Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Twin peaks

31 januari

Närmare fem års väntan är över när den andra säsongen av Twin peaks släpptes på DVD häromdagen. Detta är bara de första delarna i en box, resten släpps i april och varför det dröjt så länge kan man ju undra över ett tag för varken kvalitet eller extramaterial är något att hurra över. Det finns förresten inget extramaterial för den delen men det är kul ändå..

 Virus

27 januari

Jag har haft det största virusangreppet ever och har därför inte kunnat göra någonting åt vitafrun på några dagar. Jag HATAR virus, det finns verkligen inget som är värre än det. Jo, det gör det, nazism och rasism t.ex. och det är idag förintelsens minnesdag. Det är något verkligt hemskt som vi alltid måste minnas och förhindra hända igen. Hursomhelst så löste det sig dock på ett lite oväntat sätt med datorn och nu är allt frid och fröjd igen..

 Snöhus

23 januari

Det har kommit mycket snö nu och det är också kallt så in i helvete. Eller nje, kanske inte som där men det är i alla fall riktigt kallt, uppemot minus 23 grader och på bilden syns hyreshuset jag bor i..

 Mmmm, beeeer

20 januari

Jaaa! Efter ett halvår så lyckas jag slutligen få ut Kroatienfilmen ur datorn. Det har varit sjujäkla massa krångel och djävulskap men nu kan i alla fall denna börda falla likt en tung sten från mitt bröst. Och nu när snön faller tungt ute så är saknaden efter Kroatien större än vanligt, tänk att exempelvis sitta och ta en Pivo ute i det varma solgasset. Mmmmm, beeeer..

 8 månader

19 januari

Idag är det hela åtta månader sedan jag och Malin blev tillsammans. Tiden går onekligen hur fort som helst och jag tycker det inte känns så länge sedan vi stod där i Stockholm. Men det har gått ett tag och vilka månader det har varit!

 Halt under snön

18 januari

Ett nytt snötäcke har lagt sig till rätta på marken och denna gång täcker det is och är således ganska farligt att spatsera fram på. Fint men farlig med andra ord och något som gör vardagen till ett ovisst äventyr. You've got to ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?

 Keoma

17 januari

Som en lätt uppföljning från ett tidigare inlägg på denna sida så kan det nu berättas att dvd-spelaren anlänt och att det just nu ser ut såhär när man sitter i soffan och slötittar på exempelvis "Keoma" eller valfri film..

 Porlandes

15 januari

Och så började snön att smälta bort igen och det var ju skönt det för just nu är det bara is och allmänt jävligt. Vattnet porlar ned och skapar en tjusig liten bäck i snön..

 Stormen Per

14 januari

Mörkret sänker sig och det blåser ute. Och visst blåser det en hel del här i Dalarna men det är värre nedåt i landet där stormen fått namnet Per och skördat människoliv. Stackars Malin som bor i Göteborg!

 Plundring

13 januari

Jag slängde ut min gran idag och saknaden är stor! Vilken jäkla tomhetskänsla som infann sig när jag hade kastat ut den lilla rackaren och hörnet där den lilla hade stått var ensamt och kalt. Den var så fin och söt men nu ligger den ute i kylan utan varesig färgglada kulor eller gnistrande glitter. Tack, du kommer att bli ihågkommen som min allra första egna lilla gran..

 Snölandskap

12 januari

Inatt kom det snö och en plötslig vinterkänsla infann sig. Inte illa, det har känts som höst alltför länge nu men nu blev det istället lite mysigt och fint utomhus. Det kommer förvisso inte ligga kvar speciellt länge men ändå, alltid något..

 En vacker vy eller bara en vanlig vägg

08 januari

Det är nästan så man kan känna den friska alpvinden lätt blåsa genom ens hår. Höra den spegelblanka fjällsjön klucka inbjudande samtidigt som en fisk avbryter tystnaden med att hoppa upp för att fånga en liten fluga som förvirrat sig ut över vattenytan. Snön ligger fortfarande kvar uppe på bergstopparna och fåglarna kvittrar glatt och lekfullt. Det är sommar i luften! Eller så var det bara en vägg i matsalen på jobbet en helt vanlig regnig och grådaskig måndag i januari. Suck..

 Rain

07 januari

Regn, regn och åter regn. Faktiskt lika trist och intressant som det låter..

 Plingeling

06 januari

Det har inte hänt nåt speciellt idag så jag kan istället ge er denna roliga Jan Stenmark bild..

 DVD-spelare

05 januari

Jag råkade beställa en ny dvd-spelare idag. Det var ett tag sedan sist och detta blir min fjärde i ordningen. Längtar!

 Tomte

04 januari

Snart läggs du in i garderoben igen för att ligga i mörker i nästan elva månader. Hoppas din stund ute i ljuset och sittandes bredvid mig på soffan har varit bra och glädjande..

 Efter snö kommer regn

03 januari

För en stund så kylde det på utomhus och det blev åtminstone nåt som liknade vinterväder men så kom regnet igen och sköljde bort våra vinterkänslor och förhoppningar om en vit årstid..

 Icedance

02 januari

Isen ligger tjock och glänser inunder månens bleka sken när mamma skidar iväg längst den med sina skridskor och reflekterande backpack..

 Ett nytt år

01 januari

En ny dag och ett nytt år. Nu är det tjugohundrasju och traditionsenligt så börjar det nya året rätt segt. God fortsättning!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

"Nothing and everything" är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier