Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

15

Och så var vi där igen..

 Nästa krönika

Nu har den nya mobilen Qtek 8080 kommit och landat i mina händer, hur bra som helst!

Jaja, vad har då hänt sedan sist? Ingen aning, ingenting. Livet tuffar väl vidare i ett långsamt tempo genom vardagen, genom jobb och genom min tjugotvåårs epok. Jobbet suger liksom de flesta som jobbar där, men vad ska jag göra åt det då, ingenting, jag gör min "plikt" och går sedan hem. Att C. jobbar på samma jobb gör ju det hela lite jobbigare, det hade varit bättre om man inte såg eller träffade henne på ett tag efter det som hänt. Visst, det är lätt att falla tillbaka på kuppen men jag ska fan inte göra det denna gång, jag vet ju att det är kört när de väl har gjort sitt val. Tråkigt som fan eftersom det just var henne det handlade om. Denna kvinna som jag ända sedan jag såg henne för första gången för x-antal år sedan på bussen mellan Ludvika och Blötberget tyckte var en av de finaste jag någonsin sett. Åren gick och under skolåren så såg man ju henne rätt ofta, hon gick i kompisens klass och ibland fick man privilegiumet att höra nåt som hon sagt eller gjort. Att hon senare skulle börja jobba på samma jobb var ju ganska ironiskt. Men ödet ville annorlunda, annars hade det hänt, hade det inte? Hursomhelst så sitter vi inte längre på en buss mellan Ludvika och Blötberget, nu sitter vi långt ifrån varandra, säger nån one-liner ibland till varandra, som oftast handlar om jobbet och jag undrar om det inte varit bäst, trots allt, att hållit käft om allt. Liksom, det hade slutat lika i alla fall och då hade det kanske inte känts lika jävla sjukt som det gör nu. Då hade hon inte vetat någonting och då hade slutet, som det blev nu, inte blivit lika plågsamt. Hon kanske inte tog mina känslor på allvar, vad vet jag, det verkade nästan så i det sista sms:et. Jag menade dock varenda ord jag sagt men nu sitter jag här, långt ifrån henne och de bussresor mellan Ludvika och Blötberget känns som ett minne blott. Då var livet mer naivt och då utgjorde hon bara en vacker bakgrund, inte hela bakgrunden och det brustna hjärta som nu tickar på, likt vardagen, inuti mitt bröst. Face it, dessa känslor går fan inte över i första hand. När man nu ser tillbaka till de saker jag skrev, nu borttagna, i de tidigare krönikorna eller de teckningar jag ritade i saknad när hon under några veckor var borta, så är det nästan skrattretande att det slutade EXAKT så jag var så fucking rädd att det skulle sluta. Ödets ironi, kul jul, ännu en gång denna fucking satans ödets helvetes faggot ironi..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 28 februari 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jo, det var då det, ödet ville annorlunda och det är jag idag mäkta glad över! Fast visst var det en svart period i mitt liv alltid..

(11 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer