Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Resan

26 september

Nu bär det av till grannlandet! Stavkirker, myskoxar, fjordar, fjäll, Stratos choklad, IFA saltpastiller och friska vindar. Och efter helgen kommer vitafrun att börja uppdateras som vanligt igen. Sorry för den svacka som varit i några veckor nu..

 Kissekatten

25 september

Vi fortsätter på djurtemat och idag hade jag besök av en liten katt i lägenheten! Det är grannarna ovanpå som av någon anledning hade den ute (det är ju en unge så..) och då följde den med in när jag kom hem från jobbet. När jag sedan släppte ut den igen så satt den utanför dörren och jamade konstant i ungefär två timmar. Jag höll på att bli tokig men den är söt och hur jäkla mysig som helst ändå!

 Batman

24 september

Jag "räddade" mamma från en fladdermus ikväll. Hur den kommit in i huset är oklart men det gick idel bra att få ut den lilla rackaren med hjälp av en handduk och lite finess. Att jag dock inte lyckades få en enda bild med fokus när jag väl hade chansen är dock väldigt imponerande och något jag kommer gräma mig djupt över..

 En blomma på bemärkelsedagen

23 september

Nyinköpt skelettblomma. Den dör väl snart så man får skynda sig att dokumentera. Dagens grattis går till syster Jessica som idag fyller år!

 Chaplin + Dalarna = sant

22 september

Vi var till Sågmyra idag där den stora gamla yllefabriken numera byggts om till en stor fräsch klädaffär. Kläderna intresserade föga men fabriken var riktigt cool och fascinerande. Jag gillar stora gamla fabriker! Och i museet fanns det en reklam från Tidstrands yllefabrik med nyfunna favoriten Charlie Chaplin (visst, jag har sett filmer av och med honom förut men då inte riktigt förstått hans storhet). Bilden är från "Moderna tider" och jag minns tyvärr inte vad det stod på skylten och tackvare kvaliteten på mobiltelefonbilder så går det heller inte att se nu. Men kul ändå!

 Nya och gamla bilder

21 september

Jag har redigerat om många av mina "bästa" fotografier på Pixbox nu, besök och titta här!

 Caged

20 september

Kommer jag någonsin att komma härifrån? Det känns som om jag är fångad i en bur där jag slösaktigt men bekvämt låter mitt liv ruttna bort

 Fading

19 september

Första gången på ett år och fyra månader som denna dag inte bringar lycka och firande. Den nittonde i månaderna har annars varit ett extra tillfälle att fira och riktigt uppskatta det vackra man fått tillfälle att uppleva. Men saker och ting förändras och tyvärr lärde det tydligen även göra det denna gång. Jag vet inte hur det kommer att gå eller hur det kommer att bli i framtiden men jag vet att jag verkligen saknar henne massor! Nu kan jag tyvärr bara hjälplöst stå och titta på samt önska att jag kunde hålla om henne. Bara en gång till..

 Autumn

18 september

Looking out on autumn..

 Vinglös

17 september

Vinglös och tom men jag orkar inte förtäras av dunkelt mörker ännu en gång! Jag får istället leva på den strimma av hopp som fortfarande finns och som en vacker dag faktiskt kan bryta igenom i en fin klarblå, bländande gryning igen! Om det är så ödet vill så blir det ju så oavsett hur man än tänker och agerar. Jag önskar bara att saker och ting kunde fortsatt vara bra men jag har samtidigt förståelse för det val som genomfördes i fredags. Hur framtiden ter sig kan bara den utvisa den dagen den är här..

 Seems like the drama never ends

16 september

Vitafrun kommer stå still ett tag, jag orkar inte just nu. Den svarta tom- och livlösheten sveper in och omger mig med sin kyliga men ack så välbekanta famn..

 The end

14 september

Slutet. Jag saknar ord och kan inte förstå det. Jag vill verkligen inte att detta ska vara sant, snälla väck mig! Om jag är vaken, begrav mig!

 Wych!

13 september

Ruggigt snygg etikett på denna öl. Denna skall smakas i djup andakt och i yttersta välbehag!

 Taklagsfest

12 september

Nu är de äntligen klara med takläggningen på hyreshuset! Det har varit några ganska dryga veckor av snickeri, bankande, massor utav ställningar och dylikt men nu är det färdigt och det blev idel bra. Personerna på bilden har inget med just detta arbete att göra men de såg typ ut sådär i alla fall..

 The truth will set you free

11 september

För sex år sedan upphörde naturlagar och naturlig gravitation. Att typ ingenting stämmer med World trade center och Pentagon-attacken verkar människor inte bry sig om eller så är de så förblindade av sex års konstant terrormanipulation. Vad vet jag, jag vet dock att detta är en av vår tids största bluffar någonsin, iscensatt av Amerikas egna regering för att starta krig och för att fullfölja den plan som började redan 1990 när Bush (den äldre) på samma jäkla dag propagerade för Amerikas fall och början av en världsdiktatur, den sk. "New world order". Den 11 september 2020 förändrades världen slutligen och människorna ställde sig bakom denna plan som just nu håller på att verkställas. Vem ska stoppa dem? Ingen säger ju emot!? Detta handlar således inte om att se tillbaka sex år, det handlar om att se framåt. Jag beordar er att söka sanningen nu!

 Ny session!

10 september

Den nya fotosessionen "Life is a grave and I dig it" finns nu att avnjuta här!

 Sluss i Göta kanal

09 september

"Jag öppnar inte slussjäveln för någon!" ropade Johnny så intensivt att rösten sprack..

 Reflections

08 september

Skepp o'hoj!

 Drra på!

07 september

"Drra på - en kul grej på väg till götet" heter en svensk film från 1967 vars titel jag bara kom att tänka på eftersom vi såg denna coola gotiska lampa på vår resa ner till Göteborg ihelgen..

 Skogsgläntan

05 september

Jag gick förbi idag igen det där "vandalstället", som jag pratade om för någon dag sedan, och nu låg den här skylten på backen. Jaha, det var en bordell? Dååå förstår jag!

 En fjäder för..

04 september

Fjäderlätt, ack så fjäderlätt..

 I väntans tider

03 september

Jag går i väntans tider, jag längtar tills på fredag då jag äntligen får träffa Malin igen! Om bara tiden kunde gå snabbare..

 Sommarregn

02 september

Finns det nåt mysigare än ett riktigt sommarregn egentligen? Ja, rätt mycket men det är ändå riktigt mysigt när det bara öser ner regn från en till synes klar himmel. Att det sedan inte syns så värst bra på denna bild är ju en annan sak..

 Grotta

01 september

"Där inne!" sa den lilla pojken och pekade ivrigt mot öppningen. "Där inne låg han! Han var ful, vresig och hade tovigt grått hår. Han hyttade med näven och fördömde mig far. Han sa att han var trollens vän och älvornas älskare. Att han var 200 år gammal och hette Patrik"..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Tidigare

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 In focus

 Fotografier