Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

16

Underhållningsvärde i brustna hjärtan?

 Nästa krönika

Jag nämnde förut ett program som gjorde underhållning på att folk valde bort människor och på så sätt inte gav de en chans i helvete att visa vad de går för. Jag menar "Singel" som går på TV4. Det finns naturligtvis många exempel på sådanahär program, det väldigt löjliga "Who wants to marry my dad?" (kanal 5) är ett praktexemplar på skitunderhållning! En flinskallig karl ska med hjälp av sina barn hitta sin drömkvinna, med andra ord, det känns som om det bara kan visas genom kanal 5 i Sverige. Att han, när det återstod två stycken, inte hade någon speciell talan för sig vem han helst ville gifta sig med är ett mysterium i sig men, hursomhelst, så "vann" inte den supersnygga kvinnan till slut. Att hon valdes bort var nog för att grabbarna i familjen var lika kåta på henne som deras farsa. Hade kunnat sluta intressant dock! Vinsten, en flintskallig karl, gick istället till en förvisso annan snygg kvinna som log ikapp med eftertexternas glitter och smörande ord från mannen. Den vackra bruden gick med slasiga steg tillbaka till limousinen och fick åka därifrån med brustet hjärta och grusade drömmar medan den hon var kär i stod uppe i trädgården och höll om en annan. Underhållning? Kanske för vissa men knappast för andra! Har man inte varit med om något liknande så är det nog svårt att sätta sig in i denna situation, men de flesta har nog varit det dock. Nu har jag förvisso inte varit med i nåt program där vinsten var en flinskallig flinandes gubbe och där hans snart vuxna barn analyserade mig samtidigt som jag tävlade mot en massa andra faggots och föll pladask för denne, nää, verkligheten är lite annorlunda än på teve, phu, tur är väl det! Umm, vet inte riktigt vad jag pratar om nu men hur som helst så är slutpoängen denna: Det finns inget värre än att väljas bort av den man tycker och bryr sig om samt den man fallit pladask för. Vägen tillbaka är lång, hård, krokig och tumultartad. Visst, livet går vidare för alla inblandade men, som sagt, den som blir lämnad kvar på stationen när tåget går får mer eller mindre ett helvete efteråt. Snälla, gör inte underhållning av detta, ingen kan tycka att det är, just, underhållande, eller gör de? Du som väljer bort någon, tänk till en extra gång, se inte ned på den personen, var inte så förbannat egoistisk (jag vet hur det är, jag har gjort likadant några gånger) och don't blame him/her, det enda de gjort var att bli kära, ska de straffas så hårt för det? Så du Jesus, var det inte detta livet gick ut på, det de kristna predikar och tror på, det du vill att människor skall göra. Älska varandra. Det trodde jag men jag hade nog fel för inte fan känns det rätt i alla fall..

 Skottland

Förövrigt kanske det blir en resa till Skottland i sommar. Har varit lite anti tanken tills nu, dels för att jag inte gillar skitlandet England men jag skulle verkligen behöva komma bort! Vi får se..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 15 mars 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Det blev mycket riktigt en resa till Skottland den sommaren, rekommenderas starkt och nä, haha, klart jag gillar England!

(11 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer