massa nya fotografier..

 Lukta

26 december

Hehe..

 Juldagen

25 december

Traditionsenliga juldagsfestligheter..

 God jul

24 december

God jul, hoppas alla får en trevlig julafton! Det blev ett trevligt firande med många bra klappar!

 Stenansiktet

23 december

Ansiktet i stenen..

 Thaisoppa

22 december

Keldas färdiga soppor är en klar succé och denna thaisoppa är riktigt god, speciellt om man har i lite crabsticks och serverar tillsammans med ett glas mjölk då den faktiskt är rätt kryddstark. En hitvarning och ruggigt gott nu i vinterkylan!

 Snygg snö

21 december

Shit vilken snygg och frän snö det är nu! Den är minst sagt fotovänlig och härlig att gå i. Jag var hursomhelst upp en sväng på Saxberget idag när jag kom hem från jobbet. Isigt och jävligt men det blev en del bilder som kan avnjutas här

 Ett år senare

20 december

För någon vecka sedan var det ett år sedan version fyra av vitafrun släpptes och idag är det faktiskt hela ett år sedan det allra första blogginlägget. Bloggen fyller ett år! Det har trotsallt varit ett rätt intressant år och Nothing and everything är en bra ursäkt till att både fotografera lite mer samt att skriva nå tok. Nu är detta ingen riktig blogg och kommer heller aldrig att bli men det är lättast att kalla den så och för att se de första inläggen från december förra året, klicka här

 Bocken på tvätten

19 december

Nittonde igen. Julen närmar sig nu med stormiga steg och på bilden har det klätts upp till firande på tvätten, eller njae, inte riktigt. Det är ett halvår tills jag fyller år och imorgon är det förresten en alldeles speciell dag!

 Smile?

18 december

Nä usch, nu måste jag ta mig samman! De senaste veckorna har både varit hemska och jobbiga men vad tjänar jag på att gå runt i denna dunkla sorg, trasiga existens och gråmulna vardag? Förändrar det saker och ting? Gör det saker bättre? Nope, så jag ska försöka ta mig upp och istället tänka på nåt annat så gott det går. Det tjänar trotsallt alla på, framförallt jag själv och i slutänden kommer allt ändå att ordna till sig till det bästa, när universum lägger sig till rätta, kommer det inte?

 Reality

17 december

Min värsta fiende - jag själv..

 Passar till gluggen

16 december

De godaste (köp) pepparkakorna är nog ändå de från Göteborgskex. Bakade med smör och passar alldeles utmärkt till både mjölk (en odödlig klassiker), till kaffeblasket, musten eller varför inte till glöggen. Det är trotsallt tredje advent..

 Memories

15 december

A moment in time..

 Undra vad du fann för något

14 december

Tre månader senare och nu vet jag hur det kommer förbli och hur min värdelösa existens kommer att fortgå. Under så lång tid har jag hoppats, väntat, drömt och längtat men har alla tårar och innerlig smärta varit till någon nytta? Kom gryningen? Var min kärlek värd något? Nej. Jag kommer aldrig mer att få se den tjej jag fortfarande älskar med hela mitt hjärta och jag önskar vid alla gudar och gudinnor att det fanns någonting jag kunde göra! Men jag vet att det är lönlöst, detta är hennes val och min vilja och känslor förblir mina egna, de kan varken flytta berg eller ens bringa saknad och kärlek. I slutänden blev det trotsallt jag och Malin föralltid - föralltid frånskilda..

 As white as snow

13 december

Lucia, just another day in hell. Nu finns det förresten nyredigerade bilder till fotosessionen "As white as snow as poisonous as death" från juni i år. Några bilder är kvar men det var i alla fall den sista sessionen och de sista bilderna att göra om, nu kommer det inga fler. Titta här

12 december

Ganska konstig och tokrolig varning i början av kultfilmen "Twisted nerve" från 1968: "Ladies and gentlemen, because of the controversy already aroused, the producers of this film wish to re-emphasize what is already stated in the film, that there is no established scientific connection between mongolism and psychotic or criminal behavior". Klart alla mongolider är psykiatriska mördare, det vet ju alla!

