Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

17

Mer Trance Dance åt folket!

 Nästa krönika

 Trance dance

Det är söndag idag och jag brukar, av någon jäkla anledning, börja spela en massa obskyra låtar en sådan dag. Jag kollar för tillfället igenom några gamla kassettband och finner det helt fantastiska Trance Dance! En av mina första favoritgrupper med ett gediget låturval av klassiker..

De två tjejerna som så skönsjungande var med skulle också mina första "kärlekar", de och Samantha Fox. Jag skrev tom. ett brev till dessa tvillingar, Yvonne och Susanne, när Trance Dance en gång runt 1987 eller 1988 besökte Grängesbergs folkets park, jag vet inte hur jag tänkte att jag skulle ge det till dom då jag inte, av någon anledning, inte fick/kunde gå. Jag tror det var höjd åldergräns den kvällen men min kusin, Marie-Louise, kunde gå, lyckans ost! Vad gör de nuförtiden förresten? Skivan, eller som här kassetten "Dancing in the shadows" var naturligtvis flitigt spelad, Ben Marlene är faktiskt en riktigt bra sångare och med i gruppen var också Pelle Pop (som jag dessutom kallade mig själv för när jag var mindre, men det behöver vi kanske inte gå in på nu). Det gavs förresten ut ett remix skiva på detta album, "Off the Record", med remixar namngivna al'a 80-tal: Hip hop blaster mix, Completely static mix, Penthouse fever mix, '88 brutal garage groove, Lust in the dust mix, Hallucinate groove mix och Red hot terror mix. Stenhårt värre. Nä, mer Trance Dance åt folket, NU! Se filmerna nedan också..

 Yvonne och Susanne ..eller var det tvärtom?

"Big Brother" på femman går på tomgång och, även om jag inte sett det så mycket tidigare, så är det väldigt ointressant. Detta måste väl nästan vara den sista säsongen som detta sänds, eller finns det de som fortfarande vill satsa pengar på att göra detta program och sedan spendera dygnet runt genom att vrida på alla kameror? Visst, det var en intressant idé i början men nu är det förlegat och om det ska fortsätta så måste det ske förändringar, stora förändringar! Personerna där inne är heller inge roliga att följa genom vardagen, de pratar om ingenting och så är den där Olivier med och då lär alla snacka svengelska hela tiden, drygt värre. Han säger "Whats thä mätterrr?" hela tiden och fattar inte att Lina verkligen menar allvar när hon säger att hon älskar honom, han bryr sig mindre och sjunger vidare på sin jävla Tomas Ledin-låt som tyckts fastnat i hans bandana prydda huvud. Hon blir naturligtvis hjärtekrossad gång på gång på kuppen, damn bastard!

 Marie

Min gamla klasskamrat Marie har de senaste åren gått och blivit en fotomodell och är nu på väg att bli en erkänd sådan. Det önskas såklart lycka till framtiden..

Kommentera

Skriven 14 mars 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Mm, medlemmarna i Trance dance är numera utspridda men mår bra och en del sysslar fortfarande med musik. Se filmerna nedan! Några månader senare denna krönika skrevs så skulle jag få en överraskning i födelsedagspresent, läs det! Och ja, haha, det där med Lina och Olivier ska vi väl inte gå in på? Töntar..

(10 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer

Trance Dance

 

 

 

 

 

 

 

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s