Johannes Graaf's vitafrun.se

 

 Nothing and everything

 Balkong

30 april

[Kommentera]

Har grejat lite ute på balkongen och tills dess jag hittat nån fin vaxduk eller liknande så får en gammal Judas priest-flagga agera bordsduk! Det blev ju rätt coolt faktiskt, kanske fortsätter ha det så. Och så ska naturligtvis Lenore få fimpa med stil i den tjusiga biljardkule-askkoppen!

 Youtube sucks

29 april

[Kommentera]

Hmm, jag gillar verkligen inte Youtube ty de förstör ens kreativitet!

 How ninja are you?

28 april

[Kommentera]

Nu finns filmen "How ninja are you?" att kolla in! Det är alltså den som är min tävlingsfilm men eftersom Coolstuff verkligen är supersega att tillkännage finalisterna och påbörja omröstningen (inskickningsperioden avslutades redan i söndags så jag trodde dom åtminstone skulle komma upp någon gång under veckan) så lägger jag upp filmen nu. Mer information kommer senare. Hoppas den ska väl smaka, mycket nöje! Se den här!

 Avatar

27 april

[Kommentera]

Det var några år sedan jag först hörde talas om James Camerons filmprojekt "Avatar" och det skulle dröja länge innan den sedan kom på bio. Och eftersom jag inte såg den då så skulle det dröja ytterligare ungefär ett halvår innan den nu släpps på DVD och BluRay. Väntan har alltså varit väldigt lång men nu så har den äntligen släppts och jag har sett den! Bättre sent än aldrig. Så var det värt väntan och kommer det kanske bli en femma i betyg? Svaret finner du på sidan Film addiction

 Idé

26 april

[Kommentera]

Hehe, jag har kommit på en del filmidéer som jag kommer att genomföra framöver! Några innefattar en viss ninja och andra låter jag bilden ovan vara en liten ledtråd till. Jag kommer nog göra en av dessa innan jag klipper ihop "Det som en gång var 2" som således kommer dröja ytterligare. Så glöm det jag skrev för någon dag sedan, jag har inte speciellt bråttom, den kommer när den kommer. Förresten så, för att knyta an till ett tidigare inlägg, så vann ju HV71 guldet, bra!

 UFO

25 april

[Kommentera]

Jag och Tomas var ute och gick inatt. Vi hade tittat på film hela kvällen och kände omkring tre-tiden att det skulle vara härligt att gå en sväng på byn. Och när vi kommer spatserande längst vägen så tittar båda upp mot skyn där ett starkt ljus sakta kommer åkandes över himlavalvet. Tomas tittar åt sidan en kort sekund medan jag fortsätter titta, och under den sekunden så försvinner plötsligt föremålet! Wtf? Tomas tittar upp igen och frågar vart ljuset tog vägen och ja, det kan man ju undra. Det liksom tonade bort i ingenting. Första tanken var att det försvann bakom något moln men vi stod och tittade ett tag efteråt bara för att försäkra oss om att det faktiskt försvann helt. Det hade börjat på att ljusna lite smått och stjärnorna i övrigt var lätträknade. Konstigt, kul, lite skrämmande och framförallt oidentifierat!

 Mmmm, godsaker

24 april

[Kommentera]

Jag hade tänkt att skriva ett genomförligt smaktest av de där amerikanska godsakerna, men det finns egentligen inte så mycket att orda om dem så jag kan lika gärna skriva det här lite snabbt. Jag köpte ju alltså en drös olika sorter från det legendariska företaget Hostess och av de jag testade så var Twinkies och Suzy Q's de två absolut godaste! Twinkies är något så sjukt smarrigt! Och jag förstår att Creedence gjorde en låt tillägnat Suzy Q's. Hehe. På tredjeplatsen hittar vi Cupcakes, vilka var väldigt goda men kladdiga, och på delad fjärdeplats Ho ho's och Ding dongs. De två sistnämnda var inga höjdare men det var kul att prova i alla fall. Jag ska beställa fler Twinkies och även Sno balls samt Donettes, vilket jag kommer återkomma till längre fram. Det ska tydligen vara gott att fritera Twinkies och herregudja, det kan jag onekligen tänka mig! Mmmm..

 Testning av Canonen

23 april

[Kommentera]

Idag var jag ut en sväng för att testa den nya kameran. Testa på riktigt liksom. Canonen alltså. Det har ju inte blivit så mycket av testandet tidigare då jag ju inte tagit några bilder överhuvudtaget på några månader. Men nu är nästan all snö borta och värmen kommer så sakteliga, något som är onekligen trevligt och mina små fototrippar kan börja igen. Och nästa vecka ska jag även påbörja de slutliga inspelningarna till filmen "Det som en gång var 2" som då förhoppningsvis kommer dyka upp under första delen av nästa månad. Nice..

 Gamla kompisar

22 april

[Kommentera]

Jag var hem till föräldrarna en sväng och rotade igenom min gamla leksakslåda. En sådandär låda på hjul som man hade under sängen och kunde dra fram ni vet. Där skedde ett onekligen kärt återseende med bland annat dessa gröna ninja-sköldpaddor samt deras vänner såsom He-Man, Skeletor och Fantomen! Alla dessa minnen! Se bilderna här

 Trollsommar

21 april

[Kommentera]

Ett scoop! Vi satt i godan ro och tittade på den klassiska filmen "Trollsommar" för någon dag sedan. En film som 1980 spelades in i Västansjö och Sunnansjö med omnejd. Jag har nämnt den här i bloggen tidigare. Allt var frid och fröjd tills dess jag upptäckte vart de hade varit och spelat in en viss husscen. Jag tyckte huset såg lite bekant ut till en början och när jag sedan såg de karaktäristiska väggmålningarna så rådde det inte längre något tvivel. Det är ju det där fräna övergivna huset i vad jag kallat här i bloggen för "Joshuas bibliska stad"! Där vi i somras hamnade mitt i ett oväder med blixtrar och dunder. Frääänt! Jag kommer om ett tag återkomma till detta med lite bilder från filmen och hur det ser ut idag. Väldigt cool är det i alla fall, tänk att det imponerande huset hade varit med i en långfilm till och med. Vem hade kunnat tro det..

 Gone forever

20 april

[Kommentera]

Newsflash! Det gula (som sedermera mest såg vitt ut) övergivna huset är rivet och borta! Jag blev rätt förvånad när både det, förvisso väldigt sönderslagna, huset och den stora ladan inte fanns där längre. Synd på sätt och vis, Saxdalen är ju knappast bortskämd med övergivna hus om vi säger så, men kanske blir det bäst såhär trotsallt. Jag gjorde ju en liten sak till Fotogeniskt för några år sedan. Den handlar förvisso inte om något hus som ni kanske förstått sedan länge men där finns det i alla fall lite bilder från huset, titta här

 HV71

18 april

[Kommentera]

Håll i hattjäveln för nu blir det sport! Jag gillar ju verkligen sport jäääättemycket. Not! Men hursomhelst så är det snart SM-final i hockey och där kan i år HV71 vinna guld. Och jag håller på dom! Främst för att min flickväns släktingar, bröderna Huusko, spelade i laget senast. På lördag avgörs det..

15 april

[Kommentera]

It is on! Nu är mitt bidrag till filmtävlingen färdigredigerat och inskickat! Om den kommer att falla folk i smaken har jag dock ingen aning om och jag väntar med att lägga ut filmen på nätet tills dess att röstningen börjar om ungefär en vecka. Om den kommer med i tävlingen överhuvudtaget vill säga, för nu är det bara att först och främst hoppas att den kommer med bland finalisterna!

 Fem månader!

14 april

[Kommentera]

Tack underbaraste Lenore för de absolut bästa fem månaderna i mitt liv! När vi pratar om kärlek och sånt alltså. Fem roliga, tokiga, mysiga, trevliga, underbara och alldeles fantastiska månader tillsammans idag!

13 april

[Kommentera]

En liten teaser inför vad som komma skall..

 Ninjas

12 april

[Kommentera]

Sådärja, idag spelade vi in tävlingsfilmen! Det gick bra, lite ovanligt situation kanske och man visste inte riktigt hur man skulle göra för att få bästa resultat. Men den kommer att bli väldigt cool om jag förvaltar materialet väl och om allt går vägen, så håll tummarna! Det kan vara en vinnarfilm, helt klart..

 Amerikanskt värre

09 april

[Kommentera]

Jajävlar, nu har de amerikanska godsakerna kommit och jag kommer om några dagar att återkomma med ett litet smaktest och omdömen! Det är då en jäkla tur att man slipper sitta och smaska i sig allt detta själv, ty det är onekligen mycket och absolut inte nyttigt på en fläck! Men det ska bli intressant i alla fall..

 Ny filmsida

08 april

[Kommentera]

Premiär för den nya sidan Film addiction! Just nu finns det dock inte så många recensioner men eftersom vi startar NU så kommer det ju fyllas på allteftersom. På så sätt slipper jag att sitta och skriva om filmer jag sett före denna dag! Här kommer det också månadsvis dyka upp diverse filmtips och annat. Tänk på att detta bara är början. Besök sidan här!

 Vanilla och cherry coke

07 april

[Kommentera]

Mmmm, vanilla och cherry coke! Framförallt cherry coke var väldigt god..

 Bilderna från resan

06 april

[Kommentera]

Bilderna från resan ner till Västra Götaland finns nu att beskåda, begrunda och beundra här!

 Påskhelgen

05 april

[Kommentera]

Och så var påsken över för i år och jag hoppas att alla haft det idel bra och ätit gott. Jag, Lenore och min mamma och pappa spenderade helgen nere i Västra Götaland och trakterna kring Hornborgasjön! Där spirade våren med blommor och härligt soligt väder, något det råder viss brist på här i Dalarna vilket senare skulle arta sig i en viss tristess att sedan komma hem igen. Det var hursomhelst en väldigt trevlig, fin och bra resa och jag kommer sammanställa en liten reseskildring om någon dag. Det kommer naturligtvis bilder från resan också men då dessa är så förbannat många så kommer det ta någon dag extra. Men den som väntar på något gott!

 Happy zombie jesus day

04 april

[Kommentera]

Idag är det ingen vanlig dag. Historien om Jesus är som bekant världens äldsta zombiehistoria och idag reste han sig ju från graven! Han släpade sig sedan långsamt ut på sina skraltiga smala ben i jakt på människohjärnor. Happy zombie jesus day!

 Glad påsk

03 april

[Kommentera]

En riktig glad påsk önskas alla besökare!

 Broken strings

02 april

[Kommentera]

"Broken strings? Trasiga underbyxor, är det något att sjunga om?" Haha..

01 april

[Kommentera]

Veckans video är The cure med tjusiga "Love song" som jag såklart tillägnar min flickvän! Se den här

 

 Föregående

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Nästa

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s