Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Konstrundan

31 oktober

[Kommentera]

Titta! En av mina bilder från missionshuset är med i en fotoutställning om Saxdalen! Det är i samband med den såkallade Konstrundan som idag anordnades i bla. Saxdalens gymnastiksal. Jag visste inte om det men det var mycket trevligt tycker jag!

 Trevlig allhelgonahelg önskas

30 oktober

[Kommentera]

En trevlig allhelgonahelg önskas till alla besökare och alla andra också för den delen!

 Röstning till Fotomässan

29 oktober

[Kommentera]

Okej, here we go..

 Voddler

26 oktober

[Kommentera]

Och så släpptes Voddler, filmens svar på musikens Spotify. Det vill säga att man kan titta på film gratis och lagligt på ett enkelt och bra sätt. Bredbandsbolaget hade ännu en gång ett konto redo åt mig så jag testade, film tackar man liksom aldrig nej till! Så hur var då upplevelsen? Tja, för det första så är själva Voddler-programmet helt kasst! Visst, det är fortfarande en beta-version men man borde väl åtminstone kunna använda musen tycker man? För det andra så blev min dators CPU helt tokigt och gick på högvarv hela tiden, även när jag sen stängde programmet, och nej, så kan man faktiskt inte ha det, så jag lärde avinstallera det efter en stund. Säg den lycka som varar länge och tji fick man för att man ville vara trevlig och laglig! Nu gråter jag knappast för det, jag har ju några hundratals filmer jag inte hunnit titta på ännu och den dagen den riktiga versionen släpps och de gjort om programmet så installerar jag nog om det igen. Hmm, kanske..

 Tävlingsbidrag

25 oktober

[Kommentera]

Det fick bli den här bilden som blir mitt bidrag i den där fototävlingen. Jag har inga förhoppningar alls faktiskt, främst för att jag vet att den som har flest vänner på Pixbox också får flest röster men det är ju bra att vara med åtminstone och jag gillar bilden i alla fall. Så vi får se hur det går. Jag antar att det bara är medlemmar som kan rösta förresten..

 Finland

24 oktober

[Kommentera]

Det har blivit mycket Finland på sistone. Jag har dragit igenom en drös mastodont filmer om vinterkriget och fortsättningskriget och så har det blivit en hel del finsk musik. Det sistnämnda är ju ingen nyhet då jag ju faktiskt lyssnar på väldigt många grupper från Finland, jag menar såklart musik där de sjunger på finska! Så varför denna nyvunna fascination och väckta intresse för grannlandet kanske ni undrar? Nej, det beror inte på att jag snart ska till Åland utan det har självklart med L**ore att göra! Hon har ju sina rötter där och sånt gillar vi!

 Upp

23 oktober

[Kommentera]

Inte helt oväntat så gillade jag även den nya filmen från Pixar "Upp"! Den var underhållande men samtidigt väldigt sorgsen och fin. Montaget i början t.ex. är så jäkla vackert och så sjukt sorgset! Det här är det dystraste jag sett på länge, åtminstone i en animerad film. Se här!

 Mycket hjärtan

22 oktober

[Kommentera]

Mycket hjärtan blir det!

 Tumme ner!

21 oktober

[Kommentera]

Alltså att jag inte kan få en normal granne i lägenheten ovanför någongång! Det här är helt jävla fucked up! Tre olika grannar har bott där sedan dess jag flyttade hit, den ena värre än den andra. Min kompis håller på att drivas till vansinne av sin granne uppe på Malbacken och är på väg att flytta på grund av det. Jag kommer drivas härifrån jag också och det kassa är att jag hjälpte henne få lägenheten från början. Ett mycket dåligt val såhär i efterhand. Nä, ett ensamt litet hus långt från grannar låter onekligen lockande, ty det här kommer annars att sabba allting. Tumme ner..

 Veckans

20 oktober

[Kommentera]

Veckans videoklipp är de roliga ihopklippta filmerna från Sjukt lokal lokal-tv. Se dem här

 Ragamuffin och L***re

19 oktober

[Kommentera]

Jag och hon. Ragamuffin och L***re!

 Fototävling

18 oktober

[Kommentera]

Jag lovade mig själv att den dagen det löser sig och blir bra för mig så skulle jag ta reda på hur det gick för en viss tjej från Göteborg som jag inte har någon kontakt med längre. Tiden har ju onekligen tuffat på i sakta mak sedan dess men idag var det dags att titta, och ja, det var inte som jag har trott i alla fall. Snacka om karma! Jag skulle nästan vilja utropa "Synden straffar sig själv!" men jag är inte sådan, jag är inte elak som vissa andra och jag bryr mig dessutom helt enkelt inte. Varför skulle jag? Nu vill jag bara vara med L***re och glömma allt gammalt! Glömma de personer som inte gillade mig för den jag är, den där otroligt hemska känslan av kolsvart hopplöshet och att behöva se på när någon lämnar en utan att se sig om. Men det där är historia sedan länge och jag har vänt blad många gånger sedan dess. Nu vet jag det i alla fall och det känns ju rätt bra måste jag säga! Hursomhelst, det nalkas fototävling på Pixbox, eller man kan få ställa ut en bild på Fotomässan 2009. Ett tävlingsbidrag per person får man skicka in och som dessutom ska vara fotat den här veckan. Hm, får se hur det går, får hoppas det blir bra väder så man kan ut och fota lite. Hösttema är det förresten..

 Något stort är på gång

17 oktober

[Kommentera]

Ja, tur ja, det kan man verkligen kalla det. Det här är onekligen början på något väldigt stort och något alldeles fantastiskt underbart! Jag njuter precis varje sekund av att jag och L***re har hittat varandra! Det är SÅHÄR det ska vara!

 Ghost in the woods

16 oktober

[Kommentera]

Ghost in the woods..

 Konversation

15 oktober

[Kommentera]

Säger som Napoleon Dymanite: Luckyyyyyyyyy!

 Ångläckage

14 oktober

[Kommentera]

Saker som kan förstöra en hel dag: ångläckage. Fler saker som förstör denna dag är att regeringen röstar igenom idiot FRA-lagen och att det första svininfluensavaccinet börjas ges till folk. Jag var glad att vaccinet var så försenat för då skulle kanske folk insett att det faktiskt inte fanns någon större smitta att vaccinera sig mot, för det gör det ju inte! Ändå vaccinerar sig folk vilket är helt jävla sanslöst. Vaccinera er INTE, spruta inte in kvicksilver, skvalen och andra gifter helt i onödan i ert blodomlopp, ty detta är väldigt farligt och det kommer istället förvärra er hälsa och ert immunförsvar! Äh, jag vet att ingen lyssnar ändå, varför ens försöka..

 Veckans

13 oktober

[Kommentera]

Veckans videoklipp är detta imponerande sångnummer filmat i en enda tagning och med väldigt många personer inblandade, se här

 Årets bästa skiva

12 oktober

[Kommentera]

Årets bästa skiva är här! Holländska Epica är tillbaka med fantastiska "Design your universe" och denna tillsammans med Trail of tears "Bloodstained endurance" kommer att bli de bästa skivorna anno 2009..

 Vikingaskepp på köpet

11 oktober

[Kommentera]

I fotspåren av den påstådda minskningen i skivförsäljningen hittar skivbolagen på nya försäljningsknep och nuförtiden är det rätt ovanligt att få en skiva med enbart musik på. Och det är såklart bra och för en gångs skull en bra tanke från de korrupta, pengagiriga skivbolagen. Ett bra exempel är att man fick ett stort tjusigt vikingaskepp med när man köpte Leaves' eyes nya "Njord"! Skivan i sig var dock en stor besvikelse måste jag då säga, förhoppningarna var kanske lite för stora, speciellt efter den riktigt bra "Vinland saga"..

 Helt underbar

10 oktober

[Kommentera]

Helt underbara L****e som gör precis allt bra! A new age dawns, big time..

 Kanske, kanske inte

09 oktober

[Kommentera]

Filmen "Paranormal activity" har bokstavligt talat skrämt slag på hela USA. I filmens trailer visas inte så mycket film utan istället filmas biopublikens reaktioner. Och ja, de skriker och håller på. Men så vet vi ju sedan tidigare att amerikanarna är ett väldigt harigt folkslag. Dock kan jag inte sluta hoppas på att detta kommer vara en film som man kanske blir åtminstone LITE rädd utav. Visst, sådana filmer görs inte längre men man kan alltid hoppas. Paranormal aktivitet är ju alltid skrämmande liksom och görs det på rätt sätt i en film så kommer det nog bli riktigt bra. Vi får se, jag återkommer i ärendet..

 Nysläppt

08 oktober

[Kommentera]

Sandrews har släppt Arne Mattssons klassiska Hillman-filmer igen i nya förpackningar och i serien "Sandrews filmpärlor". Och omslagen är onekligen grymt snygga! Jag får nästan lust att köpa om dem bara för det. Jag såg förresten Jan Malmsjö (som är med i "Vita frun") spatsera fram längst gatan när jag var i Stockholm sist. Har du inte filmerna så är det hög tid att införskaffa dem. Synd att de fortfarande inte är textade..

 Till Åland vi fara

07 oktober

[Kommentera]

I början på november bär det av till Åland med jobbet. Eller jobb och jobb, det är knappt någon från mitt jobb som ska med utan de flesta kommer istället från Märsta. Nåja, jag följer främst med för att kunna ta lite foton på hav och skärgård ändå så..

 Episkt

05 oktober

[Kommentera]

Vi närmar oss detta episka möte mellan mig och L. Fast det var inte det jag skulle skriva om just nu. Jag nämnde ju Jamesons cover på Michael Jacksons "Beat it" förut och visst, den är bra men Inactive Messiah har fan gjort den bästa Michael Jackson covern någonsin! På samma låt dessutom. Det här är mer i min smak med tjusig kvinnosång, storslagna körer, stråkorkester och grejer. Love it! Lyssna här

 Koppla ihop

04 oktober

[Kommentera]

Nu händer det saker! Typ. Jag har under en drös år tänkt att jag skulle koppla in datorn till receivern och ut i hemmabiosystemet. Det har dock inte blivit av. Tills nu vill säga och det är ju perfekt nu när man upptäckt Spotify, för vem vill sitta vid datorn och lyssna? Okej om man har bärbar men annars liksom. Det blev trevligt i alla fall och nu slipper man bränna ut och köpa skivor i samma utsträckning, det tackar man inte heller nej till. Det är bättre att lägga de pengarna som ibland går åt till dåliga skivor (sa någon Theatre of tragedys nya "Forever is the world"?) på något annat istället. Nästa steg är att koppla in datorn till dvd:n vilket jag tänkt göra i omkring tio år! Jösses, det är sannerligen hög tid nu..

 Grattis och lingon

03 oktober

[Kommentera]

Idag fyller pappa år, stort grattis! Var med föräldrarna ut i finnskogarna när de skulle plocka lingon idag. Jag passade såklart på att fotografera lite..

 Is

02 oktober

[Kommentera]

Istiden äro här..

 Kallt

01 oktober

[Kommentera]

Det kändes lite smått kallt när jag gick till jobbet imorse och japp, när jag kom fram och tittade på termometern så förstod jag varför. Det är nog fan dags att sluta gå i shorts nu..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

Kommentera de olika inläggen snabbt och smidigt! Skapa en diskussion eller ge ris och ros

 Fotografier

Ta en titt bland mina fotografier! Bildsidorna kommer att ändras inom kort så passa på

 Changing life

Changing life. Läs om mina fadderbarn och bli fadder själv

Creeper