Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Kaffe

31 maj

[Kommentera]

Kopi Luwak, världens mest exklusiva kalle! Det produceras endast 500 kg. per år och kilopriset ligger på 6100 kronor. Och självklart kan man inte låta bli att testa denna beryktade smaksensation! Om ni är intresserade över hur det produceras så får ni förresten söka upp svaret, ty jag kommer inte berätta det. Visst, exklusivt och dyrt men är det värt pengarna då? Är detta verkligen världens godaste kaffe och en riktigt fyrverkeri av lukt och smak? Njee, det är ytterst tveksamt, jag har förvisso bara testat en kopp men så jäkla speciellt smakade det väl ändå inte, vilket i och för sig var rätt skönt, då slipper man liksom lägga ut 6100 kronor varje gång man ska köpa ett nytt kaffepaket..

 Nya bilder

30 maj

[Kommentera]

Det är lite tunnsått med nya bilder nuförtiden, visst kommer de lite då och då men det har ju med vädret att göra och under sommaren blir det ju lätt så. Det är oftast för varmt att gå ut och fota och dessutom har arbetet en tendens att sträcka sig över hela dagarna. Väldigt trist men det finns i alla fall en drös nya bilder här

 Sänk volymen!

29 maj

[Kommentera]

På tisdag ska jag träffa Jennie igen och det enda jag är väldigt orolig för denna gång är att grannen i lägenheten ovanpå ska sabba den trevliga filmkvällen med sitt höga musikspelande..

 Ghost of the abyss

28 maj

[Kommentera]

Här sitter jag och tittar lite på vad jag och pappa filmat och vad ser jag? Ja, säg det. Någonting oförklarat fladdrar plötsligt förbi framför kameran! Nu vet jag mycket väl att det trotsallt kan ha en naturlig förklaring även om jag inte riktigt tror att det är möjligt men man vet ju aldrig. Lika lite som man vet om andra dimensioner och om livet efter detta. Tänk på att varken vi eller någon annan är nära kameran när detta sker dock. Hursomhelst så är det ju lättast att avgöra helt själv vad man tror det är och det kan du göra genom att se filmsnutten "Ghost of the abyss" här!

 Earthworm Jim

27 maj

[Kommentera]

Om en månad är det Peace and love! Jag fick förresten se en bild på en snubbe jag tyvärr helt hade glömt bort, nämligen Earthworm Jim! Detta alldeles fantastiska spel till Super Nintendo! Jag sköljdes av en oerhörd lust att försöka leta fram våran gamla spelkonsol som vi inte riktigt vet vart den tagit vägen, tänk vilka spel alltså, men jag sökte lite på Internet istället och hittade spelet där så nu kan jag äntligen spela det igen direkt i datorn, inte helt fel om vi säger så. Det kan du också göra här

 Singoalla lakrits

26 maj

[Kommentera]

Oooj, så otroligt goda kakor!

 Vänsterpartiet

25 maj

[Kommentera]

Fram till den sjunde juni då det är EU-val så kommer det bli lite politisk inriktning här på vitafrun. Tråkigt jag vet men ack så nödvändigt och viktigt! Och jag är ju inte den som är den som hymlar om varesig vilken färg eller vilket parti jag själv t.o.m är medlem i..

 Filmprojekt

24 maj

[Kommentera]

Jag och pappa har under några helger ägnat oss åt ett alldeles speciellt filmprojekt! Det har knappast varit det enklaste då förutsättningarna inte varit de bästa och uppfinningsrikedomen lärde flöda sådär extra mycket. Nu får det dock räcka för denna gång vid just denna plats men visst finns det anledning att återvända någon gång. Det hela blir väldigt exklusivt oavsett hur man vrider och vänder på det och om några dagar får ni förhoppningsvis se resultatet!

 Gökotta

23 maj

[Kommentera]

Gökotta! Trevligt, dock lyste göken med sin frånvaro just denna morgon och på denna plats..

 The fall

22 maj

[Kommentera]

I tjugoåtta länder och under fyra års tid spelades "The fall" in och herrejäklar vilken film alltså! Så sanslöst underbart vacker och välgjord! Lätt en av de snyggaste filmer jag sett på väldigt länge och med skådespelarinsatser som är ruggigt bra. På tal om film så sitter jag ju förresten här och drömmer om en svensk tv-kanal som sänder Bollywoodfilm åtminstone ibland och döm av min förvåning så finns det faktiskt en och det bästa av allt är att jag har den dessutom! Den anonyma kanalen Canal 7 sänder Bollywoodfilm VARJE dag! Helt underbart men trist att jag missat detta så pass länge. Fast bättre sent än aldrig förvisso! Frågan är bara hur fasen jag ska ha tid att se alla filmer, som om jag inte hade mycket film redan att avnjuta liksom..

 Memories of a grufva

21 maj

[Kommentera]

Det är mycket fokus på Saxbergsgruvan för min del just nu så vi kan väl fortsätta på samma tema och titta lite hur det ser ut uppe på gruvområdet idag. Som de flesta redan vet så är gruvan i sig sedan länge ett minne blott, även om den i allra högsta grad ännu existerar långt nere i berget under stora mängder vatten så är byggnader och annat ovan jord sedan länge jämnat med marken. Men hur gärna man än vill så kan man inte sopa igen precis alla spår efter en stor gruvindustri som var i drift i över hundra år fastän de onekligen försökt! Så ännu idag finns det saker och ting kvar, inget direkt upphetsande kanske men de finns där åtminstone och hur många vet t.ex. att det fortfarande faktiskt finns en liten byggnad kvar? Hursomhelst, albumet fylls på efterhand med fler existerande minnen från en svunnen epok. Titta på "Memories of a grufva" här!

 Videokamera

20 maj

[Kommentera]

Först och främst, stort grattis till mamma som fyller år idag! Jag gjorde förresten ett fynd idag, det var en som sålde en knappt använd videokamera med 20 GB hårddisk (omkring 25 timmars inspelningstid) inklusive alla tillbehör samt en drös extra för 1000 riksdaler! Jag slog till direkt, alltid kul med videokameror och jag har ju haft tanke på en ny under en längre tid så varför inte både en billig och bra?

 Keoma the explorer

19 maj

[Kommentera]

Låt mig presentera Keoma the explorer! Gör er beredda..

 Bruket

18 maj

[Kommentera]

I'll be back!

 Frankensteins monster med brud

17 maj

[Kommentera]

Frankensteins monster och hans brud..

 Träffen

14 maj

[Kommentera]

Träffen med Jennie gick bara bra! Japp, hon kommer från Blötberget som ni kanske förstått vid det här laget. Eller Wetmountain som jag så fyndigt även skrivit några gånger. Vi träffades i ett vårsoligt Saxdalen och promenerade sedan längst den nya gångbanan vid Saxens strand medan vågorna kluckade och fåglarna sjöng. Mycket trevligt! Lustigt hur lite vi egentligen visste om varandra fastän vi haft kontakt i nästan ett år, fast det är ju samtidigt bra när det är så ju. Den 17 juli förra året nämndes hon förresten här i bloggen för första gången. Hursomhelst så ska vi träffas fler gånger så får vi se vart det hela leder och under tiden så kan vi fira att allt gick bra med att titta på introt till filmen "Till fjälls" som ju är tillägnat henne och vår kontakt på Helgon, se det här!

 Filmtävlingen avgjord

13 maj

[Kommentera]

Äh, det gick inge bra i filmtävlingen, inge bra alls faktiskt. Mitt bidrag kom näst sist av de tio bidragen vilket faktiskt suger med tanke på vilka som hamnade framför mig. Därmed knappast sagt att min var bäst eller så men den var väl åtminstone värd en tredjeplats? Jag noterar också att mitt bidrag har minst antal röster, hur det gått till vet jag inte men i en rättvis värld skulle väl alla bidrag ha samma antal röster om man går igenom och tittar på alla bidragen när man röstar? Det skiljer liksom 456 röster mellan vinnaren och mig, vart kom de rösterna från?! Det luktar kompisröster. Äh, fuck it, jag vann i alla fall 1000 kronor i presentkort. Stort tack till syster för hennes medverkan och alla ni som röstade på mig! Nu är det bara att hoppas att det där uttrycket "otur i spel, tur i.." stämmer istället för om några timmar har vi nog svaret på den frågan också! This is it..

 Blötberget

12 maj

[Kommentera]

Nu jäklar är det nära! Snart, snart, SNAAART!!

 Peace and love

11 maj

[Kommentera]

Yes, idag anlände biljetterna och nu är det nästan bara en månad kvar tills festivalen börjar! Skoj! Något som inte var så skoj var att jag nyss tittade tillbaka här i bloggen till april förra året, herrejävlar vad sanslöst mörk min tillvaro var då! Visst, det har den varit många gånger och jag är ju evigt tacksam att den är betydligt bättre nu! Och nu är det bara några få dagar kvar. Håll tummarna för böveln gott folk!

 The hole

10 maj

[Kommentera]

Här är hålet som redan nu är i fokus med en viss ljudinspelning från en viss nedlagd gruva, och om några veckor är det dags att återvända och om allt går enligt planerna så kommer ni onekligen vara med om något alldeles speciellt då! Exklusivt indeed och en hel del väldigt spännande saker ligger inom räckhåll den närmaste tiden, precis som det ska vara! This is only the beginning..

 Countdown

09 maj

[Kommentera]

Och så var dag och plats bestämd för träffen!!

 Sounds of Saxbergsgruvan

08 maj

[Kommentera]

Nu ni kommer det en sak som ni inte får vara med om varje dag! I följande film kan ni nämligen lyssna på hur det låter nere i den numera vattenfyllda Saxbergsgruvan idag! Jag tycker ljudet som sker inne i berget är hur fränt som helst och det finns väl inte så mycket mer att säga än att såhär låter det nere i gruvan och berget maj 2009. Se filmen med hög volym på Dailymotion eller Youtube

 Gruvkontor

07 maj

[Kommentera]

Gruvkontoret på Saxberget förr och nu..

 Rock n' roll mellan bergen

05 maj

[Kommentera]

Usch, jag trodde J*nnie hade lämnat mig av någon anledning och jag trodde allt hade varit förgäves, men ha, så var det inte och det hade hon inte gjort! Snacka om otrolig lättnad och japp, mötet som jag sett fram emot under en väldigt lång tid kommer snart att ske som planerat! Så nästa vecka kommer ju minst sagt att bli intressant, dels att få veta resultatet i filmtävlingen och sen det här! Tyst, hör ni? De första klinkande tonerna i en trevlig och vacker rock n' roll-refräng ekar nu mellan Saxberget och berget med den blöta malmen!

 Biljetter inköpta

04 maj

[Kommentera]

Och så var biljetterna till Peace and love inköpta!

 Uppdaterat vid teckningarna

03 maj

[Kommentera]

Nä, nu är det något helt på tok om det sker en uppdatering på vitafrun?! Nja, inte riktigt men en sida jag inte gillat designen på är teckningssidan. Så nu är den lite omgjord och  ser lite bättre ut. Det blir helt enkelt bättre överblick samt enklare att markera ut nya teckningar i framtiden. För det är som så att det kommer att komma några nya teckningar inom en snar framtid samt en ny serie! Kolla in här

 Love hurts

02 maj

[Kommentera]

Den ruggigt morbida serien "Love hurts" som återfinns i tidningen "Nemi" och som även i dagarna släpptes i ett helt eget album finns nu också som tröjor! Ett givet köp såklart!

 Dr.pepper

01 maj

[Kommentera]

Och så var vi inne i maj då och våren kommer att gå obemärkt förbi känns det som just nu. Som jag hade längtat och sett fram emot den! Jävla skit, hur kunde det bli såhär? Kan det fortfarande bli annorlunda? De MÅSTE bli annorlunda ju! Äh, orka. Läskeblasken Dr.Pepper är och förblir en av de absolut godaste och är helt klart en av mina favoriter, men varför har de skrivit såhär på flaskorna egentligen?

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

 Fotografier

 Changing life

Creeper