Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Paranormal crap

30 november

[Kommentera]

Jag nämnde filmen "Paranormal activity" för en tid sedan där jag hoppades att den skulle vara något att hänga i granen. Nu har jag sett den. Tyvärr! Hahaha, vad fan är detta?! Är det verkligen DEN HÄR filmen som skrämt upp så många människor och skapat sådan hysteri och hype? Ärligt talat? Seriöst alltså? Det här är ett stort hån mot allt vad skrämmande film är, ett hån mot skräckgenren (vilket den i och för sig inte tillhör) och ett hån mot de som gillar spöken och grejer. Det här är skit på hög nivå. Jag och Lenore satt mest och gapade åt filmens otroliga tafflighet, förutsägbarhet och mycket illa genomförande. Rent utsagt skrattretande dåligt. De som blivit rädda för denna film blir väldigt troligt även rädda när de ser på barnprogram och kan absolut inte sett en enda film tidigare! Det som dock ÄR skrämmande med "Paranormal activity" är att den blivit så känd, att den gått upp på bio överhuvudtaget och att den skapat sådan hysteri som den knappast förtjänar. Gör dig själv en tjänst och se den inte..

 Amerikanskt godis

27 november

[Kommentera]

Discshop har roligt nog börjat sälja amerikanskt godis nu och skam den som kan hålla sig ifrån detta liksom! Jag kan då inte det så idag fick jag hem en drös olika sorter som man bara hört talas om tidigare, exempelvis Baby Ruth och det var onekligen kul att testa! Hoppas de får in Twinkies! För ett år sedan var vi i Kina nu förresten, det vore inte helt fel att vara där nu!

 The cat

26 november

[Kommentera]

Nytt videoklipp, "The cat", se det här!

 Underbara flickvän

25 november

[Kommentera]

Ur Lenores dagbok på Helgon om helgen som var: "Helgen har varit hur underbar och mysig som helst! Ville att den aldrig skulle ta slut. Plötsligt har allt totalvänt och för första gången på riiiiiiiiktigt länge är jag glad över att vara just jag! Och vad är jag just nu då? Jo! Jag är kär! Fjollig! Fiskmåsig! Lycklig! Och Johannes flickvän! Mitt liv är bra!". Jipppi!

 PSP go

24 november

[Kommentera]

Se på fan, jag köpte ett PSP Go idag! För låt oss alla inse att jag aldrig har varken tid eller lust att spela tv-spel på Xboxen här hemma på tv:n då det liksom stör i min eftertraktade filmtid! För visst är det så, spelar man tv-spel så kan man ju varken se på film eller sitta vid datorn och det vill man ju knappast gå miste om! När man dock har tid att spela spel är när man sitter på ett tåg, i en buss, i en bil, väntar på någon eller kanske t.o.m sitter på jobbet. Och eftersom det kommer bli mer av den varan framöver (åka till diverse ställen alltså, Lenore bor t.ex. i Smedjebacken) så passar ju PSP Go alldeles ypperligt! Skitsnygg är den dessutom! Så det här får nog bli, såhär på dagen en månad kvar till jul, årets julklapp till mig själv. Jag återkommer när jag har det i min hand. Sweet!

 Mysigaste helgen ever

23 november

[Kommentera]

Ihelgen var som sagt Lenore på sitt första besök i Saxdalen och hemma hos mig, och jag saknar verkligen ord för hur jäkla underbart och mysigt det var! Herrejösses, mysigaste helgen ever ju! Orosmolnet som jag nämnde i ett tidigare inlägg besannades dock tyvärr, säg det som får vara helt perfekt nångång liksom. Jag blir så himla trött, typ den enda helgen jag ville det skulle vara lite lugn och ro, jag hatar min granne! Men jag ska se till att det inte upprepas nästa gång i alla fall. Just ja, för er som har trånat (haha, yeah right) så kan jag förresten meddela att jag inte längre är singel!

 Munspray

22 november

[Kommentera]

Ja, det är ju självklart man måste ha en sådan här munspray! Det smakar helt åt helvete dock så det fungerar faktiskt mycket bättre utan!

 Trist väder

21 november

[Kommentera]

Sjukt trist väder nuförtiden. Grått, regnigt, mörkt och färglöst. Snön får gärna komma och lysa upp lite och förvandla landskapet till en finare plats. Åtminstone för en stund..

 Hjälten

20 november

[Kommentera]

Skapa med några enkla klick en alldeles egen tackfilm till och om just DIN hjälte! Det fungerar verkligen hur bra som helst och det blir minst sagt maffigt! Nu kan man ju bortse det egentliga budskapet i denna kampanj och bara göra filmer om personer som man ser som sina personliga hjältar, oavsett om de betalar tv-avgiften eller inte. Ett extra plus är att en av personerna i filmen jobbar på tvätteri. Skapa din tackfilm till din hjälte eller hjältinna här!

 Glögg

19 november

[Kommentera]

Glögg! Ge mig mer, mer, MER!

 Kreativ svacka

16 november

[Kommentera]

Jag är inne i en djup kreativ svacka! Det har inte blivit några nya fotografier på länge, vädret är hur kasst som helst, den rörliga (och väldigt roliga) serie som jag skulle ha gjort klar för länge sedan ligger istället orörd, vitafrun står still från uppdateringar, jag skulle ha filmat till "Det som en gång var 2" men har inga lediga band just nu, jag skulle ha scannat en massa gamla bilder, lagt in nya teckningar, jag skulle ha tagit kontakt med Torbjörn och sådär fortsätter det tyvärr. Det betyder i och för sig inte att jag inte är kreativ på andra sätt utan den här veckan kommer att främst gå till att städa och plocka här hemma, Lenore kommer nämligen på besök till helgen! En annan sak är att jag tittar på alldeles för mycket film om dagarna men det blir ju lätt så när man har en massa nytt och bra. Undrar vad Lenore kommer att tycka om Saxdalen egentligen? Det finns ett orosmoln på den annars så skimrande himlen dock. Även i denna vackra saga finns det en elak wizard som bor högt upp och som med enkla knapptryckningar kan förstöra hela helgen! Det skulle verkligen vara kasst när man väntat på att vara i den här situationen i några års tid! Hursomhelst så kommer det att bli supermysigt, trevligt och massa roligt att träffa henne igen!

 Varde ljus

15 november

[Kommentera]

Och det vart ljus!

 Dagen då allt ändrades

14 november

[Kommentera]

Ludvika den 14 november var en sannerligen kall och regnig dag med snöslask, fast det var just denna dag i detta sceneri som det hela äntligen hände! Plötsligt stod hon där framför mig. Hon, Lenore! Efter några månaders prat på Helgon, msn och sms så träffades vi så äntligen och därmed skrev in detta episka datum förevigt i historien. Och det dröjde inte länge innan vi pussades massor med varandra! Svårast var det dock att sedan säga adjö då ingen av oss ville släppa den andre utan bara ville stanna i detta vackra som vi hittat tillsammans, men det bästa av allt är trotsallt att detta bara är början, vilket är helt sanslöst underbart! This is it, I maaaaaaade it!

 Imorgon

13 november

[Kommentera]

Imorgon!

 Elis nya

09 november

[Kommentera]

Snart släpps Elis nya skiva "Catharsis" och jag är peppad! Den nya sångerskan låter faktiskt väldigt bra och låtarna verkar lovande. Sångerskan Sandra Schleret efterträdde ju Sabine Dünser som tyvärr dog i unga år kort efter att de spelat in förra skivan "Griefshire". Jag återkommer när jag hört hela skivan dock! Sandra har förresten spelat in en version av "Show me the way" som kan ni kan höra här

 Våldtäktsförsök

08 november

[Kommentera]

Wtf? Våldtäktsförsök i Saxdalen? Visst, det har skett både mord och grejer i byn tidigare, dessutom är det alldeles säkert knappast första gången en sådanhär sak (och ännu värre) händer. Ändå känns det på nåt vis som om det inte skulle kunna hända här. Våldtäkt ska naturligtvis inte få hända alls någonstans någonsin överhuvudtaget men tyvärr gör det ju det så det är ju tur att man var till Åland och har alibi för natten i alla fall. Nu får man nog dock akta sig så att man inte blir misstänkt våldtäktsman när man är ute och går i mörka kläder om nätterna tänker jag. Väldigt trist!

 The countdown

07 november

[Kommentera]

The countdown begins! Nu är det nära! Snart står vi där, L*nore och jag, och jag börjar bli rätt nervös men såklart mest förväntansfull och massa glad! Snart min sötaste, snart. Vi firar och värmer upp det hela med att lyssna på Dead by aprils "I made it" vars text passar väldigt bra nu, lyssna här

 Åland

06 november

[Kommentera]

Och så bar det av till Åland då och jodå, det var ju rätt skoj! Kanske lite för mycket jobbprat för mitt tycke och smak men det gick bra ändå. Det blev dock inget fotograferat alls förutom bilden här ovan och en liten filmsnutt som kan ses här, fast nåja, det finns säkerligen tid att fota skärgård och hav vid ett senare tillfälle istället..

 Absolut rock

05 november

[Kommentera]

Jäklar vad fräna de nya Absolut vodka-flaskorna är! Nitar och läder, rock och dekadens! Me like..

 The first snow

04 november

[Kommentera]

Idag föll den första snön i Saxdalen. Inte mycket förvisso men väl en försmak på vad som väntar oss de närmaste månaderna..

 Resultat

03 november

[Kommentera]

Inte speciellt oväntat så gick det inget bra i den där fototävlingen. Det handlar såklart om kompisröster och jag kunde räkna ut vilka vinnarna skulle bli bara genom att se deras namn. Inte var det så värst bra bilder som vann heller men det blir ju sällan ett bra resultat när vänner röstar på varandra. Ta bilden ovan t.ex. DEN borde ju ha vunnit! Men nej, tyvärr inte. Nåja, missförstå mig rätt, jag är inte speciellt bitter över det här, jag är glad ändå. Jag har ju sötaste L**ore vid min sida och i mitt liv, bättre än så blir det bannemig inte!

 Torbjörn

02 november

[Kommentera]

Det kom ett telefonsamtal idag, inte till mig utan till min mosters man. Fast det hela handlade om mig, eller snarare om min film! Min mosters man Sune hade nämligen lämnat min film "All roads lead to Norway" till den välkända filmaren Torbjörn Lindqvist för att han helt enkelt ville att han skulle se den och höra vad han tyckte. Och idag hade så Torbjörn haft tid att titta och han tyckte den var "mycket bra"! Och han vill ha kontakt med mig och träffas! Weeei! Torbjörn är nog mest känd för att vara naturfotograf och dokumentärfilmare men fan, han var ju också med och skapade den svenska synden! Han filmade bla. en av de absolut kändaste svenska filmerna någonsin, nämligen "Fäbodjäntan", något jag minns regissören Joe Sarno kommenterade med att det var därför det var så mycket blommor i förgrunden. Torbjörn har även regisserat film och däribland finns faktiskt "Sound of näverlur" som jag ju skrivit om här i bloggen tidigare och då gett den benämningen en av de absolut besynnerligaste filmerna i svensk filmhistoria. Och det är den ju onekligen, konstig men underhållande! Nu var det dock naturfilm det handlar om i mitt fall och vi får se vart det här leder. Kanske är det startskottet på något väldigt bra och ett steg närmare min dröm om filmens underbara värld. Hursomhelst, hur man än vrider och vänder på det så är det här onekligen en väldigt bra början!

 November

01 november

[Kommentera]

Och så är vi redan inne i november..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

Kommentera de olika inläggen snabbt och smidigt! Skapa en diskussion eller ge ris och ros

 Fotografier

Ta en titt bland mina fotografier! Bildsidorna kommer att ändras inom kort så passa på

 Changing life

Changing life. Läs om mina fadderbarn och bli fadder själv

Creeper