Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything

 Nästa

 Spotify

28 september

[Kommentera]

Okej, jag vet att jag är sen att hoppa på det beryktade Spotify-tåget men nu är det gjort! Jag gillar inte saker som är väldigt populära men Spotify är ju trotsallt helt annat än Facebook, Twitter och sån skit och jag gillar ju musik så varför inte? Det är ett mycket bra ställe att både upptäcka ny bra musik på, lyssna hur grupper och artister låter samt bara njuta av gamla favoriter. Bredbandsbolaget hade ett konto redo åt mig så det var bara att klicka på en knapp så hade jag en användare, sånt gillar vi! På tal om Facebook förresten, jag har ingen och kommer aldrig att skaffa någon användare där MEN jag har ändå Facebook att tacka ödmjukast att jag och L nu har kontakt! Konstigt nog. Men det där är en lite invecklad och framförallt ganska intressant historia så den tar vi lite senare. Men tack i alla fall, tack som fan!

 Drag me to hell

27 september

[Kommentera]

Regissören Sam Raimi, som bla. gjort sig odödlig med Evil dead-trilogin, har varit ute och flängt ett tag bland Hollywoodmainstreamen men har nu återvänt till sina skräckrötter med "Drag me to hell" och detta är riktigt bra! Fan, det är ju det här du ska syssla med karl! Seså, gör den fjärde delen av "Evil dead" nu! Vi väntar..

 Fest i byn

26 september

[Kommentera]

Fest i byn! Det blev en riktigt lyckad och mycket trevlig tillställning när syrran bjöd till fest!

 Attrapp

25 september

[Kommentera]

Idag fick Jessica sin födelsedagspresent, eller ja, nästan i alla fall. Den mp3-spelare jag hade beställt till henne i god tid blev tyvärr försenad så jag gjorde en attrapp sålänge. Haha, jajävlar, vad snygg! Komplett med Ingvar Oldsberg dessutom, hehe..

 Min och L:s låt

24 september

[Kommentera]

Sweet! Nu är "We own the night" med The 69 eyes officiellt min och L:s låt! Is this meant to be? Jag hoppas verkligen det! Lustigt hur det kan bli ibland och det är lite konstigt hur snabbt allt kan vända! Tyvärr halkar en del andra saker efter när jag bara vill ägna kvällarna åt att prata med henne, bland annat uppdateringar på vitafrun och filmen "Det som en gång var 2" men troligtvis kommer den under nästa månad i alla fall. Filmprojektet efter det blir ett större bildspel om Saxdalen förresten..

 Grattis Jessica

23 september

[Kommentera]

Idag fyller min syster Jessica 30 år! Stort grattis! Och på lördag blir det stor fest med kräftor och grejer i Saxdalen, nice!

 On the edge

22 september

[Kommentera]

På kanten till ett nytt liv?

 Framtiden får visa

21 september

[Kommentera]

Ja, det är precis som Hon, låt oss kalla henne L., säger: det är nästan läskigt hur mycket vi har gemensamt och hur pass lika tycke och smak vi har! Och det är ju något som faktiskt är hur bra som helst! Det här börjar bli lite för perfekt, såhär bra kan det väl inte bli, eller kan det?

 Titanic

19 september

[Kommentera]

Ombord självaste Titanic! Ungefär exakt såhär såg det ut för många människor den där natten när fartyget började luta. På Sjöhistoriska museet pågår det en utställning om Titanic och en liten rapport därifrån och några smygtagna bilder finner du här

 Rörlig serie - Tvivelaktigt

18 september

[Kommentera]

Det var kul att göra rörliga tecknade serier! Tidskrävande men roligt och här kommer den andra i ordningen! Denna gång heter den "Tvivelaktigt" och är betydligt mer rörlig än den förra. Jag skickade länken till Pidde Andersson (filmrecensent, manusförfattare, serietecknare och en himla massa annat) och han gillade minimalismen i serien. Alltid något! Se den här!

 Whom the angels name..

15 september

[Kommentera]

Detta skall firas! Vi firar det med en lyssning av Edgar Allan Poe:s klassiska "The raven" och lite nyare tongångar av The 69 eyes! Vadan detta, varför detta plötsliga utspel må ni undra? Tja, den trevliga karamellen med syrlig smak av ljus framtid och hopp kan ni ju suga på tillsvidare..

 Årets bästa skiva

14 september

[Kommentera]

Jodå, här har vi nog årets bästa skiva! Fast jag hade förvisso inte förväntat mig något annat heller. Den kräver nog dock några fler genomlyssningar ännu ty många intryck blir det men detta är helt klart Sveriges bästa band!

 SF startar kanal

13 september

[Kommentera]

Den första oktober startar SF en egen tv-kanal som bara ska visa svensk film och man kan ju alltid hoppas på att de kommer visa en hel del klassiker! SF har ju onekligen ett gediget filmarkiv och det är kanske trotsallt lättare att visa äldre filmer direkt på tv än att ge ut dem på DVD vilket SF annars är riktigt jäkla dåliga på. Det ska bli intressant i alla fall..

 Jordnötssmör

12 september

[Kommentera]

Ja, jag lärde ju testa tillslut att äta jordnötssmör på en smörgås. Jag har undrat i typ hela mitt liv och även fasats över hur de flesta amerikaner kan smälla i sig jordnötssmör och sylt på sina smörgåsar till frukost. Fast det är ju ett sannerligen konstigt folk i en helt egen kategori de där amerikanerna. Hursomhelst så köpte jag en burk Skippy och lite motvilligt bredde på det på en smörgås. Skulle jag få vara med om en smaksensation utan dess like? Svar: nej! Usch och fy nej. Det här var då inget vidare. I matlagning så är det ju alltid gott men på en smörgås på morgonkvisten så får det bannemig vara. Men då vet man det i alla fall..

 Återbesök

11 september

[Kommentera]

Sist jag och Tomas försökte ta oss till detta hus så trodde jag min sista stund var kommen när blixtrarna slog ned alldeles bredvid oss. Den här gången gick det bättre i ett strålande sensommarväder när jag och Nanna besökte Joshuas bibliska stad! Och jag kan inte sluta tänka på hur fin denna stuga med sina förvisso konstiga väggmålningar en gång varit. Idag är det förresten åtta år sedan den där dagen i New York. Den excellenta sidan vaken.se hade en liten 9/11-lista med några punkter som varje människa bör veta om vad som hände den där dagen. Även om de bara skrapar lite på ytan så ska ni ju självklart ta reda på mer fakta själva! Vissa vet ju liksom inte ens att det var tre byggnader som kollapsade. Läs det här

 Ljust

10 september

[Kommentera]

Hmm, det lät bra redan från början och nu låter det ÄNNU bättre! Kan det verkligen vara så att det kommer att lösa sig på det här tjusiga sättet? På riktigt alltså denna gång. Jag ska inte gå någonting i förväg men fan, sähär får det väldigt gärna bli! Only time will tell..

 Secrets

09 september

[Kommentera]

Minns ni det där blogginlägget om ett mystiskt djurkranium som jag undrade vad det var? Jag besökte platsen där skelettet låg idag igen och då såg det ut såhär. Någon tyckte tydligen att en hemlighet inte finns om den inte syns. Hemligt hemligt..

 Ugglor i mossen

08 september

[Kommentera]

Typiskt nog så fick jag inte en enda bra bild men ärligt talat, hur ofta ser man en uggla liksom?

 Rörlig serie!

07 september

[Kommentera]

Mitt första lilla försök att göra en rörlig serie! Någotsålunda rörlig i alla fall. Serien "Lillen pratar" kan du spana in här!

 Saxdalen blogg

06 september

[Kommentera]

Stort tack till Ola Hagfall och Saxdalen blogg för inlägget om både filmen "Inside Saxbergsgruvan" och om vitafrun!

 Christina Ricci

05 september

[Kommentera]

Jag har haft ett litet Christina Ricci-tema bland filmerna på sistone då jag dragit igenom en hel drös med filmer hon medverkar i. Jösses vad hon är duktig! Hon ser t.o.m söt ut med gristryne i smått fantastiska "Penelope". Ja, grymt söt ju, hehe..

 Startsidebild igen

04 september

[Kommentera]

Haha, jajävlar, det börjar nästan bli ett inslag varje månad att jag får en av mina bilder som startsidebild på Pixbox men hör och häpna, nu är det faktiskt dags igen! Tredje gången på tre månader! Denna gång är det en staty från Drottningholm som stoltserar på förstasidan och titta på bilden ovan, det är verkligen få förunnat att ha TVÅ av sina bilder bland de sju bilderna i fokus! Vad sysslar Pixbox alla andra tusentals användare med egentligen?

 Arne, where are you?

03 september

[Kommentera]

Arne, where are you?

 Mini-semester i Stockholm

02 september

[Kommentera]

Jag och familjen har haft en liten mini-semester de senaste dagarna i huvudstaden. På bilden besöks Filmstadens dag..

 Regnbåge över Drottningholm

01 september

[Kommentera]

Ibland har man lite tur!

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Blogg där diverse ointressanta saker samlas. Här kan du följa vardagen samt avnjuta lite tjusiga bilder samtidigt..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Forumet

Kommentera de olika inläggen snabbt och smidigt! Skapa en diskussion eller ge ris och ros

 Fotografier

Ta en titt bland mina fotografier! Bildsidorna kommer att ändras inom kort så passa på

 Changing life

Changing life. Läs om mina fadderbarn och bli fadder själv

Creeper