Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

05

Lucia - Bringer of thy light?

 Nästa krönika

Ja, nu börjar alltså summeringen av året som gick och vi börjar väl från början, alltså för ganska exakt ett år sedan. Eumh, nä förresten, vi skippar det där helt, ingående summeringar får media göra och vi kan istället säga att det varit ett ganska bra år på många sätt och vis. Mina förhoppningar är dock nu främst inställda på den tid som ligger framför oss och att då vara retro känns föga inspirerande. Jag som vanligtvis är nostalgikernas nostalgiker väljer alltså att se framåt, hujedamig, men ämnet är intressant så det finns säkerligen skäl att återkomma till det vid ett senare tillfälle!

Att Ozzy skulle ställa in eller flytta fram ytterligare en gång var föga oväntat. Det är mer eller mindre standard och ingår i biljettpriset, kan tyckas. Konserten som först skulle vara i september har flyttats åtskilliga gånger, den senaste  gången lyckades han köra omkull med en fyrhjuling. Att han inte tar det lugnt som en annan äldre man, speciellt när han snart ska ut på turné dessutom. Nåväl, huvudsaken är väl i slutänden att han lever och kommer någon gång i alla fall..

 Snurra

Just nu snurrar orden "Vi får se vad som händer" konstant i sinnet, vad kommer hända och i så fall när, var, hur?

Inte för att det knappast är någon brådska men vore kul att veta hur det blir i alla fall. För en gångs skull..

Idag är det lucia och klart man var vaken för att kolla in firandet på teve imorse. Inte för att jag vaknade bara pga. av det dock. Och som även sades där så är det ju nästan bara namnet "lucia" som stämmer överrens med sanningen om det italienska helgonet..

 Mmmm, lussekatt

Men firandet i sin nuvarande form är ju trevligare än verklighetens fakta så varför inte? För ett antal år sedan var det tevesändningar hela nätterna när det var lucia med en massa bra musik, konserter och dyl., varför slutade de med det?!

Just nu gluggas den fullmatade Doro dubbel-dvd:n "Für immer", väldigt mycket att titta på bland konserter, videos, dokumentärer, bootlegvideos och annat. Trevligt från hårdrockens krönta drottning, rekommenderas och en allsång på "All we are" är aldrig fel..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 13 december 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Ingen brådska? Nejhejdu, du säger det? Naiv krönika, och någon Ozzy har ännu inte dykt upp..

(09 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer