Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Goth nytt år

31 december

[Kommentera]

Jo..

 Jag - en fotograf

29 december

[Kommentera]

Nu är det dags att bli professionell modellfotograf! Eller närapå i alla fall. The next level. Det har inte blivit så mycket sådant på länge och det har ju haft sina anledningar men nu är det alltså dags att ta tag i det där igen och det ska bli väldigt skoj! Jag gillar ju att ta sådana bilder ju. Och redan nu har jag omkring en handfull tjejer som gärna ställer upp som modeller på sessioner med mig som fotograf! Det är alltså tjejer som vill vara modeller så jag har faktiskt inte frågat på måfå. Det ska bli väldigt intressant och självklart är det idel seriöst och med inga som helst baktankar än att utvecklas som fotograf, göra fräna sessioner och förhoppningsvis ta bra bilder! Fast vänta tills dess det blir lite varmare ute och snön gått bort blir det nog. Time for print, you gotta love it..

 Ett nytt år

28 december

[Kommentera]

Snart är det ett nytt år och det gamla läggs bakom oss ytterligare en gång. Det känns bra och jag tror faktiskt att tjugohundranio kommer att bli ett bra år! Jag vet inte riktigt varför jag tror det dock men man kan ju alltid hoppas och det är i alla fall en bit på vägen! Den som lever får se..

 Rättvikstripp

27 december

[Kommentera]

Idag har jag namnsdag! Jag ville bara säga det. Idag blev det i alla fall en tur till Garsås utanför Rättvik. En trevlig liten tur men jag upprepar mer än gärna det jag sa här nedan..

 kallt som fan

26 december

[Kommentera]

Gud vad kallt det ska vara nuförtiden då! Ska det verkligen behöva vara såhär?!

 Kalendrar

25 december

[Kommentera]

Dagen då Pixbox kom på besök. Ja, faktiskt. Typ. Martin, en av grundarna av Pixbox, kom nämligen hem till mig och lämnade de kalendrar som jag hade beställt. Han har "lantställe" här i närheten så han passade på att personligen leverera dessa när han var upp hit under julen. Trevligt! Och vilken snygg kalender det var, riktigt tjusig!

 God jul

24 december

[Kommentera]

Och så var dagen här. Julafton tjugohundraåtta. Jag vet att jag undrade förra året hur det skulle vara i år på julafton, skulle saker och ting ha ordnat sig och blivit bra tillslut? Njae, inte riktigt men det är ändå betydligt mycket bättre nu än det var förra året vid samma tidpunkt och det är jag mäkta glad över! Så för dagen hoppas jag att jag slipper se "Kan du vissla Johanna?" på teven ännu en gång, säga vad man vill om Per Oscarsson men den där jäkla filmen tröttnade jag på redan efter första gången! För att inte tala om "Kalle Anka"! Nä, usch, tacka vet jag "Karl-Bertil Jonssons julafton" och "Tomten - en vintersaga", det är tradition det! Och så önskar jag att nästa års julafton kommer spenderas med en tjej vid min sida. En riktigt god jul önskas till de som förtjänar det!

 Julsaker

23 december

[Kommentera]

Ni kanske har märkt att jag inte nämnt någonting om jul eller liknande och det har med det faktum att det inte alls känns som jul ju! Jag har heller inga julsaker framme, faktiskt inga alls. Det känns lite besynnerligt men snart är det över och då skulle ju grejorna ändå plockas bort igen. Så vi får ta det nästa år istället. Jul blir det ju i alla fall..

 Hej då sverige

20 december

[Kommentera]

Jag har tänkt på det förut och viljan har dessutom blivit ännu starkare sedan dess jag kom hem från Kina: En dag kommer jag att lämna Sverige! Om det blir på ålderns höst eller om det blir tidigare får dock vissa faktorer bestämma men att stanna i detta fruktansvärda land är mer eller mindre otänkbart och kommer så heller inte bli bättre. Det har inte bara med den väg som Sverige nu vandrar att göra utan även det faktum att det faktiskt är ett jävla skitland! Punkt slut. Den som säger något annat vet tammefan inte vad denne pratar om och bör således hålla sin jävla käft! Jag hatar faktiskt Sverige på väldigt många punkter och jag är inne på samma spår som Fredzilla i denna fråga, läs hans inlägg här

 Wtf?

19 december

[Kommentera]

Hehe..

 Pizzabagare

18 december

[Kommentera]

Kan det vara så jäkligt att jag varit pizzabagare i ett tidigare liv? Jag tror nästan det för jag måste säga att jag är rätt duktig på det faktiskt. Jag har i och för sig aldrig bjudit på det men jag själv tycker i alla fall att de är goda och kanske är det så att jag tidigare levt i en pittoresk småstad i norra Italien? Jag gjorde hursomhelst pizza idag, den första på några månader, och blev och tänka på när jag stod där med några crabsticks att en av mina vänner i barndomen, minns ej vem, gick runt och åt frysta sådana likt godis om dagarna. Herrejävlar, det kan man ju inte göra!? Det är ju ungefär samma sak som att gå runt och suga på en kräfta eller äta ett paket fryst torsk som lördagsgodis..

 Ljus!

17 december

[Kommentera]

Trallalaaaa! Dagen började inget vidare men slutar i glädje och hoppfullhet! Hör och häpna, vadan detta? Det du! Kanske var det faktiskt så att någon äntligen lyssnade på ens önskningar därborta i Kina när man stod där med rökelserna i Lamatemplet? Annat var det ju för något år sedan när man stod i en kristen svensk kyrka och tände ett ljus, då lyssnade inte helt oväntat någon men det var ju trotsallt likabra det. Det känns riktigt bra att det finns de som är annorlunda och J. är inte som alla andra tjejer jag tidigare träffat och det är JÄVLIGT tur det! Hon blev förresten glad för vykortet som jag skickade. Så ja, hon vill och jag vill, det kan inte bli mer ljust än så just nu!

 Kina 2008

16 december

[Kommentera]

Nu finns alla bilder från Kina upplagda och klara att avnjutas! Det kommer förvisso betydligt fler senare när de läggs upp här på vitafrun samt i bildspelsfilmen men nu får det räcka på Pixbox i alla fall. Se bilderna här!

 Ensamt värre

15 december

[Kommentera]

Where are you when I need you?

 Bosse

14 december

[Kommentera]

Ja, jag vet inte men jag tyckte det verkligen kryllade av gubbar mest överallt som såg precis ut som Bosse-bildoktorn när jag var ut och reste ihelgen. What's up with that? Kan det vara så jävligt att dessa kloner håller på att sprida sig ut i världen med hjälp av tåg och att vi inom ett par år kommer bli varse att världen domineras av Bosse-bildoktorkopior? Rys! Inget ont om Bosse dock, tvärtom, han verkar vara en riktigt trevlig snubbe!

 Spår till vad?

13 december

[Kommentera]

Lucia. Här ovan åker jag skidor i ett vintrigt landskap. Ung och oförstörd och med hela livet framför mig. Men så många motgångar jag skulle möta på min färd! Så bakhalt, ensamt och kallt! Kommer det någonsin lösa sig? Ärligt talat? Eller förblir jag ensam i detta mörka spår som leder till ingenting och ingenstans? Finns det någon vid mållinjen som väntar på mig? Eller är jag bortglömd och utan vinst som vanligt? Den eviga förloraren. I guess so..

 Arne Mattsson-land

12 december

[Kommentera]

Nu bär det av ut i världen igen. Lämnar denna snömassa för varmare regnigare breddgrader. Låt oss styra vår kosa till Arne Mattsson-land!

 Bettie Page död

11 december

[Kommentera]

Vila i frid Bettie Page som idag avled 85 år gammal..

 Mat?

10 december

[Kommentera]

Ett alternativ till julbordet och all julmat..

 Kinaresan

09 december

[Kommentera]

Jaja, det är väl dags att få igång den här sidan igen efter resan tänker jag. Dock är jag halvsjuk och har ingen större lust. Resan till Kina var dock hur bra och perfekt som helst! Vilket otroligt land alltså! Helt makalöst egentligen och jag vill verkligen dit igen! Jag skrev dagbok dag för dag som så småningom kommer att dyka upp här på sidorna. Jag filmade inget men fotade desto mer så inom en sinom tid kommer det att komma ett bildspel. Men det dröjer ännu då jag har annat att fixa med först och främst..

 Wetmountain

08 december

[Kommentera]

Läser på Saxdalsbloggen att grannbyn Blötberget kommit närmare Saxdalen, men jag håller inte med, Blötberget har aldrig känts mer långt bort och avlägset än det gör just nu!

 Köp kalendern nu

07 december

[Kommentera]

Nu finns Pixbox-kalendern att köpa! För 199 kronor kan du pryda din vägg med ett av mina fotografier och jag kunde inte sagt det bättre själv än som det står på sidan: "Nu har vi valt de allra bästa bilderna från Pixbox alla medlemmar". Håll då i tanke att Pixbox har tusentals medlemmar och miljontals bilder! Är jag en av de tolv bästa där? Nä, knappast men trevligt är det likförbannat! Läs mer och beställ ditt exemplar här

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

 Changing life

Creeper