Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

07

A new dawn will come, without her

 Nästa krönika

Julen är snart över, de få dagar om året den varar har snart passerat, imorgon står det "Johannes" i almanackan och snart kommer vi in i ett nytt år, en ny början för många kanske, så även för mig. Jag ville verkligen inte sitta här och skriva detta men när har verkligheten någonsin varit snäll mot mig? Det var väl bara en tidsfråga innan jag skulle sitta här igen, totalt utlämnad, känslor för någon som inte bryr sig ett dugg och med sanningen likt ett facit i min högra hand..

 Broken

Nådastöten kom igår, den som jag fruktat, den som jag inte ville vara med om, inte denna gång, inte med henne. Hon visste exakt hur och vad jag kände för henne, ändå valde hon bort mig till slut och valde en annan. Hon behöver inte ens säga de ord som jag verkligen inte ville höra, jag vet redan att spelet för min del är över, game over and I lost. Kanske blir det ändå bäst såhär, med tanke hur jag mått de senaste veckorna så kan det ju bara bli bättre nu, nu när ovissheten inte längre existerar, sanningen är knappast snäll mot mig. Hon är nog i slutänden den mest ytliga person jag någonsin träffat, alltså att välja någon som har pengar och sånt före någon som har äkta känslor är egentligen helt sjukt, vad i helvete får man ut av det egentligen? Visst, hon är inte den som jag trodde hon var men jag brydde mig verkligen om henne, jag trodde på det hon sa till mig och lyssnade inte på någon annan (det ska man dock göra, de ser saker på ett annat sätt i en sådan här situation). Väldigt naivt att tro att känslor väger tyngre än materiella ting, eller att även om jag gjorde saker och ting annorlunda denna gång att det skulle leda till någonting annat än ett brustet hjärta, grusade drömmar och tomhet inombords. Det kanske blir bäst så här ändå, hon är faktiskt inte värt det, orden som jag bävat för så länge måste ut: Jag ger upp!

 Game over

Annars var juldagens festande på Grand, eller Källarbaren som det numera heter, riktigt trevligt! Men repliken "Johannes är lite nere idag" går nog till världshistorien. Shit, jag har fan varit det i över ett år nu - minst!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 26 december 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Var det trevligt på Grand? Jag vill minnas att det sög ganska rejält. Att "komma över" henne skulle dock i slutänden ta över ett år..

(09 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer