Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Soliga hälsningar

28 juni

[Kommentera]

Japp, soligt, fint, bra, skoj och trevligt! Peace and love 2008 blev helt enkelt en ruggigt bra festival!

 Spion

27 juni

[Kommentera]

Observanta festivalbesökare kunde under Hellacopters spelning se en liten zeppelinare flyga över scenen en stund. Vi kan vara ganska säkra på att den kameraförsedda zeppelinaren inte filmade något till nån musik-dvd utan fanns där enbart för att spionera på publiken. Och inte på ett bra sätt. När detta observerades under en konsert i USA för ett halvår sedan typ så blev det ett jäkla liv. Så nu har den alltså kommit till Sverige, men vem använder den? Polisen? Jag kände mig plötsligt väldigt obekväm att stå där i folkmassan, iakttagen och nästan misstänkt. Men det är kanske lika bra att vi vänjer oss vid detta ständigt vakande storebrorsöga. Det kommer ju knappast bli bättre i alla fall, åtminstone inte med denna regering..

 Festival

26 juni

[Kommentera]

Festival! Titta på lite bilder här

 Nya stasi

25 juni

[Kommentera]

Visst är det så. Det är dags att kalla borgarbrackorna för dess verkliga namn. Klicka på bilden för större version som du sedan kan sprida vidare. Revolution nu!

 Peace and love

24 juni

[Kommentera]

Snart är det festivaldags när Peace and love drar igång på torsdag i Borlänge! Jag tror att det kommer bli hur trevligt och kul som helst..

 S

23 juni

[Kommentera]

Hell yeah! Kanske. Hoppas. Jaa..

 Skogsbrand i finnmarken 2

22 juni

[Kommentera]

Förödelsen efter den stora skogsbranden vid Bränntjärn var större än jag trodde. Och att det gamla torpet klarat lågorna när det brunnit runtomkring och nästan intill gaveln kan vi nog tacka "de" som skyddar husen och som funnits där sedan urminnes tider. Tack!

 Till uppståndelsens morgon

21 juni

[Kommentera]

Amen!

 Midsommar

20 juni

[Kommentera]

Mm, egentligen förtjänar ni faktiskt inte en sådan trevlig hälsning. Här vill man att ni både ska gratulera vitafrun på femårsdagen samt mig på min födelsedag och hur många gratulationer kom in till gästboken? INGEN! Antingen har jag fan inga besökare på den här sidan eller så tycker ni att jag inte förtjänar bättre. Jag skulle gissa på det sistnämnda. Inget förvånande dock..

 Födelsedag

19 juni

[Kommentera]

Födelsedag. I hela tjugosju år har jag funnits i denna värld idag! Det har varit ett trevligt firande. Grabben på bilden har dock inget med detta att göra, jag har ingen aning vem han är..

 Högerapor!

18 juni

[Kommentera]

Dagen då det svenska folket gav upp sitt privatliv för INGENTING!! Det är så man skäms!

 Bilder från Uppsala och Sthlm

17 juni

[Kommentera]

Bilderna från Uppsala och Stockholm finns nu att beskåda här

 Hagel

16 juni

[Kommentera]

Det haglade lite.. eumh.. ja..

 Domkyrkan

15 juni

[Kommentera]

Imorgon bär det bl.a. av till Arne Mattssons hemstad och självklart har det laddats upp med filmerna "Mannekäng i rött" och "Farlig vår" som är två av de filmer där Arne använde stadens vyer som mest. Vitafrun (som ju är döpt efter en Mattsson-film) tar ett uppehåll på några dagar under tiden..

 Skogsbrand i finnmarken

14 juni

[Kommentera]

Sceneri från den stora skogsbranden i Vännebo..

 Semester!

13 juni

[Kommentera]

Japp, that's right! Fyra veckors härlig ledighet från och med idag. Väldigt trevligt och otroligt jäkla skönt!

 Fiskfan

12 juni

[Kommentera]

Jag skrev om den där "Fortune teller miracle fish" i en krönika för rätt länge sedan och sedan dess har jag faktiskt inte vågat använda den igen så den har bara legat i en låda. Men eftersom jag nu känner mig sådär "on the edge" så tänkte jag att jag skulle ge den en ny chans. Så jag lägger fiskfan i handen igen och hoppas att den ska berätta något skoj och trevligt. Jag testar några gånger och vad händer? Jo, samma jäkla sak som förra gången! Direkt jag lägger den i handen så blir den som besatt. Den skrynklar ihop sig, vrider och vänder på sig, viftar med både huvud och stjärt och tillslut ramlar den ur handen ner på bordet. Hmm, vad är detta och vad betyder det? Vill man verkligen veta? Nä, troligtvis inte..

 It's about time

11 juni

[Kommentera]

It's about time we all get out and vote for love..

 Temen nosce

10 juni

[Kommentera]

Min gode 911truther-vän Seraph har nu startat en blogg där han skriver om väldigt viktiga saker! Trevligt tycker jag, det behövs onekligen en sjujäkla massa för att få folk att vakna. Men gå in där och ta del av informationen, det är dags att du slutligen vaknar, fan goddamn it, det är verkligen dags nu! Besök "Temet nosce" här

 Sweden rock

09 juni

[Kommentera]

Såhär i Sweden rock festival-tider så tänkte jag bjuda på en konsertbild som dök upp i den lokala tidningen (av alla ställen) för några år sedan. Och vem står längst fram i publikhavet om inte jag?! Ja herrejävlar, bisarrt och hyfsat trevligt. Undrar hur många andra ställen bilden dykt upp på..

 Sommartorpet

08 juni

[Kommentera]

Imorgon börjar så "Sommartorpet" att sändas på SVT klockan åtta, missa det inte! Och om ni har glömt hur det såg ut innan inspelningarna och renoveringen började så kan ni titta här

 Falufest

07 juni

[Kommentera]

Fest i Falun, trevligt!

 MAGO

06 juni

[Kommentera]

Jag har ju missat att den kände klädskaparen MAGO (Max Goldstein) dog den åttonde april i år, 83 år gammal. Han skapade massor utav kreationer inom både modevärlden och inom film. Bland annat hade han långvariga samarbeten med både Arne Mattsson och Ingmar Bergman. En viktig pusselbit i den svenska filmhistorien har lämnat oss, MAGO har lämnat ateljén. RIP..

 Saxdalsbäbis

05 juni

[Kommentera]

Årets "Saxdalsbäbis" har utsetts och det blev nån Neo som föddes den 23 maj som därmed föddes närmast det utsatta tävlingsdatumet. So far so good. Sen läste man under bilden och mammans uttalande: "Han har förmodligen tävlingsinstinkt för att han är pojke". Eeh, va? Skulle inte tjejer ha tävlingsinstinkt eller vad? Jag är så fruktansvärt trött på sådant där och så länge föräldrar inrutade i gamla mönster och värderingar fortsätter att skaffa barn och sedan uppfostrar dem så kommer kommande generationer aldrig att bli bättre varesig det gäller förlegade åsikter, respekt eller det här med könsneutralitet. Man hoppas ju hela tiden att kommande generationer kommer att bli bättre men det är dessa jävla föräldrar som kommer att förstöra det hela! Snälla, för inte vårt förlegade arv vidare, börja om istället, tänk om, tänk rätt..

04 juni

[Kommentera]

Ledtråd nummer två. Låt det ske, snälla!

 The new dream

03 juni

[Kommentera]

The new dream..

 Finnmarken

01 juni

[Kommentera]

Usch, redan juni och snart stundar också den ofrånkomliga födelsedagen. Den första riktiga dagen på sommaren spenderades i alla fall med ett besök uti den vackra gamla finnmarken. Bland annat med kompletterande filmning till "En doft av evigheten" (som kommer i sin slutgiltiga version någon gång i framtiden) och fotografering. Nice..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Kommentera

Skriv i gästboken

 Kommentera

Kommentera i forum

 Fotogeniskt

 Fotografier