Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Sax-dalen

31 mars

Man skall tydligen lägga en sax i fönstret om man har tappat bort någonting för då dyker det snart upp igen. Och jag testar. Jag lägger en sax försiktigt vid fönstret, tittar med innerlig förväntan och hoppfull blick när dess blanka yta reflekteras i dagens sista solstrålar. Livet känns plötsligt lite lättare, tänk om jag äntligen hittar det jag letar efter, det som fattas, det jag saknar och snart dessutom! Jag går bort en bit, vänder mig om, tittar på saxen, ler en aning, tar ett steg till och inser att jag bara lurar mig själv och att det hela bara kommer att sluta i besvikelse som allting annat. Men ingen kan säga att jag inte försöker i alla fall..

 Välkommen in

30 mars

Ett minst sagt osigt sushiställe i Stockholm..

 Nya teckningar

29 mars

Eh, vad fan är det här? Nya teckningar?! Jo, det är faktiskt sant och jag vet inte riktigt när jag la ut nya sådana senast. Jag tror det var i oktober 2005 och det var ju inte igår om vi säger så. Nu finns det dock några nya att beskåda. Observera att det fortfarande handlar om hastverk och att de nya inte är så norrant redigerade. Jag har inte tid tyvärr, dock tycker jag det är lite småcharmigt med lite skavanker här och var. Jag ska förresten försöka bli bättre på att lägga upp nya teckningar lite då och då. Se dem här

 Tvål

28 mars

Låter det inte helt fantastiskt inbjudande att tvätta händerna med denna tvål? Fjällbäck, mmm, smaka på ordet, låt det vispa omkring i gommen ett tag. Fräscht, friskt! Och sen goda blåbär på det. En favorit..

 Dekal

27 mars

Det finns vissa ord jag har väldigt svårt för. Detta är ett sådant ord. Nej, jag menar inte racing utan det andra. Hur man sedan kan åka runt med denna smidiga dekal övergår också mitt förstånd..

 Vinglös

26 mars

Jag tvivlar. Jag tvivlar starkt. Jag kommer aldrig att få flyga igen, eller hur? Jag är rädd för vad som komma skall. Livrädd..

 Sommarjacka

25 mars

Fick hem min nya sommarjacka idag. Riktigt nice! Tunn som fan men snygg som stryk..

 Pixbox

24 mars

Det var föresten ungefär ett år sedan jag skaffade användare på Pixbox. Vi kan summera sidan som ett ställe där man lägger upp sina fotografier och som lite utvärdering av året som gått så har jag har lagt upp 662 stycken bilder och det albumet som haft flest besökare i skrivande stund haft 6534 personer. Det är en väldigt bra siffra fastän knappast så bra som vissa andra har. Fast det tuffar på, det dyker upp någon kommentar då och då fastän de är rätt sällsynta och besökarantalet växer allteftersom. Pixbox är bra och jag gillar sidan. Som community vettefan men som ett bra ställe att enkelt och lätt lägga upp sina fotografier och sedan kanske få någon snäll kommentar (så man vet att man i alla fall kan göra någonting hyfsat bra), japp! Du kan besöka här för att ytterligare öka besökarantalet något, tack..

 Black

23 mars

God glass..

 Ny resa, nya bilder

22 mars

Några bilder från resan neråt Västra Götaland finns att se här

 Årets första

21 mars

Årets första tussilagos sågs vid Hornborgarsjön. De räknas ju dock inte riktigt eftersom det ju är när de kommer här som är intressant. Förra året var det 26 mars men i år kommer det nog att dröja ett bra tag till. Fint är det i alla fall..

 Glad påsk

20 mars

Ja, glad påsk på er kära besökare! Nu drar jag..

 Tystnad

19 mars

Skogens tystnad, bäckens porlande. Tyst, tyst..

 Jukebox

18 mars

Jösses, här har vi en grupp vars fantasi verkligen är på topp! Fast riktigt bra är det förstås ändå och på tal om det så har jag nu börjat fundera lite mer på att uppdatera hela spellistan i Listen up! Det är hög tid för det, jag känner mig något sålunda redo att "slösa bort en hel dag" och det kommer att inom en snar framtid att fyllas på med ny fräsch musik. Du kan såklart passa på att lyssna på de 81 låtar som finns uppe sålänge..

 Vidrig liten sak

17 mars

Uääh!

 Golvad

16 mars

Mitt nya golv på balkongen lades idag. Mycket trevligt och riktigt snyggt! Nu är det bara färg på balkongen, som påbörjades för omkring ett år sedan, som fattas. Nice!

 Lördag

15 mars

Final i melodifestivalen! Yeah right, det blev panna cotta i min ensamhet framför en film som jag väntat på i över två år att se. På datorn förvisso men det gick väl an, jag är inte kräsen..

 Barn = skräp

14 mars

Jag hatar barn som ska leka runt huset, vara nere i källaren och springa i trapporna! Men när någon av dem börjar gråta, som det typ alltid slutar när barn ska leka, så värmer det i hjärtat. Moahaha, usch, ungjävlar..

 Vinter 2008

13 mars

Nä, nu får vintern vara slut fastän det både är snö ute fortfarande och rätt långt till valborg. Den är åtminstone officiellt slut här på vitafrun  för nu finns alla vinterbilderna upplagda. Jag har inte tyckt att det blivit så mycket fotograferat under årstiden men när jag nu la upp dem så insåg jag rätt snabbt att det faktiskt var hur mycket som helst! Usch, finns det egentligen något värre än att lägga upp bilder på bildsidan? Jo förvisso men jobbigt är det och bara för att det varit så fruktansvärt jobbigt och tagit massa tid så får ni bannemig titta på bilderna också! Nu börjar vårens skörd. Titta på bilderna här

 Nemi

12 mars

Undrar om dagens moralkärringar till mammor vågar köpa nyaste numret av Nemi till deras döttrar och söner?

 Utrymme

11 mars

Någon som vet hur mycket det här är egentligen? Jag antar att det är en hel del. Det är innehållet på vitafruns server från starten sommaren 2003. Det känns lite lite egentligen med "bara" 7146 stycken filer under så många år men när man tänker efter så är ju så inte fallet. Det ÄR mycket. Dessutom har jag ju tagit bort en del också. Han som jag schysst nog fick serverutrymmet av förut har sagt att jag typ får lägga upp hur mycket jag vill, det är ungefär oändligt och tänk om man hade köpt ett utrymme och hade en gräns i hur mycket man fick lägga upp, det skulle jag aldrig klara av! Men jag undrar jag, tänk om jag en dag kommer till en gräns där jag inte kan lägga upp mer, likt en vägg, vad händer då? Förresten, 2003, det betyder att det är ett litet jubileum snart! Skoj men samtidigt lite jobbigt, vad tiden går fort..

 Föda till det eviga mörkret

10 mars

Fan, jag orkar inte ätas av detta hemska mörker mer nu! Snälla gudar och gudinnor, låt något BRA ske snart! Jag orkar verkligen inte mer. Det blir bättre snart, visst då? Det måste bli bättre! Vad är annars meningen med allt? Bryt tystnaden, sänd lite ljus, gör vadsomhelst men vad ni än gör, gör det INTE värre! Jag kommer aldrig att klara av det och jag kommer aldrig att kunna resa mig upp någonsin igen..

 Regn

09 mars

Regn ute, regn inne, ingen Rain..

 Fuck racism

08 mars

Haha, finns det nåt mer patetiskt än nazister och rasister som riktigt tänkt till med sina två hjärnceller när de tatuerar sig lika som i filmen "Romper stomper" utan att egentligen fatta att filmen är anti-rasistisk? Man kan ju verkligen undra. Fyfan!

 Skogskyrkogården

07 mars

Nu finns alla fotografier från Skogskyrkogården i Stockholm att avnjuta! Bättre sent än aldrig. Titta på bilderna här

 A sign?

06 mars

Det ser ut som om siffrorna bildar ett uppochnervänt kors, sweet!

 Mörker

05 mars

Och jag sitter ensam i mörkret och försöker lyssna på den där Josh Groban-låten som hon sa åt mig att jag skulle lyssna på när det kändes som hemskast. När det var som mörkast, kallast, tystast och när uppgivenheten blev total. Jag försöker tänka att låten stämmer, att den faktiskt handlar om mig, att någon skrivit den bara för mig och att någon tycker såsom texten lyder men så sköljer sanningen sin unkna, vidriga existens över mig igen. För det finns inget som bryter den fruktansvärda tystnaden, inget som lyser upp min mörka tillvaro, ingen som älskar mig och som bryr sig såpass mycket att rädda mig från den stundande oundvikliga undergången. Josh sjunger vidare om något jag inte kan relatera till längre. Låten handlar inte om mig, jag har förstått det nu, jag skulle dock göra allt för att den skulle göra det. Please, wake me up before I die..

 Fräscht

04 mars

För att ännu mer markera pånyttfödandet av iPoden så fick den idag ett lite nytt utseende. Från att ha varit svart blev den vit med fiskar på. I like it! Vet inte varför jag valde just detta "skin" men jag hade lust med något annorlunda helt enkelt och jag ska hädanefter byta lite då och då..

 Fotogeniskt

03 mars

I Fotogeniskt kan du nu få tips om lite filmer igen. Denna gång vecka 09. Spana in här

 Om hon bara kunnat stå stilla

02 mars

Syns inte så bra, klicka här för större version..

 iPod

01 mars

Usch, redan inne i mars. Nu har jag i alla fall börjat om på ny kula med min iPod video 30 gb. och det kändes lite konstigt att något motvilligt radera närmare 6000 låtar från spelaren. Och sen började det såklart att jävlas och jag var väldigt nära att beställa en iPod touch istället. Fan, är den snygg eller är den SNYGG?! Nåja, det löste sig tillslut med den gamla som därmed får hänga med ett tag till. Drömmen om en iPod touch kommer dock att leva kvar, länge, länge..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Fotogeniskt

 In focus

 Fotografier