Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

30

And you long gone..

 Nästa krönika

 Bye bye, happy to see you go

Jag vet nu att C. flyttat bortöver Örebro-hållet, vart vettefan, det spelar väl mindre roll och ja, vad ska man säga, hon är borta. Allt man hoppats på i över ett år har plötsligt försvunnit bort i fjärran. Jag vet inte om det var flytten som var anledningen till varför hon slutade eller om det var som hon sa till mig, allergi, men i slutänden så kanske det inte heller spelar så stor roll, hon är borta, hon gick utan att se sig om, hon sade hej då, kramade om mig, bjöd på äppelkaka och gick ut genom dörrarna, ut i världen utan att se sig om..

 

För alltid

Så vad har man då hoppats på under dessa 365 dygnen? Har det varit värt det, har det lett fram till någonting. Har alla sömnlösa nätter vägts upp av skön, lugn sömn? Har all smärta kurerats av de härligaste kärleksörter och har alla dessa liter tårar fyllts till bredden i sina bägare? Nej, knappast! Jag vet inte varför jag ska försöka följa mitt hjärta, mina känslor och försöka, bara för en sekund, förändra världen bara lite, lite. Att det redan gått ett halvår TILL sedan sist jag klagade över att det gått ett kasst halvår är dock en annan femma. Ett år?! Ja, jag vet att jag inte är rätt person att göra någon skillnad och om jag hade varit någon annan, någon som sagt exakt samma saker, känt likadant och så, hade det då gått vägen? Troligtvis och det är dagens sanning. Men nu gäller det mig och vad kan jag då göra? Jag ville bara inte att hon skulle gå sin väg..

Nu över till nåt trevligare, har länge letat efter en keps med trycket "Goth" eller "Gothic" på, men har inte sett skymten av någon sådan. Så vad göra? Jo, designa en egen såklart! Nu är en sådan beställd fast med "Plagued by thy angel" som tryck istället. Får se hur den blir..

Får den väl om någon vecka och om den är schysst så blir det i framtiden både designade tröjor med fräna tryck och fler kepsar med hårda oneliners. Det är dock fan att man alltid lär ta tag i saker och ting själv för att få det man vill ha (ja, materiella ting alltså, vad trodde du?)

 Gothic

S. skickade förut en massa bilder på lill-Julia, fina bilder och apropå barn så har Lill-Emma vuxit som fan, nu går hon tammefan nästan, susar fram i sin lilla "bil" och är nog på väg att börja prata snart också. Hon fyller snart ett år och tiden går verkligen fort ibland..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 21 juni 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jodå, kepsen blev väl rätt bra, använde den ett tag innan den bara blev prydnad. Jag har dock tryckt en hel del egna tröjor med egna tryck via ett ställe på nätet, rekommenderas, vem vill vara som alla andra? Och jo, tiden går fort ibland, på goth och ont..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer