Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

20

Skönheten och odjuren

 Nästa krönika

 Rejected

Jag kan inte påstå att "avslutet" med C. varken är roligt eller lätt på något vis. Det känns riktigt tungt faktiskt att ha förlorat henne och hon, som under denna tid kommit att betyda så jäkla mycket. Jag måste dock "hålla tillbaka", det är ju trotsallt ingen idé att tro att man kan sno tillbaka henne nu. Jag tror det inte går för det första och för det andra så VET jag att det är omöjligt. Fuck it, the lady has done her choice..

Som i tidigare nämna krönika så har den nya dokusåpan "Skönheten och odjuren" nu börjat på kanal 5. En drös grabbar, som många klassar som töntar (och en del gjorde ju knappast någon bedrift att komma ifrån klassificeringen heller), ska slåss om skönhetens gunst och hjärta. Nåväl, när det är dags att träffa grabbarna så kommer det först en limousin och ur stiger en tjusig kille i knullruffsigt hår, kvinnan skiner upp som en sol och för en sekund tror man att hennes käkar ska gå ur led pga. hon flinar så mycket. Kul men så säger han att han inte är en av de tävlande, hennes leende förvrängs i en besviken puppy-min. Vafan gjorde han där? Varför skulle han lura henne bara för att han var (enligt några kanske) snygg? Fucking retard, in med dig i bilen igen för fan! Hursomhelst, så kommer då de tävlande, i en stor färdtjänstbuss med tonade rutor och kliver av en i taget. Kvinnan, synligt förvirrad och grovt besviken, försöker hålla skenet uppe. Oj, vad mycket insidan hos en person betydde nu då! Hon säger senare att 95% av dem skulle hon inte ens prata med eller ge en chans om de kommit fram till henne på krogen, men det var väl knappast någonting överraskande? I slutänden är det i alla fall en intressant skara personer som alla jobbar med tråkiga jobb och är sådär tråkigt vanliga, ni vet. Apropå inget så ser det ut som om nästan alla trotsallt får kyssa och hångla med kvinnan i fråga. Med i skaran finns det självklart en stor uppumpad machokille (ni vet en sån som ser ut som alla de massproducerade dörrvakter till krogar och dyl.) och som redan första kvällen börjar bråka med den lilla taniga grabben. Macho-fanskapet hade nämligen stört sig på honom och då tyckt sig ha tillträde till att förnedra och göra honom till åtlöje. Alltså med andra ord, PRECIS såsom alla de där jävla machokillarna brukar göra. De där som tror att de både är tuffa och snygga och som går på de som är lite svagare och de som inte tillhör samma kategori (vem vill det förresten, jävla äckel!)..

 Fuck off

Jag hatar verkligen sådana personer så otroligt jävla mycket, jag saknar ord till de som håller på så - och i slutänden så är de ändå de som får flickvänner på löpande band, vad fan är fel på denna värld egentligen? En sak kanske denna såpa för med sig dock, att visa att den vanliga killen med vanligt utseende, men med stort hjärta, KAN få tjejen..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 20 mars 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Hmm, så efter hela två dagar efter det såkallade "avslutet" var jag tillbaka på ruta ett igen? Illa indeed! Och "Skönheten och odjuren" förde tyvärr ingenting gott med sig..

(11 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer