Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

65

Gud, teveserier och vårt ursprung

 Nästa krönika

 

Fuck you God

"You see, no one's going to help you, because there isn't anybody out there to do it. No one. We're all just complicated arrangements of atoms and subatomic particles - we don't live. But our atoms do move about in such a way as to give us identity and consciousness..

We don't die; our atoms just rearrange themselves. There is no God. There can be no God; it's ridiculous to think in terms of a superior being. An inferior being, maybe, because we, we who don't even exist, we arrange our lives with more order and harmony than God ever arranged the earth. We measure; we plot; we create wonderful new things. We are the architects of our own existence. What a lunatic concept to bow down before a God who slaughters millions of innocent children, slowly and agonizingly starves them to death, beats them, tortures them, rejects them. What folly to even think that we should not insult such a God, damn him, think him out of existence. It is our duty to think God out of existence. It is our duty to insult him. Fuck you, God! Strike me down if you dare, you tyrant, you non-existent fraud! It is the duty of all human beings to think God out of existence. Then we have a future. Because then - and only then - do we take full responsibility for who we are. And that's what you must do: think God out of existence; take responsibility for who you are!" - Bad boy bubby (1993)

Från England till USA

"Little britain" ska nu omarbetas till en amerikansk version och det vet vi ju alla hur det kommer att gå. Se bara på exempelvis "Coupling" som blev så dåligt att man bara vill gråta när amerikanarna skulle göra sin egna variant av denna engelska komediserie. Engelsk humor omarbetad till amerikansk funkar sällan och karaktärerna kommer ju aldrig att bli så roliga och passande som i originalet..

 Don't want that one!

Varför inte bara köra originalavsnitten i USA, varför måste det hela tiden anpassas så att det faller de amerikanska tevetittarna i smaken? Nu kommer "Little britain" att förstöras också, tack för det!

Politik

"Sverigedemokrater i de sydligare delarna av vårt land samlades under nationaldagen vid Skånes djurpark för en trevlig dag med likasinnade". Haha, vardagshumor på hög nivå från deras egna illaluktande hemsida. Man blir så himla trött, vem vill vara med i ett parti som bygger på felaktig propaganda och inskränkthet och sedan vara stolt över det? Näe, det här är däremot grejer det, "Arbetare mot rasism". De jobbar för en bra sak som i slutänden gör Sverige tryggare, bättre och schysst på alla tänkbara vis att bo i, det gör inte exempelvis Sverigedemokraterna. Jag skulle kunna ägna massvis med krönikor om det tyvärr växande SD och verkligen belysa deras falska propaganda och brottsbelastade kandidater men jag avstår nog. Var sak har sin tid. Och i slutänden så finns det ett parti som byggt upp Sverige, de skapade det svenska samhället och det som kallades det "svenska folkhemmet". De sitter tyvärr inte vid makten idag..

Vårt ursprung

Kan inte alla jävla människor med rasistiska och främlingsfientliga åsikter bara hålla käften?! Ni som verkar vara så måna om erat ursprung och fosterland, varför hör man aldrig talas om de som verkligen ÄR grundpelarna och förfäderna i Sveriges historia? Jag talar inte om vikingar (okej, de hade snygga kläder och smycken på den tiden, men förfäder är de knappast, sluta hylla dem!) eller sprättande kungar (uäh!) utan om de som först kom upp hit till Norden och slog sig ner. Vårat arv är från urinvånarna samerna och från de personer som från början kom från sydliga breddgrader upp hit! De första invandrarna kom för redan 12 0000 år sedan och bosatte sig då i Segebro i Malmö (okej, platsen där dessa finns idag) och sedan dess har det rullat på. Under hundratusentals år har människor från hela världen invandrat till Sverige och medfört sina kunskaper, seder och högtider. De har berikat Sverige och skapat det land som vi idag bor i. Ingen kan kalla någon för invandrare för vi kommer inte ens själva från detta land från början. Och om någon svarade att det var så länge sedan så kan ni ju tänka på hur ni uppfattar personer som är födda i Sverige men som har invandrande föräldrar. Allas vårt ursprung är från Afrika från den såkallade urmodern (det är ett faktum) och med detta i åtanke så borde det inte finnas någon rasism överhuvudtaget! Vi är alla släkt med varandra och ingen är en annan olik. Varför vi har ljusare skinn här "uppåt" är pga. att solen inte är lika stark här, svårare än så är det inte! Tänk på det nästa gång tack, för allas trevnad, för hur ska man annars kunna göra världen bättre om inte ens DU kan dra till strå till stacken och åtminstone försöka? Lägg ner de rasistiska åsikterna, de är bara löjliga och du framstår enbart som en stor tönt, eller är det det du vill kanske? Om det är några som inte hör hemma i Sverige så är det rasistiska idioter. De förpestar vardagen och samhället, de skämmer ut Sverige inför världens ögon och jag skäms uppriktigt att vara vara svensk många gånger. Speciellt när de t.ex. säger att svenskar håller på att bli utrotade pga. invandringen. Det är ju så fruktansvärt löjligt att jag inte ens orkar andas in luften för att sucka djupt. Töntigare får man fan leta efter! Så snälla, börja smått så kan vi göra nåt stort. Rasister tillhör de allra lägsta av människor. Elaka, inskränkta, fördömande, inavlade, förljugna och lättlurade fucked up-idioter, vill DU tillhöra dem? Nä, jag tänkte väl det, lägg ner nu och starta om på nytt. Alla vinner på det!

Lite mer historik om Sverige genom tiderna

Ta inte livet så allvarligt. Du kommer ändå inte ur det levande

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

 

28 juli 2007

Nästa

Föregående

Alla krönikor

Kommentera

 Läs fler

 Fotografier

 In focus

Allt som står i krönikor/ dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa. Ha överseende tack och läs mer om detta här