Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Nära men ändå så långt ifrån

31 mars

[Kommentera]

Tänk om jag väntar förgäves? Tänk om det verkligen inte blir någonting av något nu när våren äntligen börjar komma på allvar och snön sakta smälter? Alltså inte bara i mina värsta mardrömmar och elaka fantasier utan på riktigt? Usch, hemska tanke, det är så nära nu ju!

 Julbord

30 mars

[Kommentera]

Hehe..

 Join me

29 mars

[Kommentera]

Join me in life.. and death..

 Earth hour 2009

28 mars

[Kommentera]

Här var det släckt!

 Film awards

27 mars

[Kommentera]

Det här ska jag vara med i! Jag återkommer med mer information senare och förhoppningsvis en trevlig liten film som ni såklart ska rösta fram till vinnare! Självklart varesig ni gillar den eller inte..

 Runnbergsgården

26 mars

[Kommentera]

Besök i Runnbergsgården igen och japp, det var riktigt kallt inne i det gamla huset som vanligt. I jämförelse är det ju nästan sommarvärme utomhus och jag fick gå ut för att värma mig! Hursomhelst så finns det ju verkligen hur mycket som helst att dokumentera och utforska där vilket naturligtvis är bra! Mycket intressanta detaljer och attiraljer utav alla dess slag och titta på lite bilder kan du göra här!

 Prioritering

25 mars

[Kommentera]

Jösses vad jag ligger efter i planeringen nuförtiden! Ta bara det här med att lägga upp nya fotografier här på vitafrun så är jag omkring ett år efter i tiden och sen har vi det här med Kinabildspelet och dagboken, och för att inte tala om öppnandet av de sidor som varit stängda här på vitafrun sedan i oktober! Usch, jag borde verkligen prioritera lite annat än att bara titta på en massa film och sova typ efter jag kommer hem från jobbet. Fast det är ju så svårt, så svårt. Sjukt söt tjej på på det gamla fotot ovan förresten..

 Dead snow

24 mars

[Kommentera]

En ny favorit i den beryktade genren nazi-zombies är helt klart den nya norska filmen "Död snö"! Jag hade väntat ett bra tag på att den skulle dyka upp och det var helt klart värt väntan! Är det dock inte ganska konstigt att typ alla andra länder i hela världen gör betydligt mycket bättre film än Sverige nuförtiden? En gång i tiden var Sverige bäst och världsledande, vad hände egentligen? Varför vågar ingen sticka ut och göra en liknande genrefilm här liksom? Riktig genrefilm existerar ju inte ens i Sverige vilket faktiskt är rätt skamligt, fast det är väl skitsamma ändå, det finns ju trotsallt andra länder som gör det så väldigt mycket bättre i alla fall..

 Granne

23 mars

[Kommentera]

Nothing lasts forever. Det har varit tomt, tyst och lugnt ett tag men snart kommer det att flytta in en person i lägenheten ovanför mig igen. Jag kommer självklart att sakna tystnaden men det kommer nog att bli bra ändå och det hela är ju något man får räkna med om man bor i lägenhet tänker jag..

 Kris i huvudet på folk

22 mars

[Kommentera]

Gud vad töntigt, så fruktansvärt jävla töntigt! Jag tror det inte är ekonomisk kris utan snarare kris i huvudet på folk..

 Vintern strikes back

21 mars

[Kommentera]

Ett vinterligt bakslag. Ganska tråkigt men dock inte alltför överraskande. Jag vill ju ha vår nu!

 J**nie

20 mars

[Kommentera]

J**nie..

 Snart snart snart!

19 mars

[Kommentera]

Nu börjar det närma sig! Jäklar vad bra det känns att det äntligen är på väg att ske!

 Vänster

18 mars

[Kommentera]

Japp, så är det!

 Earth hour

17 mars

[Kommentera]

Klockan 20.30 den 28 mars är det "Earth hour", timmen då stora delar av världen släcker sina lampor i en manifest för klimatet. Visst, klimathotet såsom det påstås är naturligtvis bara fejk och lögn men jag gillar ju ändå denna jord så jag ska nog släcka mina lampor i alla fall. På WWF:s hemsida kan man kolla in vad varje län gör under denna timme och jag tittade lite snabbt på Dalarna såklart. De ställen som finns utmarkerade är samtliga rätt på bra att göra något, det anordnas exempelvis konserter, aktiviteter på torg, byggnader och vägbelysning släcks ned. Men så kommer vi till Avesta, detta svarta får och syndabock i kampen mot vår planets överlevnad, där ekar rutan tom. Illa..

 Bolt

16 mars

[Kommentera]

Inte helt oväntat så gillade jag "Bolt"! Faktiskt riktigt bra och det här med datoranimerad film har verkligen förändrats de senaste åren och nuförtiden tycker jag att det nästan bara kommer schyssta filmer såsom exempelvis "Happy feet", "Kung fu panda" och "Wall-E". Eller ja, det kanske bara är dom? Men det är ju inte helt fel i alla fall även om det annars ligger rätt långt ifrån min övriga filmsmak. Och på tal om ingenting så satt vi och åt på IKEA i söndags bredvid två tjejer som pratade om filmen och de refererade otaliga gånger till hamstern som "Den jävla hamstern" och jag kommer väl bli att tänka på det uttrycket varje gång jag ser hamstern hädanefter tänker jag..

 Årets första blommor

15 mars

[Kommentera]

Årets första blommor sågs när vi var i Stockholm i helgen och det var ett trevligt bevis på att våren snart är här! Det lär väl dock dröja innan det dyker upp några blommor här i Saxdalen men de kommer ju i alla fall tidsnog. Sköna vår. Lite bilder från helgen hittar ni förresten här!

14 mars

[Kommentera]

Jodå, visst blev det en ny kaffebryggare! Den senaste veckan har den andra bryggaren varit alltför opålitlig med att inte gå igång och jag har haft smått panik att jag inte skulle få något kaffe innan jobbet så det var dags att slå till med en ny. Och det blev denna grymt tjusiga Electrolux med bla. kaffekvarn, aromafunktion samt såklart timer och en hel vetenskap innan man förstått sig på allt. Nje, inte riktigt kanske, jag börjar lära mig den nu och jag är väldigt nöjd! Ett extra plus till att man kan få fram en glad gubbe på displayen dessutom. Bara en sådan sak liksom. Nymalet, nybryggt kaffe, nice!

 Rätt låt vann

13 mars

[Kommentera]

Rätt låt vann! Allt med sopranosång ska helt enkelt alltid vinna, så är det med det!

 Gammelskogen räddades

12 mars

[Kommentera]

Yes indeed, Verles gammelskog räddades faktiskt i sista stund och kommer nu att bevaras för kommande generationer och inte minst för oss som lever just nu! En mycket god nyhet och verkligen hur bra som helst! Läs mer här

 Den olycklige

11 mars

[Kommentera]

Såhär vill jag inte att det ska stå på min gravsten..

 Leave's eyes

10 mars

[Kommentera]

Den nya fullmatade Leaves' eyes dvd:n "We came with the northern winds" är riktigt jäkla bra! Fast det var ju i och för sig ingen större överraskning då det är en ruggigt bra grupp och är det någon skiva jag ser fram emot så är det deras nya "Njord" som kommer nu framåt sommaren! Jag hade nästan glömt att jag har deras autografer men det har jag ju faktiskt..

 Kaffebryggare

09 mars

[Kommentera]

Kaffebryggaren har av någon anledning börjat bete sig konstigt de senaste två dagarna och jag fruktar att det hela bara är början på slutet av en epok. Bryggaren har alltid varit en riktig vän som alltid funnits där i vått och torrt och som bara haft en endaste trevlig funktion här i livet - att förse mig med jäkligt gott kaffe! Men troligtvis har det ihärdiga användandet och de otroliga mängder kaffe denna producerat satt sina spår och jag hoppas nu bara att den åtminstone håller fram till helgen annars blir det minst sagt kris! Så det blir nog till att införskaffa en ny snart då, en med timer såklart för utan timer klarar man sig aldrig..

 Mer snö igen

08 mars

[Kommentera]

Nä, inte mer snö igen! Jag går ju och väntar på våren ju. Damn it..

 Wishing

07 mars

[Kommentera]

Wishing..

 Morbid och Lepus

06 mars

[Kommentera]

Morbid och Lepus sitter stillsamt leendes i soffan och ser den ena bra filmen efter den andra. Må tro att de trivs!

 Repo!

05 mars

[Kommentera]

Gothrockoperamusikal, smaka på det ordet ni! Det är nämligen det som "Repo! - the genetic opera" kan benämnas som och tja, jag kan nästan garantera att ni inte skådat något liknande innan ni sett denna film. På ett bra sätt tycker jag såklart som ständigt vill bort från mainstreamskiten och hitta de där guldkornen som så lätt kommer bort i den stora massan. Och duktiga sångerskan Sarah Brightman äger duken totalt och de scener hon är med i! Nu tycker säkert många att det här är typ den sämsta filmen som någonsin gjorts men vafan, den är annorlunda, riktigt snygg och så är den väldigt gothic - och det gillar vi!

 A new age dawns

04 mars

[Kommentera]

A new age dawns..

 Detroit metal city

03 mars

[Kommentera]

Haha, "Detroit metal city", vilken guldfilm!

 När våren kom till byn

02 mars

[Kommentera]

Så snart snön gått bort och den vackra våren gör sitt efterlängtade intågande kommer det att ske! Äntligen! Create your own fate, create reality. Underbart!

 Fantomens okända bror

01 mars

[Kommentera]

Jag har inte så mycket att skriva så ni får istället avnjuta en bild på Sune Mangs som Fantomens okända bror! Hehe, jajäklar, Sune, han kunde han! Se bilden i större format här

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

 Fotografier

 Changing life

Creeper