 På gränsen

11 december

I gränslandet. Jag orkar inget mer..

 Facebook sucks

10 december

Fan vad jag hatar Facebook! Jag har ingen användare och kommer således aldrig att skaffa någon heller. Jag har dock sett screenshots från skitsidan och det ser så jävla barnsligt och löjligt ut. Enligt kvällspressen har tydligen "alla" en Facebook-användare men det har vi då så fan heller. Att de inte har rent mjöl i påsen vet vi redan, de kartlägger och håller koll på din personliga information även när du inte är inloggad eller avslutat kontot men värst av allt är ändå att de bilder man lägger upp på exempelvis sig själv blir Facebook-copyrightade och de har då rätt att stämma dig om du använder bilderna på någon annan sida eller sammanhang. Sidan borde heta Fascistbook istället..

 Lenore of advent

09 december

Andra advent. Förresten så finns det nu en ny krönika som denna gång handlar om graviditet, barnafödande och om bilar som blinkar till varandra när det är poliskontroll. Läs den här

 Hyra

08 december

Jag börjar tröttna på alla hyreshöjningar nu. Visst, det råder ingen nöd på mig men vi bor trotsallt i lilla Saxdalen, det kan inte bli hur dyrt som helst att bo här och nu har det ökat omkring 400:- på ganska kort tid..

 Corona

07 december

Ojoj, det var inte igår jag drack Corona inte. Senast var nog när jag gick på gymnasiet och vid någon utav de fester Andreas hade hemma hos sig i den lägenhet där Jocke bor idag. Då drack man nästan bara öl på flaska eller åtminstone hade övervägande av dessa, rätt konstigt. Men nu har jag i alla fall införskaffat mig ett sexpack av denna ljuva (vad jag minns i alla fall) dryck så nu ska jag vara sådär sliskigt finsmakande. Vi får se om det faktiskt fanns en anledning att jag inte druckit den på så pass länge eller om det bara är av den anledningen att jag tycker den är rätt fjollig..

 Frost

06 december

Den eviga och outhärdliga saknaden. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket. Om det fanns någonting jag kunde göra, bara någonting..

 Ge mig nåt att fota!

05 december

Fan vad lite det finns att ta kort på nu på vintern. Vintern är helt klart den tid det blir minst fotograferat, ge mig nåt att fotografera!

 Hallå?

04 december

Och sekunderna övergår till år..

 London anno 2005

03 december

En film som inte funnits på nätet tidigare är "London" (fyndig och fantasifull titel) från 2005. Detta främst för att det är ett jäkla konstigt format på filen. Det är fortfarande ett konstigt format men nu finns den i alla fall att se här!

 Angel of advent

02 december

Första advent. Julsakerna framme..

 God jul?

01 december

Filmen "Earthlings" finns att se här och jag rekommenderar att alla ser den nu! De flesta vill inte se människans ondska över oskyldiga djur men som jordbo så måste man se hur verkligheten ser ut oavsett hur grym den än är. För det finns egentligen inga ord att beskriva hur grym den faktiskt är och att blunda och ignorera är lika med att acceptera. Vi måste verkligen försöka ändra på det här och det är svårt att förstå hur jävlig människan egentligen är och inte minst mot de som inte kan försvara sig. Såhär dagarna innan jul så borde ni verkligen ta er en rejäl funderare vad ni egentligen äter, hur det hamnat där på er tallrik och varför ni anser er ha rätt att äta en annan varelse, som genomgott både olidlig smärta och grym död, med gott samvete och glad aptit. Sverige är knappast något undantag och inga djur under människans våld och dominans överhuvudtaget för den delen heller. God jul..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Kommentera

Kommentera inläggen

 In focus

 Fotografier