Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Mästaren är död

30 juli

Vi kommer alltid att minnas och hylla dig Ingmar Bergman. En av de allra största inom film alla kategorier någonsin. Ditt arv lever vidare och den enorma skatt du lämnar efter dig. R.I.P

 Sjukdom

29 juli

Jag åkte in till apoteket och köpte på mig en massor med grejer som det stod "halsont" på, det funkar ganska bra och det är nu bättre i halsen, men ännu är det inte helt bra. Suck..

 Hosta och jävelskap

27 juli

Bläh, jag hade känt av det ett par dagar men nu har halsontet brutit ut på allvar. Och det är rätt illa faktiskt. Jag vill vara frisk NU damn it, jag har semester juh!

 Fotosession nummer fyra

26 juli

Dags för en ny fotosession! Denna gång nummer fyra i ordningen. Se bilderna här!

 Malin är bäst

25 juli

Malin var här på besök i en och en halv vecka! Det var helt perfekt, synd att tiden går så jäkla fort dock. Älskar dig!

 Glace

24 juli

Tydligen så stjäls GB-gubben utanför den nyöppnade affären i Saxdalen varje vecka..

 Semester 2007

15 juli

Det är semestertider och vitafrun kommer att ta en liten sommarvila ett tag! Njut av sommaren och ha det så gott i sommar!

 Fet-Mats grav

09 juli

Den olycksdrabbade gruvdrängen Fet-Mats slutliga begravningsplats i Falun. Ett väldigt tragiskt, fascinerande och något bisarrt människoöde. Tyvärr verkar det konstigt nog inte finnas några bra sidor på nätet som berättar historien om honom men leta gärna om du vill veta mer..

 Långt nere i gruvan

08 juli

Bodde hemma vid syrran i Falun ihelgen och då passades det bl.a. på att besöka Falu koppargruva. Där har jag inte varit ner sedan mellanstadiet och det var lika fränt nu som då. Jag gillar gruvor och Falu gruva har minst sagt en mycket intressant historia att förtälja. Ett besök där rekommenderas såklart!

 Sommar och sol?

04 juli

Det bara regnar nuförtiden och det fina vädret som vi hade för en tid sedan lyser nu med sin frånvaro. Hoppas verkligen att det åtminstone blir lite bättre nu när semestern står vid porten och bankar otåligt på att få komma in och förgylla tillvaron med sin sköna slapphet och härligt lediga dagar. Och snart är det dags!

 Addams

03 juli

Dagens tips är DVD-boxen med den första säsongen av "The addams family" från 60-talet. Låt dessa klassiska och fullkomligt bisarra avsnitt av denna härligt gotiska tv-serie förgylla sommaren och tiden framöver. Enjoy!

 Emo

02 juli

Hehehehe..

 Ut och jogga

01 juli

Jaa, jag ska, jag ska bara bli fullt frisk först!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier