Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

64

Fylla år, insiderjobb och träning

 Nästa krönika

I väntans tider

Jag skrev i föregående krönika att jag skulle rada upp alla fakta om att terroristattackerna mot World trade center och Pentagon den 11 september 2020 bara var ett insiderjobb iscensatt av USA själva och japp, det är på ingående men inte just nu. Det är en hel del jobb med detta och att sedan kolla upp alla källor och vidarelänkning så tar det sin lilla tid. Man behöver ju lite backup så att ni inte tror att jag sitter här och ljuger liksom. Det är ju trotsallt ett ganska kontroversiellt ämne som de flesta kommer vifta bort som ännu en konspirationsteori. Jag återkommer som sagt med detta om en snar framtid så håll ut och ni glömmer väl inte att göra det jag bad er om tidigare? Att glömma typ allt ni hört i media om detta dåd och vilka som som ligger bakom. 911 var ett insiderjobb och det är dagens sanning varesig ni vill tro det eller inte. Och på tal om ingenting, visste du att al-Qaida egentligen betyder "toalett" och är ett påhittat samlingsnamn för påstådda terrorister utmålade av USA som gärna buntar ihop typ allt och alla inom detta? Understödda av Amerika själva. Det är helt sant. Skulle du döpa din fruktade terroristgrupp för Toaletten? Det skulle ju verkligen bringa respekt. Och eftersom det inte är en riktig organisation så kan man "koppla" typ vem som helst till denna och utpeka denna som en terrorist och anhängare. Smart va? Snarare smaklöst, vidrigt och helt sjukt! Ju mer man sätter sig in i saker och ting så förstår man att de inte alls är som de utmålats att vara vilket är ganska skrämmande eftersom det mesta i denna värld då blir likt en stor fet lögn. Vem kan man lita på när alla bara tänker på sig själva och är beredda att skylla allt på alla andra hela tiden? Snälla, sjunk inte ner på de förljugnas nivå, se verkligheten som den är istället!

 Usama

Förtydligande

Usama bin Laden och hans män har inte haft NÅGONTING att göra med de terroristdåd utförda i västvärlden! Han är USA:s favoritsyndabock och ska inte dömas för någonting som USA själva gjort mot sitt folk. Vill du skylla på någon, well, gör det på någon annan men skyll inte på denna karl. Gå inte på allt du hör..

Tjugosex

Och så var siffran ändrad och passerad då. För en vecka sedan fyllde jag tjugosex år och detta med tårta, presenter, gäster, kaffeblask, fika, gratulanter samt filmvisning av den fortfarande ofärdiga "En doft av evigheten" (som såklart blev en succé, fan, jag måste verkligen få klart den snart). Det var trevligt, presenterna var roliga och bra och allt gick idel fint. Tackar som frågar! Jahaja, så då är man tjugosex då och den enda egentliga nackdelen jag kan komma på att övergå från tjugofem till det nuvarande är att tågbiljetterna blir dyrare. Enligt SJ är jag nu vuxen och inte alls ungdom längre. Taskigt. Är jag det? Känns det som så? Näe, knappast men aja, man ska ju alltid se saker och ting på sin ljusa sida och nu kanske man kan unna sig att åka första klass någon gång t.o.m.? Och visst är det som talesättet lyder, man är faktiskt inte äldre än vad man gör sig och ännu fläktar ju ungdomens friska vindar i många år framåt. Visst då? Åtminstone i fyra år till. Och i slutänden, åldern är väl trotsallt ingen nackdel utan snarare en fördel? Eller hur det nu var..

 Nya fotografier

Träning pågår

Nu ska jag bannemig börja träna! Den första "riktiga" dagen var i tisdags och jag ska ju börja lite smått och lugnt. Det är trotsallt en massa år sedan jag tränade riktigt nu och vi får la se hur det kommer att gå. Jag fick mina önskade springskor i födelsedagspresent så nu finns det inga ursäkter längre. Visst låter det jobbigt att springa men ack så bra och hälsosamt..

 Jag?

Det ska bli intressant och jag kommer nog berätta hur det går längre fram om intresse finnes. Jag har varit på väg att börja träna förut men då jag inte haft några bra skor så det har bara resulterat i onda fötter. Så vad väntar du på, för att jag inte ska känna mig ensam där ute i joggingskogen, börja träna du också!

Psssssst!

Jag vet hemligheten! I en dokumentär som heter just "The secret" får man nämligen reda på den och det är inte många som vetat om den innan heller, tills nu vill säga. De som dock har vetat om den har alla blivit betydelsefulla personer i historien. Det hela handlar i korthet om att man med hjälp av sin egna attraktion till saker och ting kan få universum att börja lyda och dra dessa saker till dig. Du kan attrahera saker till dig bara genom att skicka ut rätt signaler varesig det gäller materiella eller fysiska saker. Pengar, kärlek, lediga parkeringsplatser, you name it! Låter det komplicerat? Tja, i filmen låter det faktiskt väldigt lätt men i själva verket är det nog skitsvårt! Det gäller att bara tänka positiva tankar om det man vill locka till sig och inte övergå till negativa såsom t.ex. "Det här funkar ju inte" för då finns det risk att önskningen bryts. Och visst, det finns luckor i denna hemlighet men dokumentären bringade mig ändå väldigt mycket hopp och jag fann mig själv sittandes leende och till bredden fylld av framtidstro, tänk om det funkade!? Det är värt att prova, helt klart, även om det kommer att bli svårt, för vad har man att förlora och vad har man att vinna liksom? Och även om det inte skulle fungera så blir ju ändå livet bra mycket lättare och roligare om man går runt med en trevlig och positiv attityd mest hela dagarna, visst då? Jag återkommer om detta lite senare och om du också vill veta hemligheten så titta på filmen här nedan, håll den för dig själv och tacka mig riktigt hjärtligt senare!

Titta på dokumentären "The secret"

Ludvikafesten

Idag börjar Ludvikafesten i ett regnigt Dalarna. Folkfesten som är idel trevlig håller sedan på för fullt i dagarna tre så du är välkommen att närvara. Jag återkommer med en rapport från evenemanget i nästa krönika..

 Mmmm, beer

 

Vila i frid

 Klapa snel hest

Den första juli infrias ett av alliansens vallöften när Djurskyddsmyndigheten går i graven. Denna myndighet har haft i uppgift att skriva nya regler kring djurskyddet och sedan sett till att de har följts. Men nu är det slut på det och gissa vilka som blir drabbade av detta i slutänden. Och i samma veva så anklagas en Moderat för djurplågeri och vanvård av sina hästar..

Det nya högervridna Sverige är minst sagt vridet och jag tycker det är väldigt synd att kontrollen på hur djuren sköts och följs minskas drastiskt i och med detta. Man ska vara rädd om djuren ju!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

 

28 juni 2007

Nästa

Föregående

Alla krönikor

Kommentera

 Läs fler

 Fotografier

 Månadens fokus

Allt som står i krönikor/ dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa. Ha överseende tack och läs mer om detta här