Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

29

Utvärderingen påbörjas

 Nästa krönika

De krönikor som skrevs under juli-september är alltför personliga för sitt eget bästa så dessa kommer ej läggas ut, som tur är! Äntligen sätter jag själv stopp för mitt "begär" att skriva av mig, censur, yes indeed.. Jaha, vad har nu hänt under året som snart är till ända då? Ja, jag har flyttat och bor numera i en lägenhet, det går väl bara bra. Det är dock lite konstigt att flytta första gången då man måste ""bygga upp" sitt egna boende, mer eller mindre, från grunden. Här är det andra saker som lär köpas än när man bor hemma. Nåväl, flyttade in i början av maj så det är ett tag sedan nu och det börjar väl bli klart för stunden i alla fall även om nya saker byts ut och fler tillkommer mest hela tiden. Helt klar blir man i och för sig aldrig..

I slutet av juli drog vi iväg till det förlovade landet Skottland, en mycket rolig och trevlig resa! Den blev sedermera förevigad i en film som gått varm i dvd-spelaren

 Skottland

sedan dess. Jag skulle gissa på att Skottland blir ett sådant land som man kommer besöka, förhoppningsvis i alla fall, många fler gånger i sitt liv. Det vore inte helt fel om vi säger så..

Vad har mer hänt under året då? Tja, vad HAR hänt egentligen? Jag vet att jag i november förra året trodde att 2004 skulle bli hur bra som helst och att de mörka molnen kanske till slut skulle spricka upp och släppa in lite ljus. Jag trodde för en bråkdel av en sekund att mycket skulle vända, att det skulle bli min tur och allt sånt där naivt skit. Nu i sammanfattningen så vet jag att 2004 blev ett av de svåraste åren hittills i mitt liv, om inte DET svåraste t.o.m. Jo, det blev det. Det har varit väldigt tungt, mörkt värre och otroligt jobbigt att ta sig igenom. Jag ska inte gå in på det där igen utan det får förbli det tuffaste året som jag under mina tjugotre år skådat och jag hoppas på att jag slipper vara med om något liknande igen! En sak är ju dock säker, att jag inte självmant kommer sätta mig i den där situationen igen då jag VET att det kommer sluta likadant igen och då sitter jag här om ett tag igen, nej tack! Hon som det gällde, i krönikorna kallad C., slutade förresten på mitt jobb den första oktober och även om det varit svårt att jobba tillsammans med henne efter allt som hänt (eller icke-hänt) så ljusnade det i alla fall något mot slutet och jag saknar henne faktiskt..

 Please

Annars har det varit ett helt "normalt" år, ingenting speciellt har varken skett eller hänt. Som vanligt alltså och man kan ju bara småle åt skiten som aldrig förändras. Att det suger behövs väl inte ens nämnas, men vem är jag att klaga, jag är van, har jag inte varit med om detta förut och vet jag inte att det alltid slutar såhär? Jo..

Man kan bara hoppas, om så lite på skämt eftersom jag vet att det inte kommer bli så, att nästa år, 2005, kommer bli bättre.. Haha, årets skämt, suck..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 03 oktober 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Njee, 2005 blev inte så bra, det mesta finns att läsa i efterföljande krönikor men som tur var så slutade i alla fall året lyckligt, så mörkret övergår faktiskt i slutänden till vackert ljus. Så hoppet finns och allt löser sig!

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer