Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

21

Åldersskillnad

 Nästa krönika

Dags att knyta ihop lite med en annan krönika och med det ämne som då diskuterades, nämligen ålderskillnaden mellan personerna i ett förhållande. Nu säger du att så är ju inte fallet i alla förhållanden, nej förvisso inte men oftast är det faktiskt så! Och varför är det då oftast kvinnan som är den yngre? Är det så att kvinnor, lika som när de gick i mellanstadiet och var ihop med sprängpilska finniga idioter med nytaget körkort och svajig målbrottsröst, väljer männen genom att de tycker att personerna i deras egna ålder inte har så mycket gemensamt, att det är mer intressant med en äldre herre, att de har mer att erbjuda? Hur högt upp i deras egen ålder ska detta i så fall gälla? Själv vet jag inte svaret, lika lite som jag förstår att killar väljer yngre kvinnor. Visst, det har jag förvisso till en viss grad förstående över, men liksom, har de flesta på denna jord inte en gräns, en "varningsflagga" när ålderskillnaden börjar bli för stor? För kvinnor verkar det vara så att de sträcker sig ett år neråt och oändligt antal år uppåt när de väljer partner. Kanske spelar ålder ingen roll, det är väl så, men vad får man ut av det, en själsfrände utanför mallarna, utanför systemet, en kärlek oavsett tid och rum men ack sååå rätt i tiden. Kan du räkna upp en kvinna som är tillsammans med en yngre man i din vänskapskrets, finns de överhuvudtaget? Nä, jag tänkte väl det! Det kanske inte finns något "rätt eller fel" i denna frågeställning där känslor styr men snälla, skärp er, bli tillsammans med folk i er egen ålder för helvete! Jag är så fruktansvärt trött på att inget förändras i denna värld, att allt är lika hela tiden, inrutat och uttjatat - SKÄRP ER!

 Tårta

Idag, den 28 mars, fyller C. år. Det tog emot som fan att inte säga grattis till henne men det var faktiskt ett val jag lärde göra. Förvisso tror jag att hon inte ens märkte eller brydde sig om att jag inte gjorde det heller..

Hon tänker nog på en massa annat hela tiden och där jag knappast ingår. Hon kan inte bli behandlad som hon vill hela tiden och förresten, C., nu har du ju kommit ett år närmare din pojkväns ålder, nu är det bara en jävla fucking bit kvar då..

Dessa krönikor/dagböcker är, som du nog märkt, inte så positiva längre. Men det kanske blir ändring snart, vi får hålla tummarna, så håll ut så länge och håll till godo. Förändringen kommer tids nog..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 28 mars 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Nåja, jag och min flickvän har fem år mellan oss och det går alldeles utmärkt, så nej, gör som ni vill, hittar ni äkta kärlek så håll fast vid den!

(11 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer