Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

22

Vårkänslor

 Nästa krönika

Nyss såg jag den första motorcykeln rulla iväg för året på de nu bara vägkanterna, det är vår i luften gott folk! Nu bryr jag mig kanske mindre om motorcykeln men jag läste i tidningen att några tycker att det är ett vårtecken när dessa börjar rulla utmed vägarna. Själv håller jag på att blommor intill en solig ladugårdsvägg är det enda riktiga vårtecknet men det är självfallet en personlig sak upp till var och en. Det är en månad till sista april idag, alltså en månad till vintern är över för denna gång och den traditionsenliga snögubbebränningen i Saxdalen genomförs. Hursomhelst så är det på väg att bli vår och så småningom sommar. Många kanske lider av både vårkänslor och vårförälskelser, må så vara, what tha' fuck ever, nu väntar i alla fall ljusare tider, om så bara utomhus..

 Vitsippa

Idag är det en annan "speciell" dag, första april. Jag har inte varit med om några roliga skämt dagen till ära dock, varesig i verkliga livet eller i media. Spelar ingen roll egentligen men det kanske skulle varit roligt, vem vet..

Planeringen för den kommande tredje versionen av vitafrun har börjat lite smått. Den kommer troligtvis upp i slutet av sommaren. Dock så är det varesig bråttom eller aktuellt att byta just nu. They all come in three..

 Tredje versionen

Förhoppningsvis är det snart dags för en flytt för min del. Det är faktiskt många saker som skall ändras framöver, det har gått på tomgång en längre tid nu men nu är det dags att ta tag i saker och ting! Den här "onda spiralen" (som jag valt att kalla de senaste åren) måste klaras upp och bli något sålunda annorlunda. Kanske om jag börjar ändra i rutinerna och vardagen så löser sig allt det andra sig allt eftersom. Umm, as if. Jag ska i alla fall försöka med det och första målet är flyttning till nytt boende!

 Piiiiip

Snart är det påsk - whatever! Synd att det mesta känns väldigt oinspirerande numera, men det vet jag i och för sig varför det gör också. Ledtråd: C.

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 01 april 2021

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Visst är våren den allra härligaste årstiden trots allt, efter vintern, sommaren och hösten då. Nuförtiden är den "onda spiralen" bruten och jo, en ny version kom det tillslut fast numera är vi inne på den fjärde versionen..

(11 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer