Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

12

Life goes on.. typ

 Nästa krönika

Fredagen den 13:e blev, som många andra dagar och föga överraskande, inte mer olycklig än alla de andra dagarna på året. Fan, vad länge livet har varit inne i denna negativa spiral nu, undrar när förändringens vind kommer att blåsa. Hoppades på att C. skulle förändra allt, hoppades innerligt men nu ser jag istället henne försvinna bort tillsammans med någon helt annan än mig. Det är verkligen inte kul för en sekund att se den som, under de senaste månaderna, kommit att betyda så pass mycket och som man nu lär glömma förrän allt ens påbörjats. Jag fick inte känslor för henne över en natt så det är nog mer än de tre månader som jag tidigare nämnt, tyvärr. Men vad gör tid när man nu sitter här med facit i hand, den spelar ingen roll alls, det är inte den som bestämmer utgången. Vet fortfarande inte vad jag ska göra dock, liksom, allt gick åt skogen, allt suger och ingenting är längre speciellt inspirerande att se fram emot, det går nog åt helvete ändå! Slutet för min del i denna historia blev som jag i mina värsta tankar föreställt mig, föga överraskande. Detta var det sista jag ville med C. men tyvärr har jag inget val och det känns förjävligt!

 Broken heart

Ja, som du kanske märkt så är de krönikor (eller dagböcker, whatever) som skrivs nu inte allt för positiva, hoppas att ni har överseende med detta och att ni, trots allt, fortsätter läsa dessa med öppet sinne, annars är det väl bara att klaga. Om det nu ska vara så nödvändigt, att sparka på den som redan ligger alltså..

Aha, idag är det ju "Alla fjollors dag" (eller vad den nu heter), en dag som enligt många är otroligt viktig för de som är i en relation. Yeah right! För att upplysa alla som anser detta så är alla dagar i en relation viktig även om du lagt ner energi på att köpa en blomma eller en ask praliner (eh?) för att "överraska" din partner. Som om de blir överraskade för det första, trodde de inte att du kunde gå in i en affär och handla någonting eller hade de helt enkelt glömt vad det var för dag, för det andra så har det blivit så dumt när personerna i ett förhållande förväntar sig att det ska vara så här också..

För tillfället kanske inte jag ska uttala mig inom detta område men som om jag skulle bry mig en enda jäkla sekund. Nej, till alla fjolls and trolls, glad jävla helvetes alla hjärtans fucking jäkla dag..

 Snyft

 Qtek 8080

Nu har äntligen Qtek 8080 släppts på den svenska marknaden i alla fall! Nu inväntas den med stora förväntningar. Äeh, det var ju det jag inte skulle ha, förväntningar, men när det gäller materiella ting så är det väl okej..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 14 februari 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jovisst gick allt åt skogen alltid och sanningen slog tillbaka med en hiskelig kraft. En väldigt mörk period. Men Qtek telefonen funkade i alla fall helt perfekt..

(10 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer