Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

09

Lill-Emma och det nya året

 Nästa krönika

 Blaaaam

Så var det då ett nytt år, en ny början och.. blaha blaha.. Nyårsfirandet på Högberget i Ludvika var dock riktigt kul. Kom på under kvällen att jag har en fobi involverande fallande raketpinnar efter att de, långt där uppe, faller ned igen med spetsen före. En rädsla mer än en fobi kanske, vad vet jag, att få huvudet spetsat av ett vasst föremål..

Minns ett år vid Saxdalens sista april-firande då det landade en massa raketpinnar mitt framför våra fötter, vi backade då lite. Hursomhelst så har jag också börjat tänka på en annan rädsla, att råka svälja sin egen tunga, det är nog fan lättare än man kan tro men det ska vi nog inte gå in på just nu, det tål att tänkas på dock. Nytt år är det i alla fall så god fortsättning!

Nu har det inte blivit så många krönikor på länge, detta pga. att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, om du ser föregående så är det ju en nästan kolsvart krönika där dagarna efter juldagen inte var speciellt roliga. Innan den veckan så såg faktiskt framtiden rätt ljus ut, det gör den inte nu, inte på samma sätt i alla fall. Man får dock göra det bästa av situationen, eller nej, det får fan gå som det går tammefan. Det mesta är ändå för sent eller naggat i kanten på ett eller annat sätt. Synd nog så tror jag inte något kommer lösa sig till det positiva nu..

Ingrid Thulin gick förresten bort här i veckan, Ingrid som främst är känd för sina fina prestationer i Ingmar Bergmans filmer gjorde också en karriär i Italien med bl.a. giallon "Short nights of the glass dolls". Rest in peace, we will remember thy..

Joakim och Jessicas riktigt söta barn heter Emma (alltså, helt utan vidare, omdöpt till Lill-Emma). Jag har varit ned till dem med en present som jag tror var till idel belåtenhet..

 Lill-Emma

Det ska bli intressant att se Lill-Emma ligga, eller gå, i sin gråa kreation sen. Att också, förhoppningsvis, få vara med när denna lilla människa växer upp till en kvinna ska också bli helt sjukt intressant. Den som lever får se..

Att Ozzy ställde in sina konserter behöver vi inte gå in närmare på men vad var det jag sa? Aja, han lever i alla fall så krya på dig..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 11 januari 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Nope, det löste sig, mycket riktigt, inte (inte den gången) och Emma i sin gråa kreation fick jag heller inte se, fastän jag vet att hon använde den i alla fall..

(09 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer