Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Räven raskar..

29 maj

Hehe, inte för att den syns speciellt bra men det är faktiskt en räv som jag såg imorse på väg till jobbet. Den såg skabbfri och fin ut, bra det!

 Stair of doom

28 maj

Okej, som ni kanske har läst bland nyheterna så kommer krönikorna att komma tillbaka inom en snar framtid och detta gör att denna sida kommer få någorlunda annan utformning och istället fokusera mer på bilder istället för "bloggaktigheten". Men misströsta inte, det kommer nämligen bli mycket bättre nu, tror jag!

 Stoppa rasismen

27 maj

Jag är så fruktansvärt jävla trött på all denna äckliga, vidriga rasism som man möts av hela tiden och som irriterar mig halvt till döds på en daglig basis så nu jävlar ska här bli ändring! No more mr. niceguy, det är dags att dra mitt strå till stacken för att försöka stoppa rasismen..

 Spit of snake

26 maj

Jakob ramlade i sin lekfulla iver på den blomsterbeklädda sommarängen och landade med sitt ansikte mitt framför ett strå med ett mystiskt rinnande spott på. Han tittade länge och beundrande på den vita, löddrande massan som nästan tycktes levande när den sakta rann nedför strået inför Jakobs uppspärrade gröna ögon. Han insåg för sent att det var färskt huggormsspott och dog sedan i hiskelig smärta efter ormens hemska bett på den magra, bleka pojkkroppen..

 Into the abyss

25 maj

Going down..

 Siebenbürgen

24 maj

Aah, shit vad coolt det skulle vara om det blev så! Jag är ännu en gång väldigt glad för Malins skull. Lycka till finaste, jag vet att du kommer att klara det!

 Knopp

23 maj

"Jag vill också slå ut och bli en vacker maskros"

 A grave in your memory

22 maj

Den andra fotosessionen finns nu att beskåda här! Denna gång fotat i Göteborg. Nice!

 Bed of roses

19 maj

ETT ÅR TILLSAMMANS! Ännu en gång blev det en av de bästa helgerna i hela mitt liv när jag besökte Göteborg och min älskade ängel. Det firades såklart på våran alldeles speciella dag och en låt av Bon Jovi får bli ledmotivet för helgen som gick. Romantiskt och fint indeed!

 Sweet!

17 maj

Sweet, en av mina favoritfilmer finns tydligen som dryck också och jag låter sloganen tala för sig själv: "Heck yes! Provides killer dance moves"

 Nature calling

16 maj

Looking out on nature..

 Fönstet öppnat - inget bra tecken

15 maj

Hmm, nu börjar det bli sådär varmt som det bara kan bli på tvätten på somrarna och nu har jag öppnat fönstret för första gången i år. Jag ser inte fram emot sommaren på jobbet och detta är en försmak på vad som komma skall. Usch..

 Storm coming..

14 maj

Usch, jag hade nästan förträngt att vi nu går in i åskvädersäsongen. Det är inte åskvädret som är jobbigt utan det faktum att man lär rycka ur sladdar, stänga av apparater och sedan jävlas med att ställa in klockor och timers igen som är det negativa..

 Trail of death

13 maj

Ja, här har man gått några gånger. Så många gånger att man gjort sig en alldeles egen stig. Den kommer förhoppningsvis en dag att växa igen men under tiden så får den stå likt en symbol för vardagens verklighet och livets plikter..

 Triops

12 maj

Jag vill ha triops! Nackdelen är bara att detta treögda urtidsdjur som varit oförändrade sedan trias för 220 miljoner år sedan bara lever i omkring två månader. Ett urtidsdjur som bara lever i omkring två månader liksom, what's up with that? Nog för att man kan föda upp nya hela tiden så jag får se hur jag gör, det vore onekligen tufft i alla fall. Samtidigt som jag ryser av olustkänslor när jag ser dom..

 Mullvaden

11 maj

Attans också! Johan åkte ur "Mullvaden" igår. Det var synd, nu blir det inte så kul att se resterande program men jag gissar att man "måste" för att se hur det går..

 Lägenhetsköp

10 maj

Stort GRATTIS till Malin som fick lägenheten hon så hemskt gärna ville ha! Är så himla glad för hennes skull, allt kommer verkligen bli mycket bättre nu, let's inviga!

 Let there be light

09 maj

Var in till Ludvika igår och köpte coola värmeljus på Dollarstore. Detta ska lysa och värma fint!

 Skumdum

08 maj

Den dagen drunknade Jörgen i det grunda skummade vattnet och i en sista kraftansträngning skrev han ett personligt meddelande till nära och kära i skummet..

 Gullig nalle

07 maj

Idag beställdes så biljetterna ner till Göteborg. Min och Malins dag är ju på intågande och ett 1-årsfirande ska det bli i dagarna tre. Längtar!

 Nöjestripp

06 maj

Jens tog ett stadigt grepp om magen medan den guppade i kluckande gott skratt. Han tittade ännu en gång på spaden som stod lutad mot ladugårdsväggen och bröt ut i ännu en skrattsalva. Det ekade bland husen. Vilken lattjo pryl. Ty detta var Jens allra största nöje..

 The fly

05 maj

Ytterligare 2-3 stycken av mina fotografier (som kan ses om du klickar här) ska förstoras och pryda någons vägg. Riktigt hedrande och kul! Vart den här flugan ovan kom in i bilden vet jag inte så den får väl sitta där och titta då..

 Kol från Titanic!

03 maj

Idag fick jag hem ett stycke historia! En äkta kolbit (från pannorna alltså) bärgat från Titanics sjunkna vrak. Titanics historia och öde har alltid fascinerat mig och nu är jag på sätt och vis en del av den historien. Nu får man bara hoppas på att inga spöken medföljer dock..

 Dawn

02 maj

En vacker och tidig morgon där dimman ligger lätt över sjön Saxen. Älvorna dansar tyst..

 Hemlagad pizza

01 maj

Pizza är alltid goth! På bilden ses min alldeles egna hembakade pizza med räkor. Smarrigt!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier