Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Halloween 2007

31 oktober

Happy halloween!

 Nybakat någon?

30 oktober

Idag har jag gjort mina första muffins! Eller ja, åtminstone på egen hand. Eller ja, egen hand vet jag väl inte riktigt heller, det var muffinmix men jag blandade i alla fall i både ägg och vatten för att sedan ha ut dem i formar samt passa dem i ugnen tills de blev sådär ruggigt perfekta. De blev både bra och goda! Och som jag pratat om förut, mixblandningar utav alla dess sorter som går att köpa i dagens mataffärer, shit vilken suverän grej. Vi lever på 2000-talet, det är ute att göra sin egna smet och deg! Förresten är det inte de muffins på bilden ovan som jag gjorde..

 Svante

29 oktober

Haha, Svante i "Hata göteborg", vilken skön och helnegativ karaktär! Filmen är faktiskt ganska bra och framförallt rolig. Mycket tackvare Svante..

 Paus?

28 oktober

Jag ber om ursäkt men jag har verkligen inget att prata om just nu. Jag tittar bara på en massa film och slöar mest hela dagarna (och jo, jag jobbar ju också men det räknas ju inte, åtminstone pratar man inte om det) och inget speciellt händer. Men jag återkommer strax!

 En doft av evigheten

24 oktober

Jaaaa! Jag har äntligen lyckats få ut filmen "En doft av evigheten" ur datorn till DVD! Denna film som spelades in under ett år och som var idel rolig att filma, relativt skoj att redigera och ett rent jävla helvete att sedan få ut ur datorn. Det har dröjt närmare två år (det var på min gamla dator och jag gav upp till slut) och den nuvarande ofärdiga version får duga tills dess jag orkar redigera om den. Tyvärr går det inte att lägga upp denna fil på nätet för er att beskåda, jag har testat otaliga gånger, så ni får helt enkelt vänta tills "the fnal cut" kommer. Men först, låt oss börja med Norgefilmen damn it!

 Silencio

23 oktober

Tystnaden

 Slänt i höstskrud

22 oktober

Två av de finaste orden i det svenska språket måste på tal om ingenting vara "slänt" och "glänta". Jag vet inte varför men jag tycker det i alla fall och håller du inte med så är du dryg..

 In history

20 oktober

Det blev en liten tur till Blötberget idag igen, intressant indeed! Men som jag sa innan, hur ska man ha tid att utforska allt fränt och intressant som finns gömt i våra skogar? Alla dessa byggnader och kvarlevor från svunna tider och epoker. Alla minnen som vill bli ihågkomna..

 Välj ditt liv här

19 oktober

Jaha, så var det då den nittonde igen då..

 Skärningen

18 oktober

Det gamla Grängesberg. Så otroligt mycket coolt det finns där ute gömt och glömt i skogarna att utforska och upptäcka. Hur ska man ha tid med allt?

 Ny cykelväg

17 oktober

Den nya cykelbanan mellan Saxdalen och Björnhyttan, I love it! En riktigt skön cykelväg som det är kul att cykla på och så slipper man den där gamla hemska grusvägen som man tidigare cyklat på när man skulle till dessa regioner. Invigning sker nästa helg!

 Autumn

15 oktober

Så mycket filmer att se - så lite tid!

 Memories

14 oktober

En månad senare. Det känns snarare som en evighet. Malin finns fortfarande i mitt liv och det är jag otroligt tacksam för men det är inte samma sak längre. Jag saknar henne verkligen!

 Häxan

13 oktober

Hehe, rolig textskylt ur stumfilmsklassikern "Häxan" från 1922. Frilla. Tyvärr är idag denna svenska mäktiga häxfilm både bortglömd och svåråtkomlig. Det finns en dyr amerikansk dvd-utgåva som förvisso är värd pengarna men filmen förtjänar ändå att komma ut bland massorna igen. Och jag har i alla fall, efter en sjujäkla massa år av vilja, äntligen sett den!

 Fönstret åt livet

10 oktober

Är jag egentligen bara en observatör av livet? Jag dokumenterar, genom exempelvis film och foto, verkligheten för att sedan skapa min egna ihopklippta, förfinade och slipade sanning. Och om jag ser er, vem ser då mig?

 All alone

09 oktober

Håller jag på att förtäras av ensamheten och mörkret i alla fall? Varde ljus! Snälla? Varde ljus!

 Into the woods

08 oktober

Det händer inte speciellt mycket saker nuförtiden, eller åtminstone inga värda att direkt berätta och reflektera över. Men jag har i alla fall redigerat om fotografierna från den första fotosessionen "Into the woods" som skedde i april. Titta gärna in dem här!

 Mmmm

07 oktober

Pappas bjöd på födelsedagsfika idag, gott!

 Just hanging around

06 oktober

"Här hänger jag. I ur och skur så hänger min roligt trasiga kropp här inne i detta ödsliga hus mitti ingenstans. Jag klagar inte, tro inte det, jag får ju åtminstone titta ut på omvärlden. Genom mitt lilla fönster ser jag årstiderna komma och gå, dagarna blir veckor, månaderna till år. Jag svävar, luftigt, skönt! Om det ändå bara var någon som såg mig existera"

 Reflections in time

05 oktober

Jag var och inspekterade Blötberget idag. De gamla gruvgrejerna och minnena från förr ekar tydligt i skog och mark. Det var riktigt coolt och i höstens färger ännu fränare! Jag skall lägga upp alla bilderna från expeditionen lite senare samt göra ytterligare ett besök i dessa trakter så nära men ändå så långt ifrån..

 Ensam och övergiven

04 oktober

Det lilla barnet med den färggranna bollen hade sedan länge försvunnit från folks minnen. Barnet hade växt upp till en högst tråkig person och långt inne i skogen låg den lilla bollen kvar. Den var nu naggad av tidens tand och hade under åren förvandlats till ett monument över förlorad barndom och en svunnen tid som aldrig mer kommer igen. Ensamt, så fruktansvärt ensamt. Studsa med mig, lek med mig, minns mig!

 Värme sweet värme

03 oktober

Jag har värme i lägenheten igen! Hantverkare alltså, suck, jag saknar ord, men jag fick i alla fall hjälp av Jocke som kunde ett trix att få det att fungera igen, tack för det! Dagens grattis går till pappa som idag fyller år!

 Norge 2007

02 oktober

Fotografierna från underbara Norge kan ses här

 Forbidden

01 oktober

You gotta love it! (det trodde jag att jag aldrig skulle säga och tycka)

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier