Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Granne

28 juni

Jag har klarat mig rätt bra ifrån det men nu har jag snart en granne i lägenheten ovanför igen. Får bara hoppas att denne blir lugnare och bättre än den förra som gick enligt skräckexempel 1A..

 Blött värre

27 juni

Jag tror ni inte kan urskilja den riktigt men detta är i alla fall min stig till jobbet nu. Igenvuxen av frodande grönska och tacka fan att man typ blir dyngblöt varje morgon man går till jobbet..

 Fotosession 03

25 juni

Den tredje fotosessionen finns nu att se här!

 Åk mer tåg

24 juni

Jag måste såklart slå ett slag för att ni ska åka mer tåg! Detta alldeles utmärkt smidiga, lätta och superba sätt att förflytta sig på inom både Sverige och i världen. Väldigt praktiskt, utan några som helst krångel (tvi tvi) och allt går som på räls. Åk mer tåg! Bilden är förresten tagen vid Örebro station..

 Älskade Malin

22 juni

Tack älskade för en helt underbart perfekt midsommarhelg i Göteborg! Du är bäst!

 Midsommar 2007

20 juni

Snart är det midsommar och jag hoppas alla besökare kommer ha en trevlig sådan! Själv kommer jag att fira nere i Göteborg med älskade Malin och också få se och bo i hennes nya lägenhet, skoj! Glad midsommar på er alla!

 Tjugosex

19 juni

Idag fyllde jag 26 år. Det var en trevlig dag med riktigt bra presenter, god fika, gäster, filmvisning och idel glada miner. Grattis till mig själv..

 Michael Moore

18 juni

Ah, Michael Moore har nu sagt att han har tvivel om det som hände den 11 september 2020 stämmer överrens om vad som egentligen sagts och offentliggjorts. Han tror att det kan vara ett insiderjobb och jag hoppas att karln nu kommer göra en dokumentär om detta, för även om hans filmer är något vinklade så når han ändå ut till den stora massan och får massor utav publicitet. Vi får se vad som händer, intressant indeed..

 WTC

15 juni

Suck, direkt jag nämner nåt om att attackerna den 11 september 2001 inte stämmer alls med de officiella historierna så ryter folk ifrån och hoppar på en. Vad gör detta till en sådan omöjlighet att folk är beredda att försvara ett massmord utan att ens känna till fakta? Vill ni att oskyldiga ska fortsätta dö och att de riktiga terroristerna och hjärnorna bakom attackerna ska gå fria? Sluta försök försvara det, 911 var ett insiderjobb, ingenting annat..

 Fulväder

13 juni

Regn. Åska. Blixtrar..

 Shadow

11 juni

Idag började sommaren på riktigt. Sommaren på jobbet. Sommarjobbarna började och allt blev helt plötsligt mycket stressigare. Suck och fy, och detta är bara början..

 Somrigt värre

10 juni

Min lilla stig till och från jobbet håller på att växa igen av sommarens härliga grönska. Fint och trevligt är det i alla fall..

 The new look

09 juni

Förresten, så här blev de nya balkongerna som blev klara för en vecka sedan typ. Mycket bättre och fräschare! Bara färg som fattas nu..

 Folkets park nowdays

07 juni

Snacka om att Saxdalens folkets park har växt igen totalt nuförtiden. Här var det förr dans, folkfest, musik, byggnationer och människor i massor. Idag vittnar närapå endast två stenar till en trappa om en svunnen storhetstid. Tragiskt indeed..

 Student 2000

06 juni

Idag är det hela sju år sedan jag tog studenten och visst, nog känns det allt att tiden har gått sedan dess. "Fööööör jag har tagit studenten"..

 Back to nature

04 juni

Back to nature. Här har barnens skratt och lek sedan länge tonat bort..

 Blommor

03 juni

Köpa blommor. Fint, fräscht och bra!

 Huggorm

02 juni

Fick se en liten huggormsunge hemma vid föräldrarna idag. Ni vet dom där som är extra farliga, uääh! Som tur är har jag inte sett så många levande vilda ormar i mitt liv och det tackar jag ju Gud för, men i år är det tydligen huggormsår och jag hoppas naturligtvis att det inte blir mer än denna observation. Ormar är fan något av det vidrigaste som finns. Punkt slut. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig heller..

 Home makeover

01 juni

Nu har de börjat greja med huset och balkongerna var de första som försvann. Detta ska bli intressant och det är alltid kul att få det lite fräschare och finare ju..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier