Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Nessie?

31 juli

[Kommentera]

Mystiska saker sker i det stora gruvhålet i Grängesberg. Jag och en kompis stod länge och tittade på något stort som simmade omkring alldeles uppe vid ytan men då det var alldeles för långt ifrån så såg vi aldrig vad det var för något. Men i min fantasi så kommer saken från en idag vattenfylld gruvgång och som nu letat sig upp från underjorden efter att ha väntat därnere i årtusenden. Grängesbergs egna Nessie, inte illa!

 My heart

30 juli

[Kommentera]

My heart is yours.. only yours.. if you want it..

 The fläkt

29 juli

[Kommentera]

Titta! Jag har fått en fläkt nere på jobbet. Inte för att jag önskat mig någon speciellt mycket men det är ju ändå onekligen bra att ha i denna värme som nuförtiden råder. Och ni kan säkert gissa er till vilken låt med Nationalteatern som jag gått och nynnat på typ hela dagen..

 Ren jävla idioti

28 juli

[Kommentera]

Herregud, det här är typ min värsta mardröm! Tänk om man skulle dyka glad i hågen från en brygga för att sedan få ansiktet spetsat på en vässad påle. Eller göra "bomben" eller "spiken" ner. Shit alltså! Det är skämmande vilka jävla idioter till människor det finns i denna värld, hur kan man ens komma på en sådan sak? Och här pratar de om "de farliga terroristerna" och "de andra" i media utan att inse att vanliga jävla svenskar fan är värst av alla - i alla avseenden!

 Pride

27 juli

[Kommentera]

Pridefestivalen är full igång i Stockholm och tråkigt nog så rapporteras det om misshandel och även mordförsök mot homosexuella. Jag tycker det är helt sjukt att vi tjugohundraåtta fortfarande har människor ibland oss som inte förstår bättre än att se ner på människor för vad de ÄR och inte för något de exempelvis gjort. Det är så jävla självklart att man ska få älska vem fan man vill! Det är inte ens en diskussion, det är självklart och naturligt! Gör samhället bättre istället för att försöka bekämpa det som faktiskt fortfarande är fint i denna värld: kärlek..

 Museum

26 juli

[Kommentera]

Turist i sin egen stad måste man vara ibland, man blir lätt hemmablind annars och glömmer bort vad som finns i ens närhet. Nu är inte Grängesberg "min egna stad" men jag och Tomas besökte i alla fall både lokmuseét och motormuseét idag. Intressant indeed men det var väldigt varmt! Stora ånglok och gamla tåg är minst sagt väldigt fascinerande! Lite bilder här

 The place to be

25 juli

[Kommentera]

Nä, med S. blir det nog inget men det har jag i och för sig haft på känn ett tag och jag tror det ändå blir bäst såhär. Men som jag sa för några dagar sedan så kanske det hela leder åt ett annat håll och det skulle bli så otroligt mycket bättre! Tänk om det kunde bli så, ååh! Snälla gudar och gudinnor, låt mig få en chans med J. åtminstone! Hur lyckas människor annars? Jag har faktiskt ingen aning längre. Fast jag brukar tänka på en mening som de brukar säga ibland i indiska filmer som inger mig i alla fall med lite hopp: "Om ödet har bestämt att det är ni så kan inget hålla er ifrån varandra men om det inte är bestämt så kan inget hålla er samman". Visst är det så men finns det någon för mig överhuvudtaget då? Bilden ovan är en ledtråd förresten, stället det är fotograferat på..

 Värmeslag

24 juli

[Kommentera]

Varmt! Så fruktansvärt jävla varmt! Det är outhärdligt på jobbet där termometern för länge sedan slagit i botten med över 45 grader om dagarna. Och eftersom detta typ tar kål på mig för tillfället, dels för att det är så jäkla mycket att göra, dels för att det är hemska arbetstider och dels värmen så kommer uppdateringar på vitafrun att ske betydligt mer sällan en tid framöver. Vad sägs om lite moln och svalkande vindar nu? Jag röstar för det!

 Åska

21 juli

[Kommentera]

Gud vad det ska åska och blixtra nuförtiden då. Tråkigt. Och man blir onekligen helt jäkla handikappad när man måste rycka ur teven och datorn för en stund! Lite skrämmande på nåt sätt hur pass beroende man egentligen är av exempelvis dator och teve, men men, inte mig emot, inte ett dugg faktiskt..

 Storebror ser dig

20 juli

[Kommentera]

Tyvärr snart betydligt mer realistiskt än George Orwell i sina allra värsta fantasier kunde föreställa sig. Visst, USA byter snart president men det kommer tyvärr ändå bli av samma skrot och korn. Inget kommer att bli bättre utan den innersta kretsen i USA:s regering kommer att fortsätta att dra i trådarna med en ny marionett i spetsen. Och vi alla vet att George W. Bush bara är en marionett i detta spel. Det är inte bara han som är värst och ondast i denna värld, ty det är många! Dessutom, finns det någon mer vidrig snubbe än John McCain? Herrejävlar! Innan årets slut kommer dollarns definitiva kollaps och starten på den nya storebrorsåldern tar sin början på allvar. Sen finns det ingen återvändo. Någonsin. Jag är rädd, är du? Bryr du dig ens?

 Nazi-dressman

19 juli

[Kommentera]

Haha, det här är fan riktigt roligt! För över tio år sedan gjorde jag en sida på min dåvarande hemsida "Johannes Graafs inofficiella hemsida" (ja, jag vet) under namnet "Nazi-dressman" som utgick från att klädkedjan Dressman hade klädhängare som såg ut som hakkors och att det bara var vita män i reklamfilmerna. Hela sidan var förstås väldigt oseriös men gav upphov till många skratt och blir än idag omnämnd i bekantskapskretsen från gång till gång. Dressman blev därmed Nazi-dressman. Och nu, tio år senare, så blir det hela en nyhet i Aftonbladet! Upprörda läsare har tydligen hört av sig till tidningen om hängarna utan att tänka på att det i många länder bara är en helig symbol (om man nu överhuvudtaget ska tyda designen annat än som en vanlig klädhängare) men fantasin skenar ju så gärna iväg ibland. Nyhet? Knappast, jag kom med den för över tio år sedan! Fast då menade jag inte allvar mot vad många konstigt nog tycks göra nu. Visst är alla medel bra att bekämpa rasism och nazism men detta hjälper tyvärr föga, tänk till en extra gång istället..

 Wardog

18 juli

[Kommentera]

Den person som klagar på svensk actionfilm (ja, däribland jag själv, i alla fall nyproducerad sådan) kan inte ha sett helfestliga "Wardog - the killing machine" från 1986. Riktigt underhållande och med många barn som skjuts och sprängs dessutom, bra!

 Let the future begin NOW

17 juli

[Kommentera]

Åfan! Livet tar kanske en annan väg ändå och kanske finns ordet på K (ett fint ord alltså) betydligt närmare än jag tror! Ja, jag vet att jag går händelserna i förväg som vanligt men jag vill ju så gärna att någonting ska hända snart ju! Kan det inte få göra det bara för den här gången? Pleeeeeeeease?

 Satan också

16 juli

[Kommentera]

Idag fick hantverksgothen mina ursnygga Satan-kapsyler som jag så snällt skickat till henne. Det är bättre de kommer till användning och att det blir nåt coolt av dem än att de tyvärr bara skulle ligga i ett skåp här hemma. Och hon är ju en pysslare så det ska bli intressant att se vad hon kommer att göra med dem! Jag återkommer i ämnet lite senare..

 Pieces

15 juli

[Kommentera]

Kristendom, suck, herrejävlar! Dock onekligen en rolig omslagsbild från skitfilmen "The Cross and the switchblade"..

 Fängelse

14 juli

[Kommentera]

Och så kom dagen då semestern tog slut och allt blev precis som vanligt igen. Eller nja, inte riktigt. En sådan här fruktansvärt jobbig arbetsstart har jag då aldrig varit med om! Att jobba runt 13 timmar varje dag med fullt upp att göra hela tiden är knappast någon höjdare! Om det fortsätter såhär resten av sommaren, hur ska det då sluta? Det hela blir till ett fängelse som förstör ytterligare en sommar. Det skulle ju inte bli såhär igen..

 Stockholm juli 2008

13 juli

[Kommentera]

Bilder från semestervistelsen i Stockholm förra veckan finns nu att avnjuta här!

 FUCK OFF

12 juli

[Kommentera]

Jag köpte en viss skiva idag av en viss grupp och plötsligt föll allt på plats. Jag har kunnat undvika just den sanningen tills nu. Och inte helt oväntat var det precis som jag många gånger tänkt och jag inser att jag aldrig ens hade någon chans igen. Inte mot honom. Jag förstår att valet mellan honom och mig var väldigt lätt och självklart var det såhär det var, på vilket annat sätt skulle det kunnat varit liksom? Han fick ett namn idag och det är till priset av MIN död, MIN innerliga sorg, MITT brustna hjärta, MIN smärta, MINA jävla känslor och MINA evigt rinnande tårar som de nu går vidare. Rättvist? Knappast i helvete! Och jag som fanns här för dig, väntandes, beredd att ge dig kärlek och försöka på nytt. Så dumt, så otroligt jävla pissdumt! Nä, fyfan, jag är glad att jag slipper dig i resten av mitt liv! Du lyckades förstöra allt, att ta halvt död på mig, rasera precis alla drömmar jag hade, såra mig långt in i själen flera gånger och förlorandet av en bästa och trogen vän. Och det värsta av allt är att jag vet att du tycker det var värt det. Spelar stor roll för dig liksom?

 Begravning

11 juli

[Kommentera]

Japp, denna nazistfru är begravd i Stockholm men det var inte det jag tänkte på just nu utan det var nyheten att jag äntligen luskat ut vart Arne Mattsson (Sveriges bästa filmregissör) ligger begravd och det var ju inte så konstigt att man inte hittat det tidigare då han ligger (undanskymt) i en minneslund. Vafan, ärligt talat, karln borde ha ett stort jävla monument tammefan! Mycket skamligt men hursomhelst så blir det ett besök vid Arne nästa gång man är i Stockholmsregionen..

 Framtid snart?

10 juli

[Kommentera]

Finns det en vacker gryning inom räckhåll? Jag hoppas och vill verkligen det!

 Härmis

09 juli

[Kommentera]

Här har vi onekligen en ståtlig herre i sina bästa år! Och bär på det trevliga namnet Johannes Graaf gör han också..

 Morbid

08 juli

[Kommentera]

Morbid? Jag? Det kan du ju inte mena..

 Svennes livs och framtiden

07 juli

[Kommentera]

Ja, det var länge sedan Svennes snabbköp slog igen sina portar i Saxdalen. Och visst började man undra lite igen hur det skulle gå med affären i byn när den inte öppnade den första april. Men nu är det i alla fall klart att den ska öppna igen under nytt regi. Bra det, Saxdalen behöver onekligen en affär som hädanefter ska heta Saxdalskiosken (bättre namn än förut)..

 Saawariya

06 juli

[Kommentera]

Sanjay Leela Bhansali han regisserat två av de finaste och sorgligaste filmerna någonsin, "Devdas" och "Hum dil de chuke sanam" och när jag idag såg hans senaste film "Saawariya" så är det bara att konstatera att karln gjort ytterligare ett mästerverk! Sjukt vacker film som såklart är så grymt jävla sorglig att man bara vill lägga sig ner och dö när sluttexten börjar rulla..

 Greta garbo

05 juli

[Kommentera]

Inga mystiska gestalter vid Gretas grav denna gång tyvärr. Vet du inte vad jag pratar om, klicka här

 Från Saxdalen till Hollywood

03 juli

[Kommentera]

Fan, min kompis Alexander ska tydligen till Hollywood och fixa specialeffekter! Alexander kommer från Saxdalen och hade bla. hand om hemsidan till Saxdalens IF och tillsammans med mig Festsidan och Saxdalssidorna. Han har sedan bott på annan ort och jag har inte hört så mycket mer. Tills detta stod i tidningen. Stort grattis, bjud över mig när du blir känd!

 Ledigt

02 juli

[Kommentera]

Det står lite still här på sidan just nu men jag har som sagt semester så det kommer bli ett litet sommaruppehåll ett tag framöver. Jag kommer dock fylla på alla datum senare så var bara lugna. Usch, jag börjar så smått få panik att semestern snart är slut, jag vill INTE tillbaka!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Kommentera

Skriv i gästboken

 Kommentera

Kommentera i forum

 Fotogeniskt

 Fotografier