Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

23

Påskhelvete

 Nästa krönika

Och så har påsken också passerat och i dess väg har det frossats mat och träffats släktingar. Påsken är väl en rätt trevlig tradition och högtid men den var bättre när man var liten. Har heller inte sett några påskkärringar i år men har i alla fall sett några kort som dessa hade ritat.

 Påskägg

Oj, vad förvånande lika alla dessa kort ser ut år efter år, inget som "sticker ut" från mängden. Jag minns ett år när jag ritade He-man hållandes en liten gul kyckling, det var i alla fall lite annorlunda. Mer sånt!

Håller på att flytta nu. Mitt nuvarande hem förvandlas sakta men säkert till ett tomt sådant när allt packas i lådor och i påsar. Minnen kastas. Nåväl, det blir bättre när man får plocka upp allt igen och hur det än är så har man nu något att se fram emot och spendera tiden med. Jag försöker inte tänka på C., inte efter allt och de "nyheter" jag nu hört ang. henne. Alltså, jag klarar inte av sanningen så jag vill fan inte veta den heller! Som en textrad i en låt av gruppen Heart: "What he don't know will never hurt him".. Nä, måsåvara, men när man väl får veta sanningen så nog fan i helvete sårar den! Som sagt, jag ska inte tänka på henne och hennes val här i livet mer. Jag kan ändå inte göra någonting annat än att ännu en gång stå och titta på medan tåget försvinner bort i horisonten. Jag ville åka med denna gång. Jävla helvete också, nu blev jag att tänka på henne igen. Det är inte värt det, det är fan inte värt det. Hon förstår inte vad hon gör och har gjort mot mig. Hon tog aldrig mina känslor på allvar och det är det resultatet vi nu ser. Jag förstår mig inte på det alla dessa livs öden och jag hatar varenda fucking sekund som jag nu är utan henne..

 Fuck you you fucking fuck

Ja, att gå vidare nu känns ännu en gång oinspirerande och tafatt. Fan om någonting oväntat kunde hända någon gång, och då menar jag inte för andra utan för MIG! Jag vill inte höra andra som blir överraskade av livets nycker eller att andra lyckats här i livet med att uppnå och träffa rätt..

Jag vill fan inte höra andras planer inför framtiden, jag vill heller inte veta andras sanningar, deras verklighet, deras fritidssysselsättningar, deras vardag. Jag vill bara att, inte alls mycket begärt, någonting ska hända mig, något oväntat och som man inte kunde räkna ut från början. Allt är så förutbestämt, ointressant och rent åt helvete hela jävla tiden. Andra går det bra för men jag står fan kvar på samma fucking ställe hela tiden. Jag ville se ljuset i denna jävla tunnel men nu försvinner ljuset åt någon annans håll och allt blir mörkt och kallt igen. Fan, jag begärde inte mycket, det enda var att jag skulle få en chans att visa vem jag är för henne. Jag fick fan inte ens det, blev istället bortvalt mot någon äldre faggot (oj, vad oväntat) och nu kanske dom ska flytta ihop. Fan, vad skoj. Life sucks, now, fuck the bloody hell off..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 12 april 2021

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Mm, en flytt blev det, skönt! Och jag bor förresten fortfarande kvar där. Jag ska försöka hitta det där påskkortet ifråga så ska ni få se det sen..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer