Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Gott nytt år

31 december

[Kommentera]

Nyårsaftonen blev verkligen hur bra och trevlig som helst! Lenore har varit hemma hos mig den senaste veckan och den aktuella aftonen började med att vi (och mamma och pappa) var bortbjudna till mormor som bjöd på mycket god mat. Sen gick vi hem till mig och bjöd över Tomas. Vi tittade på rolig stand-up på teven och skålade sedermera in det nya året tillsammans. Vi gick sedan ut och tittade på när saxdalsborna försökte skjuta raketer och förskräckta såg vi på när de väldigt amatörmässigt sköt raketerna rakt upp i träden. Hehe, ja, så kan det gå när man bara får öva en gång per år. Hursomhelst så var det helt fantastiskt att få fira in det nya året tillsammans med Lenore! Hon som avslutade det gångna året på bästa möjliga sätt och påbörjar det nya helt otroligt underbart! Detta är vårat år och jag kan knappt bärga mig att se resten! God fortsättning önskas alla besökare..

 Boil in bag

28 december

[Kommentera]

Att koka ris är ju inte speciellt svårt men hur roligt är det på en skala? Inte alls! Men det nya "boil in bag" är verkligen hur jäkla bra som helst ju! I love it! Att laga mat ska vara enkelt och gå snabbt, man har liksom annat att göra än att stå där vid kastrullerna och ha tråkigt. Släng i en påse i kokande vatten i tio minuter och låt det sedan rinna av, öppna påsen och du har perfekt ris redo att servera på direkten! Det bästa som hänt matlagningen på länge..

 Namnsdag

27 december

[Kommentera]

Idag har jag namnsdag..

 Kissekatten

26 december

[Kommentera]

Mitt nya husdjur, men vad ska kissekatten heta? Skicka in ditt förslag vettja!

 Jag + Dark funeral = sant

25 december

[Kommentera]

Det största och kändaste black metal-bandet i Sverige, Dark funeral, släppte nyligen sitt nya (och ruggigt bra) album "Angelus exuro pro eternus" och med på den limiterade utgåvan finns det en DVD med Peace and love-konserten från 2008! Den konserten var jag på och tro på fan så är jag med på filmen! Det handlar om några sekunder och om man tittar noga och pausar samtidigt, men ändå, alltid något ju! Jag ska analysera materialet lite mer så återkommer jag om någon dag med bildbevis om så önskas. Dark funerals nya video "My funeral" är förresten inspelad i det gamla mentalsjukhuset i Pärlby!

 God jul

24 december

[Kommentera]

Och så blev det julafton. God jul!

 Förseningar

23 december

[Kommentera]

Canon-kameran har blivit lite försenad pga. att objektivet inte fanns i lager och det skulle inte komma in igen förrän i slutet av nästa månad. Lite trist men samtidigt är det ju ingen brådska. En annan grej som kommer bli väldigt försenad är filmen "Det som en gång var 2" vilket inte kommer att bli klar förrän framåt våren! Nåja, det blir nog bra med allt till slut och den som väntar på något gott väntar som bekant alltid för länge..

 Bärs

22 december

[Kommentera]

Bärs!

 Nollnolltalets bästa film

21 december

[Kommentera]

Om några dagar kommer jag att lista årets bästa filmer men någotsålunda inspirerad av länken här nedan, om 00-talets 100 bästa filmer, så tänkte jag lista den verkliga vinnaren redan nu inom denna kategori. För det första har det ju kommit väldigt mycket bra film under dessa tio år och det är också något som jag kommer att återkomma till om någon dag då jag ska försöka rada upp en hel drös med personliga favoriter från årtiondet. Fram till dess, här är vinnaren och 00-talets bästa film! Naturligtvis pratar jag om Sanjay Leela Bhansalis mästerverk "Devdas" från 2002. Och så är det med det!

 Jormundgand

20 december

[Kommentera]

Gruppen Jormundgand vill använda ljudet som jag spelade in i Saxbergsgruvan (lyssna) i ett intro till en av sina låtar och det får de såklart så gärna göra! Jormundgand är än så länge ett demoband med sina rötter i Uddevalla men har onekligen stor potential att slå inom metalscenen! På deras demo har de bl.a haft hjälp av Hellbutcher från Nifelheim och i en intervju nyligen blivit jämförda med tidiga Dissection! Vi får se hur det blir, mer information kommer senare. Besök och lyssna på deras demo på myspace sålänge..

 Saxdalen.se

19 december

[Kommentera]

Saxdalen har så slutligen fått en riktig portal och det var ju bra! Besök sidan här

 Begravning

18 december

[Kommentera]

Idag begravdes morfar. Det var en väldigt fin begravning. Vila i frid, en dag vi träffas åter..

17 december

[Kommentera]

Tja, det är ju en sak jag aldrig skulle ha gett mig i kast med, att lista de bästa filmerna från 00-talet. Men som tur var finns det andra som har tid och lust med det. Här finns det naturligtvis många godingar och sådana filmer jag själv skulle haft med i min lista över de hundra bästa filmerna från årtiondet. Här finns såklart också mycket Hollywoodskräp och framförallt är det ju mest stora, kommersiella filmer som finns med, något som inte alltid rimmar med en bra film i sin egen smak. Här finns filmer jag ALDRIG i min allra vildaste fantasi skulle ha med i någon bästa-lista! Men trotsallt är det en imponerande lista att titta igenom för cineaster och intresserade. Och snart är 00-talet slut. Titta här

 Veckans

16 december

[Kommentera]

Veckans video med Yazima beauty salong bör sannerligen upplevas! Svängig, medryckande, bra och framförallt heltokig! Se videon här

 Första bilderna med Lenore

15 december

[Kommentera]

Och så kom den första riktiga snön och vi passade på att ta några modellbilder ute i vinterlandskapet! Det var på väg att bli mörkt så det blev inte så många bilder men några blev det i alla fall och de kan ses här!

 En månad!

14 december

[Kommentera]

Idag har jag och Lenore varit tillsammans i en månad! Tiden går onekligen fort när man har roligt och det har varit en alldeles fantastiskt underbar månad tillsammans med henne! Lätt den bästa månaden någonsin ju! Ja, om man bara ser till just vår relation vill säga, det har ju tyvärr hänt andra tråkiga saker den här månaden också..

 Lucia

13 december

[Kommentera]

Lucia idag men det känns absolut inte alls som att det snart är jul. Imorgon däremot är det en alldeles speciell dag!

 Canon

12 december

[Kommentera]

Jag är förkyld, suck! Idag var jag dock in till Elgiganten och klämde lite på en Canon och det blev droppen som fick bägaren att rinna över, fast på ett bra sätt. Jag har länge tänkt att köpa en till systemkamera, en kompletterande liksom, för låt oss inse att Olympusen har sina brister framförallt när mörkret faller, i dunka miljöer och i många andra situationer. Visst, jag älskar verkligen den kameran men den vill ha en kompis nu! För att sälja Olympusen kommer absolut inte på tal, dels har jag riktigt cool optik till den och dels är den väldigt liten, lätt och smidig! Hursomhelst så beställde jag en Canon EOS 500D och jag ser onekligen fram emot att använda den! Detta kommer bli den såkallade "finkameran" eller "tjockkameran" om så vill. Det är dags att go pro..

 Köpta spel

11 december

[Kommentera]

Idag släpptes "Tekken 6" till PSP och jag var absolut inte sen med att köpa det! Jag gillar sådana spel där man bara kan spela ett tag när man har tid och lust och inte behöver sitta timtals och tråka. Sådant är ju enbart töntigt. Nä, man spelar ett tag, spöar upp en massa folk och gör sedan något helt annat, helt perfekt! Detta blev dock inte det första spelet jag köpte, några timmar tidigare köpte jag nämligen "Assassin's creed: Bloodlines". Störtcoolt och tjusigt spel ju! Jag kommer att återkomma till det och andra spel framöver. Hoppas "Brütal legend" släpps till PSP förresten!

 Julbord på Tolvsbo

10 december

[Kommentera]

Ikväll var det som sagt julbord tillsammans med jobbet som stod på schemat och det blev i år vid Tolvsbo. Det var mycket trevligt och väldigt gott! En massa cred till Lenore förresten för att hon vågade följa med, det skulle nog jag aldrig ha gjort..

 Julbord nalkas

09 december

[Kommentera]

Lenore har varit hemma hos mig i några dagar och det har varit minst lika bra och underbart som tidigare! Imorgon nalkas det julbord med jobbet och för första gången någonsin har JAG en respektive med mig!

 Dikt till morfar

06 december

[Kommentera]

Den artonde december är det begravning för morfar. Här är dikten som stod i samband med dödsannonsen..

 Tekken 6

05 december

[Kommentera]

Om några dagar släpps "Tekken 6" till PSP Go och det kommer således bli det första spelet jag kommer köpa till denna underbara spelkonsoll!

 Väggarna pryds

04 december

[Kommentera]

Just nu pryder min bild väggarna i hus och hem landet runt! Min bild i Pixbox-kalendern 2009 hamnade ju i december och nu är vi slutligen här. Trevligt! Tyvärr ser det ut som om det inte blir någon kalender till nästa år men det gör inget, jag skulle ändå inte ha blivit med en gång till liksom..

 Det regnar köttbullar

03 december

[Kommentera]

En ny favorit bland de animerade filmerna är "Cloudy with a chance of meatballs" (vilket i Sverige blev det något tafatta "Det regnar köttbullar"). Rolig och bra film! Årets kalkon går däremot till "2012", herrejävlar vilken dålig film!

 Vila i frid morfar

02 december

[Kommentera]

Klockan tio i tre gick strömmen här hemma och allt blev svart. Tanken "Om det händer idag så hände det nog just precis" slog mig. Bilden ovan är från julafton förra året, morfar sover en stund framför teven efter middagen och jag passar på att fota honom eftersom han var ganska omöjlig att vilja få med på bild annars. Mm, han var. Idag lämnade morfar oss. Klockan tio i tre (ja, faktiskt) somnade han stilla in i närvaro av hans döttrar och hans fru sedan nästan precis sextio år tillbaka. Jag vet dock att det var det han ville, det senaste året har varit väldigt jobbigt för honom med många upp- och nedgångar och speciellt under de senaste månaderna. Jag vet också att han tyckte han var "klar" med detta liv och att han var nöjd. På så sätt känns det lättare men det kommer onekligen bli tomt efter honom, herrejösses ja! Vila i frid Sven Graaf, du levde ett väldigt långt liv och du fanns alltid där. Du är saknad, mycket saknad..

 True love

01 december

[Kommentera]

Lenore har varit hemma hos mig från lördag till tisdag och det har verkligen varit helt fantastiskt underbart! Det finns inte ord att beskriva hur otroligt bra denna tjej är! Jag introducerade henne även för regissören Dario Argentos underbara filmvärld, något hon onekligen gillade då hon bara ville se fler filmer av honom, och det såg vi såklart. Jag lärde ju (tyvärr) jobba lite om dagarna också men jösses vad underbart det är att sedan komma hem till någon som väntar på en! Det känns så jäkla bra ju! Hon stod ute på balkongen och vinkade när jag kom gåendes och det är sannerligen en obeskrivbar fin känsla. Jag längtar massor tills dess jag får träffa henne igen!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

Kommentera de olika inläggen snabbt och smidigt! Skapa en diskussion eller ge ris och ros

 Fotografier

Ta en titt bland mina fotografier! Bildsidorna kommer att ändras inom kort så passa på

 Changing life

Changing life. Läs om mina fadderbarn och bli fadder själv

Creeper