Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Naan

29 februari

Idag är det skottdagen, då ska det tydligen frias. Ja, gör det ni era töntar. Barnsligt. Nä, usch, över till något roligare istället, finns det något godare än naanbröd egentligen? Kanske, kanske inte. Göra sig nå vidare bra på bild gör de däremot inte..

 Sov goth

28 februari

Tack, det var trevligt att någon sa så..

 Panna cotta

27 februari

Jag gjorde panna cotta ikväll igen, gott! Väldigt jäkla synd bara att man inte har någon att äta tillsammans med. Bjuda på. Le och njuta tillsammans. Utbrista "mmm" och se ögon tindra i mörkret. Kramas. Vila hjärtat. Jag satt ensam framför teven istället, ingen såg att jag för en kort sekund log, ingen hörde mitt "mmm" och ingen brydde sig överhuvudtaget att jag hade gjort panna cotta eller att jag satt ensam i det dunkla mörkret. Längtandes, väntandes, rädd..

 Lost wings

26 februari

Kommer jag någonsin få flyga igen?

 Vitafrun

25 februari

Usch, vad långt efter jag ligger i uppdateringarna av vitafrun. Ni kanske inte märkt något speciellt eller ens brytt er men JAG vet om det och det är illa nog tycker jag. Jag lovar dock att jag ska ta tag i det och lägga upp en hel del nya saker inom en snar framtid..

 Vårvärme

24 februari

Vårvärme i Falun..

 Nothing to no one

23 februari

Mm, visst är det så..

 Saknaden

22 februari

Saknaden av en vän..

 Röd måne

21 februari

Det är då själva fan att det alltid ska vara mulet och molnigt när det är månförmörkelse! I alla fall de gånger man är vaken för att titta. Typiskt!

 Våren äro här

20 februari

Jahaja, nu är det tydligen vår enligt SMHI..

 Besatt dator?

19 februari

Jag har det tvivelaktiga nöjet att ha en dator som startar av sig själv vissa nätter. Det hela har säkert en naturlig förklaring, exakt vad vet jag dock inte men det börjar bli ganska jobbigt att bli väckt när man sover som skönast av det där surrande ljudet när datorn sätts igång och sen måste man ju dessutom upp och stänga av den igen. Är den besatt mån tro? Förresten så såg jag den första myran idag, inomhus förvisso då snön fortfarande ligger tung och ganska tråkig utomhus, men ändå, snart är det vår!

 Filmer vecka sju

18 februari

I Fotogeniskt kan du nu läsa lite om de filmer jag såg förra veckan, vecka sju that is. Få inspiration att se lite film här

 Hope

17 februari

När det finns hopp kan allt börja om från början igen..

 Cannabis ice tea

16 februari

Jag lärde dricka upp min cannabis ice tea-burk igår pga. den tydligen hade gått ut för en tid sedan. Jag köpte den i Schweiz och jodå, den var väl god. Jag tror dock inte att någon "skön känsla" infann sig men lite småkul ändå ju! När kommer den till Sverige? Yeah right..

 Fredzilla

15 februari

Okej, jag kanske lät aningen negativ, bitter och hård igår men allt snack om kärlek och trams satte till slut sina spår och rev upp en massa skit igen. Jag är väl i grund och botten avundsjuk på alla som lyckats hitta någon att älska antar jag. Jag ber om ursäkt men om någon i en relation tog illa vid sig så kan jag istället rekommendera Fred "Fredzilla" Anderssons blogg. Den gillar jag, dels för alla obskyra bra filmer han recenserar, dels för att han kritiserar en sjujäkla massa samt att han har en liknande inställning som mig inför både högern, rasism och orättvisor här i samhället. Jag har haft kontakt med honom förut i och med att han regisserade "Ninja mission 2000" (en film jag ännu inte sett) och så regisserade han även schyssta "Just killers". Han har även gjort lite andra filmer samt även skådespelat i den tyvärr helt jäkla värdelösa "Camp slaughter" som är en av de dåligaste filmerna någonsin! Ni minns den säkert, alla pratade engelska. Nåja, spana gärna in hans blogg här och bara för att lätta upp stämningen ännu mer så delar jag med mig av hans bisarra och riktigt roliga tolkning av ordet "puckelfest" (som egentligen syftar på puckelpistfest men tolkningen är ju fri och fantasin skenar gärna iväg till detta ruggigt fula ord): "Något som dyker upp är ett jag kommer ner i en mörk nattklubb, bara svaga röda lampor som sprider ett kusligt sken mot sammetstapeterna. Först ser jag inte riktigt vad det är som pågår, men sedan ser jag en märklig massa. En puckelmassa som ligger och stönar på golvet. När mina ögon sakta vänjer sig med mörkret så ser jag att det är en stor puckel-orgie. Puckelryggade människor och deras fans ligger och har vild sex på golvet, folk smeker pucklarna, slickar på dom och gör andra saker som jag inte vill skriva. Puckelfest. För dig som gillar det där puckliga. Det är som en stor hög med skalade potatisar som sakta kokas i erotisk hetta. En del gillar håriga pucklar, en del gillar pucklar där ryggraden sticker ut lite extra, en del gillar stora fläskiga pucklar. En del gillar små diskreta, såna som dom knappt kan känna men som ändå finns där. Som något förbjudet. Tabu"

14 februari

Alla töntars dag. I hate it! Vilken dag är till för oss som inte har något hjärta längre? Vi vars hjärta misshandlats, bespottats, torterats, trampats på, gått i tusen bitar och tillslut skrumpnat ihop och dött? Vem bryr sig om oss en dag som denna? Alla har inte ett hjärta. Nä, idag kan alla som lyckats hitta någon att älska och som älskar en tillbaka dra långt åt helvete och ni kan samtidigt hålla käften så vi andra slipper höra på erat patetiska kärleksprat!

 Sluskarnas dag

13 februari

Lugn vecka här på vitafrun men det blir lätt så när man bara vill titta på film och glömma verkligheten för en stund. Imorgon är det ju nämligen den där jävla dagen och redan nu känner man sig sådär extra mycket värdelös och övergiven. Men jag vet redan nu hur det kommer att bli så varför bry sig? Dagen kommer att passera utan ett endaste ljud eller tanke, ignoreringen fortsätter, ensamheten tar över och jag inser ännu en gång att jag inte är värd någonting och att ingen bryr sig. Förtjänar jag inte att behandlas bättre? Tydligen inte. Hur fan ska jag någonsin komma ur denna negativa spiral och förbannelse?

 Emo-test

12 februari

Emo-test jag gjorde för länge sedan. Inte så förvånande resultat kanske..

 Nya skor

11 februari

Gillar mina nya skor!

 Cinemageddon

10 februari

Shit, vilken jäkla guldgruva!

 Tok

09 februari

Hehe..

 Yellow for sharing

08 februari

Idag är det "wear yellow for sharing-day" och själv hade jag lite gult här på vitafrun..

 Frisk

07 februari

Jag är uppstånden från det sjukdomliga stadiet! Tror jag åtminstone och vad det ska vara bra för vettefan. Om bara denna sjuka värld kunde friskna till nångång också..

 Snö

06 februari

Rätt mycket snö nu men våren är redan kommen till stora delar av landet och snart kommer den väl hit också. Jag har inget emot det, tvärtom, det känns bara lite jävligt att tiden ska gå så himla fort jämt..

 Känner du igen denna man?

05 februari

"We would very much appreciate it if the world press would not mess things up for us by reporting of our biggest threat - the presidential candidate congressman Ron Paul. People need not know his message. And after all, as we are so close to our goal of total world government, there would have to be severe consequences in case we notice any unneccessary press coverage of Ron Paul. We assume every country willingly agrees to follow our policy"

 Sjuk

04 februari

Usch, jag är sjuk..

 The ghost of Greta garbo?

03 februari

I Fotogeniskt kan du nu se samtliga bilder från det jag pratade om här nedan. The ghost of Greta Garbo? Titta och avgör själva här

 Greta?

02 februari

Okej, nu vet jag inte om det här har en naturlig förklaring eller vad tusan det är men det är på samtliga fotografier tagna på detta ställe och vad jag vill minnas så stod det ingenting som ens liknade det som står där på bilderna. Jag var helt ensam på denna del av Skogskyrkogården och där uppe på kullen ligger ingen mindre än Greta Garbos grav. Ingen annan människa var där men ändå så ser det onekligen ut som någon står där. Eller? Och i min skenande fantasi så tycker jag mig se en ängel flygandes på vänster sida i träden. Vad tror ni? Jag ryser åtminstone..

 Jekyll and hyde

01 februari

Var på musikal ihelgen och jag kan verkligen rekommendera "Jekyll and Hyde" som spelas på Chinateatern i Stockholm just nu. Gotisk stämning, grymt tjusig scenkonstruktion, kända och bra skådisar samt bra musik! Varför är man inte på musikal oftare?

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Fotogeniskt

 In focus

 Fotografier