Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

19

Avslutet

 Nästa krönika

Nu är resan till "Wicker man-country" bokad, dvs. till Skottland! Skönt att komma bort härifrån ett tag, även om det är till England och ända borta i augusti. En annan sak, idag börjar "Skönheten och odjuren" på kanal 5, den dokusåpan där en

 Fallen

skönhetsdrottning ska finna sin äkta kärlek. Hon tror naturligtvis att det ska komma, som i andra liknande serier, en drös snygga och välfriserade killar i varierande åldrar och längder, nejdå, här kommer det helt vanliga grabbar i ALLA storlekar och utseende. Kvinnan ser förskräckt på när karlarna med både övervikt och flint kliver av bussen, men lilla vän, nu kanske du lär dig att alla har ett hjärta och att alla är älskvärda, ge dem en chans så får du se!

Kapitlet med mig och C. är NU avslutat! Vi hade det "sista samtalet" (om detta ämne i alla fall) i en lugn och tyst vrå på jobbet. Det är sällan man får ta ett sådant avslut faktiskt, alltså hon har ju inget att göra (egentligen) med att jag blivit kär i henne och måste på nåt konstigt sätt ta "farväl" åt mina känslor på ett sådant sätt. Och lugn, det var inte så patetiskt som det kanske låter! Nåväl, nu vet jag i alla fall att hon inte, likt S., kommer välja bort honom för mig och jag kommer heller inte sitta och tro att hon kommer göra det. Säga vad man vill men det blev bäst som det blev till slut (what?) och det var också nödvändigt med detta avslut då vi faktiskt ska jobba tillsammans, det funkar inte annars. Sedan kan man gräma sig över att det just blev som det blev och att hon gjorde det valet hon gjorde, men det är en annan historia och något som jag, mer eller mindre, måste förtränga. Älta ska jag fan sluta med, hur kul är det på en skala egentligen? Hursomhelst, så kommer vi förbli vänner, hon är trotsallt otroligt snäll och omtänksam (vem vill inte vara vän med en sådan person?). Det känns dock bra att allt blev sagt, att avslutet skedde, att allt reddes ut MEN nu får det fan räcka, let's move on already! ..The end..

 Trance dance

Trance Dance spelas flitigt i stereon, nästan som nyupptäckta och jag hade glömt hur många minnen dessa kan uppväcka inom en. Det var trotsallt denna musik som spelades när man liten och naivt

spatserade genom vardagen i kortbyxor och lortiga knän (eh, va?), och se där, där borta dansar syrran och kusinen som Yvonne och Susanne! Trance Dance; Ben, Susanne, Pelle, Yvonne, Sören, P-J, Johan, kom tillbaka!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 18 mars 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Nä, "Skönheten och odjuren" var ju en flopp och inte alls som jag trodde det skulle vara. Och visst skulle det vara kul med en Trance dance reunion någon gång, eller hur?

(11 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer